- Konu Sahibi bernaaydin
-
Benim de yüksekti..ilaç verdi adı Euroxin gibi bişeydi.. Bu ay hamileyim gerçi tedavi oluyordu. Aşılama ile oldu ama hamile kalmama engel olmadığına göre bir ayda düştü.. Korkma hemen etki eder...
İlac vermedi cnku degerim dusmus yani 3.69 olmus.. Olmasi gereken deger 4,4
4.4 fazla değil mi normal değer olarak :S
Benimki 1.50'lerde çünkü.
Evet 2 den yüksek olmaması gerekiyor diye biliyorum ben de.
4.4 fazla değil mi normal değer olarak :S
Benimki 1.50'lerde çünkü.
Evet canım benim de 4.15'ken dr yüksek demişti.
Evet 2 den yüksek olmaması gerekiyor diye biliyorum ben de.
Referans degeri 0,27-4,4 benmki 3,96 doktor normal dedi kizlar amq hamilelikte 2,2 ye dusurmeliyiz simdilik sknti yok dedi
Referans degeri 0,27-4,4 benmki 3,96 doktor normal dedi kizlar amq hamilelikte 2,2 ye dusurmeliyiz simdilik sknti yok dedi
İlac vermedi cnku degerim dusmus yani 3.69 olmus.. Olmasi gereken deger 4,4
Yok canm bnm 3,96 suan ama dr bana 0,27-4,4 arasi normal dedi :) ben yanlis yazmis olabilirimcanım sen tsh değerinden mi bahsediyorsun olması gereken değer 4,4 diye...eğer öyleyse yanlış biliyorsun benim tsh ım 0,851 çıktı normal değerleri de 0,3-4,9 aralığı benim tsh ım bu değerlerin arasında olduğu için doktor normal dedi ancak senin dediğin 4,4 maksimum değeri ,olması gereken değer değil yani. senin tsh ın da yüksek gözüküyor
Yok canm bnm 3,96 suan ama dr bana 0,27-4,4 arasi normal dedi :) ben yanlis yazmis olabilirim
Ah canm iste aptal doktor bana ilac yazmadi yazamam dedi normal dedibende de yumurtalık kiski çıktı yeni. tesadüf eseri öğrendim çünkü belirtisi yoktu öğrendikten sonra o kadar çok araştırma yaptım ki konunun uzmanı olcam nerdeysesenin suan normal olabilir ancak bebek düşünüyorsan yüksek .bebek için 2,5 un altında olması gerekiyor.
Ah canm iste aptal doktor bana ilac yazmadi yazamam dedi normal dedibebek istiyorum dedim bisi olmaz kalirsin dddi
peki başka doktorlara gittin mi canım..benim doktorumda pko var dedi hemen hamile kal dedi ama hormon testleri yapmadı bende başka bir doktora gitmeden hamile kalmamaya karar verdim
Ah canm bu ikinci dr ve ozel dr 😶😶
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?