Tsh ve prolaktin yüksekliği..

Merhaba 4 yildir hipofiz adenomuna bagli prl yuksekligi yasiyorum bir de ustune hipotiroid var ... dostinex kullanmaya basladim tekrar hafta da 2 gun yarim ve cok mutsuzum sanki hamile kalamayacakmisim hic cocugum olmayacakmis gibi oylesine uzuluyorum ki prl yuksekligi adet dongusunde duzensizlik yaptigi icin yumurtlama gunumu de ayarlayamiyorum sizce kadin doguma gitsem faydasi olur mu endokrine gitmekten cok bunaldim artikk
Kadın Doğum endokrin ikisine aynı anda git bence canım seni o kadar iyi anlıyorum ki hamile kalmadan önce bende öyleydim hiç bi daha anne olamicam diyodum allah biliyor ya Allah'a bıraktım ama içim çok burktu ama çok dua ettim Allahda nasip etti o doğru zamanı biliyor canım hiç darlanma allaha dua et halimizi o biliyor inşallah tez zamanda müjdeli haberi alırsın o dünyanın en güzel sesi kalp atışını dinlersin

Himm gecmis olsun cnm me guzelll ya sonu guzel olmus masallah dostinex kullandiktan ne kadar sonra hamile kaldin insallahh bende hemen hamile olurum rabbim seninde bebisini kucagina almayi nasip etsin saglikli sihatli salih evladin olsun insallah dua et banada cnm
Ederim canim etmemmi bende bugünleri yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum ama tevekkülü hiç bırakmayın Allah en iyisini biliyor olmuyorsa vakti vardır tevekkül e tam manasıyla girdiğinde gelen mucizeye Allahın büyüklüğüne şükredeceksin aynı mutluluğu Allah Sanada isteyen herkese de nasip eder inşallah. Allah hepimizin evlatlarını salih ve Saliha yetiştirmeyi nasip etsin dua ediyorum bu konuları gördükçe yaşadıklarım aklıma geliyor yaşamayan bilemez gerçekten

Ederim canim etmemmi bende bugünleri yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum ama tevekkülü hiç bırakmayın Allah en iyisini biliyor olmuyorsa vakti vardır tevekkül e tam manasıyla girdiğinde gelen mucizeye Allahın büyüklüğüne şükredeceksin aynı mutluluğu Allah Sanada isteyen herkese de nasip eder inşallah. Allah hepimizin evlatlarını salih ve Saliha yetiştirmeyi nasip etsin dua ediyorum bu konuları gördükçe yaşadıklarım aklıma geliyor yaşamayan bilemez gerçekten[/Q
Allah razi olsunn aminn insallahh guzel dualarin icin tesekkurlerr

Merhaba kızlar ben de prolaktin 41 çıkınca dostinexe başladım. 2li tabletlerden haftada 2 kez yarım yarım. Bir de testere dişli aslan pençesi içtim yum gününe kadar düştü mü merak ediyorum ben de. İlk başlarda çok tedirgin oldum ama düşmesi çok kolaymış. Aklıma getirmemeye çalışıyoru

Merhaba kızlar ben de prolaktin 41 çıkınca dostinexe başladım. 2li tabletlerden haftada 2 kez yarım yarım. Bir de testere dişli aslan pençesi içtim yum gününe kadar düştü mü merak ediyorum ben de. İlk başlarda çok tedirgin oldum ama düşmesi çok kolaymış. Aklıma getirmemeye çalışıyoru

Camim.ben hic kullanmadim 43 ten 18 e dustu

İlac kullanmadim.tesetre disli aslan pencesiyle

Canım kendiliğinden 55ten 19 a düşmüştü. Benimki de ama bebek isteyince ilk ay oladı ikinci ay riske atmak istemedim. Çayı nasıl kullandın canım sen. Yum a kadar kullandım hamilelik olursa sıkıntı olur diye.

Ben bi hafta kullandim sadece su an yumurtlama dknemindeyim.diye biraktim.canim.ogle ve ogledennsonra birer bardak

Ben bi hafta kullandim sadece su an yumurtlama dknemindeyim.diye biraktim.canim.ogle ve ogledennsonra birer bard
Doğru kullanmışım o zaman. Stres çok yükseltiyormuş ama burda hamilelik belirtileriyle ilgili başlıkları okuduğmdan beri daha çok stres oldum. Vücudumdaki her değişiklik acaba hamile miyim dedirtiyor keşke hiç okumasaydım

Doğru kullanmışım o zaman. Stres çok yükseltiyormuş ama burda hamilelik belirtileriyle ilgili başlıkları okuduğmdan beri daha çok stres oldum. Vücudumdaki her değişiklik acaba hamile miyim dedirtiyor keşke hiç okumasaydım

İki uc gun cinsel iliski olmadan prolaktine baktirin cok afedersiniz ama meme ucu uyarilinca da yuksek cikiyor . eminim.asla pencesi sifa olacaktir .

Selam arkadaşlar. Bende 3 ay önce düşük yaşadım ve 4gün önce prolaktin ölçümü yaptırdım. 59 çıktı. Parlodel kullanıyorum. Benim de hiç geçmeyen bir baş ağrısı halsizlik. Doktor olacak bunlar dedi. Rabbim hepimıze şifa versin. İlaç bitince adetin 3.günü ölçtürcem tekrar. Düşmezse daha ilaç içmem herhalde mahvetti beni. Testere dişli aslan pençesne başvurcam sanırım

Kadın Doğum endokrin ikisine aynı anda git bence canım seni o kadar iyi anlıyorum ki hamile kalmadan önce bende öyleydim hiç bi daha anne olamicam diyodum allah biliyor ya Allah'a bıraktım ama içim çok burktu ama çok dua ettim Allahda nasip etti o doğru zamanı biliyor canım hiç darlanma allaha dua et halimizi o biliyor inşallah tez zamanda müjdeli haberi alırsın o dünyanın en güzel sesi kalp atışını dinlersin

Canim benim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin evet maalesef gecen sene tiroid hapimi bi sinirle 3 ay biraktim ve 8 e yukseldi hemen geri basladim dedim ben ne yapiyorum kendime ... inan arkadaslarimin bebekleri 40 i cikmadan gormeye bile gitmiyorum ki hasta olsalar acaba nazarim mi degdi diye dusunmelerini falan istemedigimden o kadar psikolojik etkilendim rabbim bizede nasip etsin insallah

Canim benim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin evet maalesef gecen sene tiroid hapimi bi sinirle 3 ay biraktim ve 8 e yukseldi hemen geri basladim dedim ben ne yapiyorum kendime ... inan arkadaslarimin bebekleri 40 i cikmadan gormeye bile gitmiyorum ki hasta olsalar acaba nazarim mi degdi diye dusunmelerini falan istemedigimden o kadar psikolojik etkilendim rabbim bizede nasip etsin insallah
Allah büyük canım çok dua edelim bukadar yıpratma kendini sabah namazına kalkıp güneş doğana kadar olan zamanda Meryem suresi oku ve çok dua et bol bol tesbih çek hem gönlün ferahlar hemde bi bakmışsın ki bu kötü günler geçmiş gitmiş hayırlısı olanı iste bazen istediklerimiz için Allahı hiç anmıyoruz hemen herşey olsun istiyoruz bazı güzellikler geç gelir hayatımıza ama geç geldiği gibi güzelleşerek gelir bazen ilaçlar bitkiler değilde dua herşeyin ilacı Rabbim gönlündekini hayra çevirip kabul eylesin inşallah dua edelim birbirimize

Tsh 4,5 dan 170 oldu prolaktin 87 .nasil boyle oldum.sogan kuru yapmistim.adetim 8 gun gecikti sonra oldum.adetin 3.cu test yaptim soktayim. doktor ariyorum.ferihan aral ile bilgisi olan varmi?

Kusura bakmayın şimdi gördüm evet ilacı aldığım gün kaldım dostinex öğlen 1 gibi almıştım geceye ilişkim oldu tek yapmıştık o ay yumurtlama günümdü kaldım
Yaa çok sevindim. Bende bu ay kullanıyorum prolaktin için ilaç. Bir hafta var adetime inş adet olmam ama pek umudumda yok. Hayırlı olsun darısı başımıza :)

X