TSH yüksekliği gebeliğe engel mi?

Papatya_2816

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2020
77
39
8
Adet düzensizliği için doktora gittim TSH yüksek çıktı 5.133 çıktı bı yerde okumuştum gebelik için 3 altı olması gerekiyormuş bilginiz var mı acaba?

Evet canım tsh gebeliğe engel gerçekten ama güzel ilacını kullanırsan sabit olursa engel değil gebelik düşünüyorsan tabi eğer 2.5 altında olması gerekiyor
Evet düşünüyorum 1.5 senelik evliyim çok kez doktora gittim adet düzensizliğim için ama bu ay böyle yüksek çıktı anlamadım niye böyle oldu

Bende tiroid hastasıyım benim ikinci gebeliğimden sonra sinsice çıktı sonra tedavi oldum üçüncü gebeliğimde kontrollerimi hep düzenli olarak yürüttüm hiç bir sorun yaşamadım hakkınızda hayırlısı olsun stresten olabildiğince uzak durmaya çalışın

Benim 4 yıl boyunca olmadı. Hiçbir doktor da demedi ki senin tsh yüksek o yzden olmuyor diye. Sonra tedaviye başladım ilaçlarımı 2 ay düzenli kullandım düşünce kendiliğinden hamile kaldım. Tsh çok önemli. Devamlı takip edin tedavinizi olun.

Teşekkür ederim cevabınız için Çarşamba gitmem lazım normalde endokrinoloji ye ama yasaklar var nasıl olucak bilmiyorum

Adet düzensizliği için doktora gittim TSH yüksek çıktı 5.133 çıktı bı yerde okumuştum gebelik için 3 altı olması gerekiyormuş bilginiz var mı acaba?
Merhaba canım bnmde 6 aydır bebek olmadı hormon baktırdım tsh 6.48 çıktı henüz görünmedin naptin sen ilaç başlandı mi

Teşekkür ederim cevabınız için Çarşamba gitmem lazım normalde endokrinoloji ye ama yasaklar var nasıl olucak bilmiyorum
Canım bende doğuştan tiroid hastasıyım hiç yok bende. Gebelik istiyordum normal doktor kontrolüm de gelmişti gittim tsh 25 çıktı aşırı yüksek. Doktor ilacı yükseltti. 1 ay düzenli kullandım dün sonucu aldım 2 bucuğu n altına düşmüş bile. Bu 1 ay nasıl stres yaptım ama düşecekmi düşer mi değer çocuğum olacak mı falan. Çok şükür düşmüş hiç beklemiyordum . Sende stres yapma ben yaptım adetim de gecikti. maksimum 2 ayda toparlar hamile kalırsın hep birlikte kalalım inşallah

Merhaba canım bnmde 6 aydır bebek olmadı hormon baktırdım tsh 6.48 çıktı henüz görünmedin naptin sen ilaç başlandı mi
Canım ben de tiroid hastasıyım doğuştan hemde. benim 25 çıkmıştı tsh ilacın dozunu yükseltti doktor 1 ayda toparladı 2 bucuğu n altına düştü stres yapma biran önce doktora git bebiş istiyorsan. Görünce yazmak istedim. Bende çok stres yaptım neredeyse bu bir ay psikolojim bozuldu seni de görünce yazmak istedim. Korkma 25 değeri 1 ayda düştüyse senin ki de düşer hamile kalırız inşallah

Kuzum bnm çok aşırı yüksek değil ama şans eseri adetliyken hormon baktırayim dedim t3 t4 normal tsh 6.48 çıktı diğerleri de normal çıktı. İnşallah gönlümüzden geçen hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…