Merhabalar,
Bugün hormon testi yaptırdım ve sonuclarımda tsh. 7.4 prolaktin 41.8 olarak tespit edildi. Sizdede böyle yuksek çıkan oldu mu arkadaşlar ve ne yaptınız?
Çok şükür sizinki düşmüş :) Nasıl düzene girdi hemen böyle?Canim sana bakinca kendimi gordum daha gecen hafta tsh 8 prolaktin 43 tü :) bu hafta yaptirdim test tsh 0.8 lerde prolaktin 18
Çok şükür sizinki düşmüş :) Nasıl düzene girdi hemen böyle?
Sanırım var ama daha önce hiç üzerine düşmemiştim. Bir kere hormon testi yaptırdım ondada adet döneminde değildim o dönemde test yapılması gerekiyormuş bilmiyordum canım.Canim sogan kuru ve testere disli aslan pencesi ictim... Stres yapma prolaktini stres de yukseltiyor ... Senin troid sorunun mu var ben ameliyatliyim guatr
Sanırım var ama daha önce hiç üzerine düşmemiştim. Bir kere hormon testi yaptırdım ondada adet döneminde değildim o dönemde test yapılması gerekiyormuş bilmiyordum canım.
Sağol canım ilgin için insan başına gelmeden bilmiyormuş meğerse.. Sürekli kilo artisim ve uyku hali vardı demekki troid yuksekligindemisCanim git doktora hemen ben soguk.alginligi diye gittim guatr ameliyati olacaksin diye ciktim.nodul vardi bende sana ilac verir konrrol altinta tutar hem.kilo verirsin hem.hormonlarin duzelir hem.hamile kalirsin yuksek tsh ile hamile kalmak zor.lutfen ihmal etme ve git.
Gecmis olsun öncelikle canım. Ben henüz tedaviye baslamadim doktor testi bir ay sonra tekrarlamami istedi ben yinede onlem icin genel cerrahiye gidicem. Dostinex kullananlarda genel olarak senin gördüğün yan etkiler var ben ilactandir diye düşünüyorum..Kizlar bende de ayni sorun var kurtajdan sonra adet duzenim sasti doktora gittim hormon testi yapti sut hormonum yuksek 've troid hormonu yuksek gebe kalmak istiyorum 've dedi bunlar gebeligi engeller neyse bana sure hormonu icin bi ilac yazdi dostinex diye pazartesi 've persembe gunleri yarim olarak kullaniyorum 've guatr icinde dahliyeye ciktim oda bana bi hap yazdi ama daha kontrolume var biraz dostinex hapini kulandigimdan beri bende bi halsizlik bas dolanmasi 've goz kararmasi var bi aydir acaba haptan mi onuda bilmiyorum olucek gibiyim resmen halsizlikten siz de bu haptan kullandiniz mi
Gecmis olsun öncelikle canım. Ben henüz tedaviye baslamadim doktor testi bir ay sonra tekrarlamami istedi ben yinede onlem icin genel cerrahiye gidicem. Dostinex kullananlarda genel olarak senin gördüğün yan etkiler var ben ilactandir diye düşünüyorum..
Çok kotuysen doktoruna bi görün bence canımInsallah ilactandir canim benim yoksa halim hal degil aklima kotu seyler geliyor o derece halsizim ölü gibiyim ama dedigin gibi rectesini okudum yanetkisi var boyle insallah ondandir
Ben bu ilacı dostinexi tam iki yıl kullandım bende hipofiz adenomu vardı ve prolaktini yükseltiyordu bu yan etkiler hep aynıydı artık sıkıldım bende kiloda yaptı bu ilaç bıraktım ilacı kontrolleri de bu iyi bişey değil tabi ama sıkıldım ufacık vişey prolaktinim i yükseltiyordu kendm tedaviye ata verdim tam 5 ay ne kontrole gittim nede ilacı içtim sonra hamile olduğumu öğrendim Allah sana da nasip etsin ve isteyen herkese de inşallahKizlar bende de ayni sorun var kurtajdan sonra adet duzenim sasti doktora gittim hormon testi yapti sut hormonum yuksek 've troid hormonu yuksek gebe kalmak istiyorum 've dedi bunlar gebeligi engeller neyse bana sure hormonu icin bi ilac yazdi dostinex diye pazartesi 've persembe gunleri yarim olarak kullaniyorum 've guatr icinde dahliyeye ciktim oda bana bi hap yazdi ama daha kontrolume var biraz dostinex hapini kulandigimdan beri bende bi halsizlik bas dolanmasi 've goz kararmasi var bi aydir acaba haptan mi onuda bilmiyorum olucek gibiyim resmen halsizlikten siz de bu haptan kullandiniz mi
Sağol canım ilgin için insan başına gelmeden bilmiyormuş meğerse.. Sürekli kilo artisim ve uyku hali vardı demekki troid yuksekligindemis. Yarin tekrar doktora gidicem insallah . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Merhaba 4 yildir hipofiz adenomuna bagli prl yuksekligi yasiyorum bir de ustune hipotiroid var ... dostinex kullanmaya basladim tekrar hafta da 2 gun yarim ve cok mutsuzum sanki hamile kalamayacakmisim hic cocugum olmayacakmis gibi oylesine uzuluyorum ki prl yuksekligi adet dongusunde duzensizlik yaptigi icin yumurtlama gunumu de ayarlayamiyorum sizce kadin doguma gitsem faydasi olur mu endokrine gitmekten cok bunaldim artikkBen bu ilacı dostinexi tam iki yıl kullandım bende hipofiz adenomu vardı ve prolaktini yükseltiyordu bu yan etkiler hep aynıydı artık sıkıldım bende kiloda yaptı bu ilaç bıraktım ilacı kontrolleri de bu iyi bişey değil tabi ama sıkıldım ufacık vişey prolaktinim i yükseltiyordu kendm tedaviye ata verdim tam 5 ay ne kontrole gittim nede ilacı içtim sonra hamile olduğumu öğrendim Allah sana da nasip etsin ve isteyen herkese de inşallah
Merhaba 4 yildir hipofiz adenomuna bagli prl yuksekligi yasiyorum bir de ustune hipotiroid var ... dostinex kullanmaya basladim tekrar hafta da 2 gun yarim ve cok mutsuzum sanki hamile kalamayacakmisim hic cocugum olmayacakmis gibi oylesine uzuluyorum ki prl yuksekligi adet dongusunde duzensizlik yaptigi icin yumurtlama gunumu de ayarlayamiyorum sizce kadin doguma gitsem faydasi olur mu endokrine gitmekten cok bunaldim artikk
Aynn gorunucem cnm bnm bugun adet olmam lazim adetimin 3. Gunu gidicem insallahÇok kotuysen doktoruna bi görün bence canım
Merhaba 4 yildir hipofiz adenomuna bagli prl yuksekligi yasiyorum bir de ustune hipotiroid var ... dostinex kullanmaya basladim tekrar hafta da 2 gun yarim ve cok mutsuzum sanki hamile kalamayacakmisim hic cocugum olmayacakmis gibi oylesine uzuluyorum ki prl yuksekligi adet dongusunde duzensizlik yaptigi icin yumurtlama gunumu de ayarlayamiyorum sizce kadin doguma gitsem faydasi olur mu endokrine gitmekten cok bunaldim artikk
Ben bu ilacı dostinexi tam iki yıl kullandım bende hipofiz adenomu vardı ve prolaktini yükseltiyordu bu yan etkiler hep aynıydı artık sıkıldım bende kiloda yaptı bu ilaç bıraktım ilacı kontrolleri de bu iyi bişey değil tabi ama sıkıldım ufacık vişey prolaktinim i yükseltiyordu kendm tedaviye ata verdim tam 5 ay ne kontrole gittim nede ilacı içtim sonra hamile olduğumu öğrendim Allah sana da nasip etsin ve isteyen herkese de inşallah