Tsh hormonu ve hamilelik

Benim tsh çok yüksekti dr gittim ilaç verdi o ilacı 1ay kullanmadan hamile kaldım arkadaşlar ihmal etmeyin ben tsh göstermesem hamile kalmayabilirdim

Benim de yüksekti..ilaç verdi adı Euroxin gibi bişeydi.. Bu ay hamileyim gerçi tedavi oluyordu. Aşılama ile oldu ama hamile kalmama engel olmadığına göre bir ayda düştü.. Korkma hemen etki eder...

İlac vermesi bana ilacsiz dusmus yaa :)

Referans degeri 0,27-4,4 benmki 3,96 doktor normal dedi kizlar amq hamilelikte 2,2 ye dusurmeliyiz simdilik sknti yok dedi

Doktora gore degisiyormu anlamadim ki cok sinir oldm bana gore de yuksek mesela ama ilac falan vermedi normal dedi

Bana once ilac yazdi sonra hamile degilim diince sildi yazamam sana normal degerin dedi ayy nasi sinir oldm suan yaa ( bana gore de yuksek iste ama yazmadi kizlar yaa Zaten kist oluyo yumurtam catlamiyo

kızlar ben de 3 sene önce tiroid ameliyatı aldım bezler tamamen alındı..şimdi tsh hormonunu dışardan yani ilaçla alıyorum..2.5 yıllık evliyim bu ay bebek düşünemeye başladık ama bi kaç yazı kafamı karıştırdı..şimdi benim hamile kalmam zor mu? bilgisi olan var mı?

tsh hormonunun hamilelik için 2,5 dan düşük olması gerekiyor ancak minumum değerin de altına düşmemesi gerekli benim de 0.851

Ya ben ozellikle sordum 2 nin altnda olmasi gerekmiyor mu die hayr dedi ne ilac kullaniyosanz soleyinde bende alayim dr un bisi yapacagi yok cunku bana

İlac vermedi cnku degerim dusmus yani 3.69 olmus.. Olmasi gereken deger 4,4

canım sen tsh değerinden mi bahsediyorsun olması gereken değer 4,4 diye...eğer öyleyse yanlış biliyorsun benim tsh ım 0,851 çıktı normal değerleri de 0,3-4,9 aralığı benim tsh ım bu değerlerin arasında olduğu için doktor normal dedi ancak senin dediğin 4,4 maksimum değeri ,olması gereken değer değil yani. senin tsh ın da yüksek gözüküyor

Yok canm bnm 3,96 suan ama dr bana 0,27-4,4 arasi normal dedi :) ben yanlis yazmis olabilirim

Yok canm bnm 3,96 suan ama dr bana 0,27-4,4 arasi normal dedi :) ben yanlis yazmis olabilirim

bende de yumurtalık kiski çıktı yeni. tesadüf eseri öğrendim çünkü belirtisi yoktu öğrendikten sonra o kadar çok araştırma yaptım ki konunun uzmanı olcam nerdeyse senin suan normal olabilir ancak bebek düşünüyorsan yüksek .bebek için 2,5 un altında olması gerekiyor.

Benim bir dusugum oldu ondan sonra farkedildi tsh yuksekligim ozamandan beri ilac kullaniyorum benimde tsh bes civariydi. Gebelikte 2.5 alti olmasi sart 25 mg ilac ile basladim duzene giriyor hemen. Hamilelikte her ay tsh kontrolu gerekiyo tsh gebelikte yukseliyo ilacin dozuda yukselmesi gerek cunku bebekte ilk dort ay tsh hormonu yok anneden aliyo bu da tsh i yukseltiyo

Ah canm iste aptal doktor bana ilac yazmadi yazamam dedi normal dedi bebek istiyorum dedim bisi olmaz kalirsin dddi

Ah canm iste aptal doktor bana ilac yazmadi yazamam dedi normal dedi bebek istiyorum dedim bisi olmaz kalirsin dddi

peki başka doktorlara gittin mi canım..benim doktorumda pko var dedi hemen hamile kal dedi ama hormon testleri yapmadı bende başka bir doktora gitmeden hamile kalmamaya karar verdim

peki başka doktorlara gittin mi canım..benim doktorumda pko var dedi hemen hamile kal dedi ama hormon testleri yapmadı bende başka bir doktora gitmeden hamile kalmamaya karar verdim

Ah canm bu ikinci dr ve ozel dr 😶😶

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…