Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr engel demisti5,80 hamileliğe engel bir değer değil. Bende hamileyim cnm ve troid hastasıyım.
Anladim ins benimde dusmusturEngel değil ama düşürülmesi lazım canım 2.8 di yinede yüksek 2.5 altına dusurelim dedi dr arkadaşımda 5 le hamile kaldı ilaç kullanıyor simdi
Doktorlar öyle söylüyorlar ben 5 değerle hamile kaldım. İlacını düzenli kullan, sabah aç karnına ve özelilikle yemekten yarım saat önce mutlaka. Birde benim doktorum eğer kullandığın başka ilaç varsa troid ilacıyla birlikte almayın diyor.Dr engel demisti
Evet yaninda demir hapim da var yarim saat ara ile aliyorumDoktorlar öyle söylüyorlar ben 5 değerle hamile kaldım. İlacını düzenli kullan, sabah aç karnına ve özelilikle yemekten yarım saat önce mutlaka. Birde benim doktorum eğer kullandığın başka ilaç varsa troid ilacıyla birlikte almayın diyor.
aynı zamanda almamanı tavsiye ederim canım...Folik asit ve levetron kullanımı problem olur mu acaba
aynı zamanda almamanı tavsiye ederim canım...
Benim TSH 84 canim iki ay sonra 5 lere düştü hamile kaldım . Hamile kaldigimda 5 ti yani şimdi normal seviyelerde seninki çok yüksek değil stres yapmaSelam arkadaslar 8 aydir bebek istiyoruz dr da tsh yuksekligi oldugunu ogrendim 5.80 cikti. Eutyhrox 50mg yazdi dr. İki aydir kullaniyorum beraberinde inofolic combi'ye basladim sizce gebe kalabilir miyim? Tsh yuksekligi gebelige engel mi?
Ya benim 3.17 çıktı doktorum sorun değil o dediKızlar daha önce yazmıştım bu konuya. 4.27ydi tsh. 1 ayda 2.81e düştü. 50 mg levetorion’la. Biraz daha düşerse iyi ilaco bırakma dedi doktorum. Folik asitte kullanabilirsin ama folikasiti ilactan 3-5 saat sonra al dedi
Ya benim 3.17 çıktı doktorum sorun değil o dedi
İlaçla düşecektir değer. Ama benim endokrinoloji doktorum 2,5 üstü sıkıntı demişti gebelik için.Merhaba arkadaşlar benim de 7,6 çıktı kadın doğum doktoru hamile kalmana engel deyip endokrinolojiye yolladı o da hayır engel değil, korunmana da gerek yok hamilelik düşünebilirsin dedi 25 mg başlattı ilaca. Neye inanacağımı şaşırdım çok çok istiyorum bebek 2 senedir evliyim İnşallah bir sorun olmaz da hamile kalabilirim![]()
Söyledim ilk yaptırdığımda 2.30 çıkmıştı hamile kalamayınca bir daha bütün vitaminlere falan baktırdım bu sefer 3.17 çıktı doktor sorun yok dedi . Endokrine gideyim en iyisiBazıları öyle diyor bazılarıda 2.50 ve altı olması lazım diyorGebelik düşündüğünü söyledin mi
Söyledim ilk yaptırdığımda 2.30 çıkmıştı hamile kalamayınca bir daha bütün vitaminlere falan baktırdım bu sefer 3.17 çıktı doktor sorun yok dedi . Endokrine gideyim en iyisi
Merhabalar ben haşimato hastasıyım evet hamile kalmayı engelliyor. Tsh 2,5 altında olması gerekiyor. Hamile kalmak istiyprum dediğimde endokrin doktorum aldığım ilacın iki katını kullanmıştım. Allah’a şükür hamile kaldım ve hamilelikte de tsh yüksekliği risk oluyor iki haftada bir değerlerim ölçülüyor ve ona göre ilacın miktarını arttırıyorlar.
Normalde 50 gram içiyordum doktor 100 gram çıkarmıştı. Tsh 1,20 ye düştüğünde hamile kaldım.merhaba ne kadar süre aonra hamile kaldımız kaça düştüğünde hamile kaldınız