Tsh hormonu ve hamilelik

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
623
173
Merhaba arkadaslar..
Her ay kistim yenilediginden ve adet olamamaktan dolay dr gttim. Hormon testimde sadece tsh hormonum yuksek cikti... Ptesi dr gidicem muhtemelen bana ilac vericek ne zaman surede duser tsh im ve hamile kalamam degil mi boyle??? Kac ay da duser lutfen bana yardmci olun

öncelikle geçmiş olsun diliyorum tsh kaç çıktı acaba?

canım ben yaptım 16.84 cıktı formun yanında yüksek yazıyodu ama doktor korkulcak bısey yok sadece zamanı gelınce erken menepoz gorun uyor dedı....

ben fsh degerını yazdım benım tsh 1.2 ...doktor korkulcak bısey yok dedı prolaktın yüksek çıkarsa gebelıge engel dedı benım 17.41 cıktı sızın kac acaba

5,5 cikti canm kist i yapan bu mu acaba

benimkide 4,56 çıkmıştı normalide 4,02 yazıyodu ben cildiyeye gitmiştim saç dökülmesi için test yapmıştı dr tshım öyle çıkınca dahiliyeye görün demişti dahiliyede de çok sıra olduğu için girememiştim,korktum bende tekrar başka dra görünüyüm diyorum bu ayda az adet olunca. merak ettim o yüzden değerinide o yüzden sordum, doktor sana ne dedi..?

ben fsh degerını yazdım benım tsh 1.2 ...doktor korkulcak bısey yok dedı prolaktın yüksek çıkarsa gebelıge engel dedı benım 17.41 cıktı sızın kac acaba

Cahilliğime verin nolur prolaktin ne ki? kadın doğumcudan mı istiyonuz bu testleri anlamadım ki ben

Canm benm se 20 falan yani normal basla bi sorun yok tsh disinda hamile kalirmiyim acaba???
Dr ile telf da gorstm canm ama bana dusurmemiz lazm saglikli gebelik olmaz zaten kalamzsin dedi cunku yumurta catlayamama problemimden dolayi kist olusuyor tsh yuksekliginden dolayo bende. Yarin ic hastaliklarina gdicem adet olursam 3. Gunu kadin dgumcuya. Yumurtlama takibi yapicak nasi oluyo kac gunde 1 cagiriyo bilio musnz
Cahilliğime verin nolur prolaktin ne ki? kadın doğumcudan mı istiyonuz bu testleri anlamadım ki ben

Sut hormonu canm en onemli hormon aslinda

Sen kadin dgumcuya git bebk istym hormonlarima bakarmisinz falan de grnel bi kan olcumune bakarlar ins bi sorun cikmaz cnim

Bu arada lutfen ihmal etme canm sakat dogunlar dusukler sagliksiz gebeliklere yol aciyormus.. Yuksek olabi dusurmek kolay bende yarin gidicem bakalm kan sonuclarima gore ilac yazicak dr

Bu arada lutfen ihmal etme canm sakat dogunlar dusukler sagliksiz gebeliklere yol aciyormus.. Yuksek olabi dusurmek kolay bende yarin gidicem bakalm kan sonuclarima gore ilac yazicak dr

anladım canım sen dr gidince ne dediğini yazarsan bizleride aydınlat olur mu. bende gidince bende yazarım.. İnşallah Rabbim korkularından emin eyler seni iyi haberlerle gelirsin..

anladım canım sen dr gidince ne dediğini yazarsan bizleride aydınlat olur mu. bende gidince bende yazarım.. İnşallah Rabbim korkularından emin eyler seni iyi haberlerle gelirsin..

Yazarim canm yarin bi kac soru da sorcam dr a cvplari yazarim .. Genetik dedi bana dr ama 2 aydir adet olamaMa kilo alma durumum var onceden yoktu ama ( tam bebek istedik hastalik cikti . Buna da sukur Allah baska dermansiz dertler vermesin ins

kusura bakma canım yenı gordum prolaktın sut hormonu proteın yüksek olduğu zaman spermlerın rahme ulaşmadan ölmesını sağlıyor...kısaca bu tanımı yapabılırım...hormon testı yaotırdıgında çıkıyor zaten ben test sonucumda 17.41 cıktı......normal değerler ıse 4.79 ile 23.3 olası gerektıgı yazıyor......bende çocuk ıcın başvurdum esımde test yaptı onun sperm hızı yavaş cıktı....ılac verdı vıtamın.....bakalım nasıp.....bende bısey yokmuş fakat fsh 16.84 cıktı korkulcak bısey yokmuş....zaman geldıgınde erken menepoz olabılır dedı......sonuç olak doktor kafana takma bu değerler ozellıkle tsh fsh lh hormonu strese bağlı degısıklık gosterır dedı ıstersen ıkı ay sonra yıne tekrarlarız dedı...........bakalım beklıyoz olucakmı bebegımız

Benimki yaklaşık 5 ay düzenli ilaçtan sonra düştü canım.
Kist oluşuyor çünkü adet olamadığından dolayı atamadığın yumurtalar kistleşiyorç.
Büyük ihtimalle bunun için ilaç verir doktorun zaten.
Hamile kalamazsın diye birşey yok ama sağlıklı bir hamilelik olmayabilir.
O yüzden önce tedavini tamamla derim.

canım tshın çok önemli hamile kalsan bile her ay kan değerlerini takip ettirmen lazım..

yumurtlama takibi yaptırman için daha çok erken değilmi ? 2- 3günde bir çağırıp yumurtalarının boyutuna bakıyo sonra adetinin ortalama 12-16. günleri arasında olgunlaştı çatlamak üzere ilişkiye girin diyor ve hamile kalmanı bekliyo.. eğer yumurta olgunlaşmıyorsa önce hapla sonra deneyip olmazsa bir sonraki ay iğneyle büyütmeye çalışıyorlar, yada çatlamıyorsa bir iğneyle çatlatıyolar falan filan çok meşakkatli yollar bunlar.. şimdiden kafanı takma yaşın kaç bilmiyorum ama en az 6 ay korunmasız ilişki ile çocuğun olmazsa ozaman düş bu tedavi yollarına.. inanki çok sıkıcı ve yorucu , maddi manevi anlamda zor bir yolculuk

tüp bebekle hamile kalmış birisi olarak söylüyorum bunları..

Benim adet düzensizliğim yoktu tamamen tesadüf eseri öğrendim tsh ımın yüksek olduğunu. Düzenli ilaç kullanırsan kısa sürede düşüyor. Benim üç ay sürmüştü normale dönmesi.

canm zaten evlendigimden beri korunmuyoru
Olmadi .. Kist bar bende tedavi olmak istedim

İlac vermedi cnku degerim dusmus yani 3.69 olmus.. Olmasi gereken deger 4,4

Benim de yüksekti..ilaç verdi adı Euroxin gibi bişeydi.. Bu ay hamileyim gerçi tedavi oluyordu. Aşılama ile oldu ama hamile kalmama engel olmadığına göre bir ayda düştü.. Korkma hemen etki eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…