Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tsh gebeliği etkiliyor. Gebe kaldıktan sonra da ilacını kullanmazsan bebeği etkiliyor. Ama çok yüksek değilmiş, yakım zamanda düşecektir değerler. İnşaAllah en kısa zamanda güzel haberler alırsınSelam arkadaslar 8 aydir bebek istiyoruz dr da tsh yuksekligi oldugunu ogrendim 5.80 cikti. Eutyhrox 50mg yazdi dr. İki aydir kullaniyorum beraberinde inofolic combi'ye basladim sizce gebe kalabilir miyim? Tsh yuksekligi gebelige engel mi?
Amin insallah cok istiyoruzEvet tsh gebeliği etkiliyor. Gebe kaldıktan sonra da ilacını kullanmazsan bebeği etkiliyor. Ama çok yüksek değilmiş, yakım zamanda düşecektir değerler. İnşaAllah en kısa zamanda güzel haberler alırsın![]()
İnsallahBenimde 4.27 bende ilac kullanıyorum bu ay levetron 50 mg, inşallah düşer hepimizin biran önce
İnsallahEvet tsh gebeliği etkiliyor. Gebe kaldıktan sonra da ilacını kullanmazsan bebeği etkiliyor. Ama çok yüksek değilmiş, yakım zamanda düşecektir değerler. İnşaAllah en kısa zamanda güzel haberler alırsın![]()
Ay hadi insallah hamissindirBenimde 5.5 cıktı 25 mg olanını yazdı bende infolic kullandım 2 ocakta catlama iğnesi oldum bekliyirum
Ben gebelikten önce tsh yüksekliğini öğrenmiştim 6'ya yakındı ilac kullandım 25mg bi kac aya istenilen seviyeye geldi. Daha sonra hamile kaldım yine bi yükselişe gecti tsh zaten hep kontrol altındaydı şükür suan herşey iyi gidiyo. Dr'um ilk bana demisti gebeliğe engel çocuğa zihinsel yönden gelişiminden yana etki gösterir diye.
Ilaca ocakta başladım temmuzda hamile kaldımne kadar süre sonra hamile kaldın canım
Ilaca ocakta başladım temmuzda hamile kaldım
Bende ilk gunde 1 tane kullanıyodum sonra 2 gün 2 tane diger 1 taneydi. Simdi ise 3 gun 2 diğer günler 1tane içiyorum. Inşallah canim nasip eder rabbimhayırlı olsun canım bende ocakta baslamış oldumdarısı başıma insallah, benim değerinde 4.27. 50 mg levetron kullanıyorum hergün 1 tane
Bende ilk gunde 1 tane kullanıyodum sonra 2 gün 2 tane diger 1 taneydi. Simdi ise 3 gun 2 diğer günler 1tane içiyorum. Inşallah canim nasip eder rabbim![]()
Amin inşallah canımamin kuzum sende yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Selam arkadaslar 8 aydir bebek istiyoruz dr da tsh yuksekligi oldugunu ogrendim 5.80 cikti. Eutyhrox 50mg yazdi dr. İki aydir kullaniyorum beraberinde inofolic combi'ye basladim sizce gebe kalabilir miyim? Tsh yuksekligi gebelige engel mi?
Normalde 4.2 referans degeri icinde aslinda 25mg bile dusururdu. Gebelikte ekstra yukseldigi icin 2.5 a dusurmeyi tavsiye ediyorlarBenimde 4.27 bende ilac kullanıyorum bu ay levetron 50 mg, inşallah düşer hepimizin biran önce
Evet ins siz nasil gebe kaldinizo kdr deger degil aslinda 5.4 olmustu benimde ama dustu suan 1.1 saglik acisindan inmesi daha iyi tabi bir aya baya inmis olur
Normalde 4.2 referans degeri icinde aslinda 25mg bile dusururdu. Gebelikte ekstra yukseldigi icin 2.5 a dusurmeyi tavsiye ediyorlar
5,80 hamileliğe engel bir değer değil. Bende hamileyim cnm ve troid hastasıyım.Selam arkadaslar 8 aydir bebek istiyoruz dr da tsh yuksekligi oldugunu ogrendim 5.80 cikti. Eutyhrox 50mg yazdi dr. İki aydir kullaniyorum beraberinde inofolic combi'ye basladim sizce gebe kalabilir miyim? Tsh yuksekligi gebelige engel mi?