- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 623
- 173
- Konu Sahibi bernaaydin
-
Merhaba arkadaslar..
Her ay kistim yenilediginden ve adet olamamaktan dolay dr gttim. Hormon testimde sadece tsh hormonum yuksek cikti... Ptesi dr gidicem muhtemelen bana ilac vericek ne zaman surede duser tsh im ve hamile kalamam degil mi boyle??? Kac ay da duser lutfen bana yardmci olun
öncelikle geçmiş olsun diliyorum tsh kaç çıktı acaba?
5,5 cikti canm kist i yapan bu mu acaba
ben fsh degerını yazdım benım tsh 1.2 ...doktor korkulcak bısey yok dedı prolaktın yüksek çıkarsa gebelıge engel dedı benım 17.41 cıktı sızın kac acaba
Canm benm se 20 falan yani normal basla bi sorun yok tsh disinda hamile kalirmiyim acaba???ben fsh degerını yazdım benım tsh 1.2 ...doktor korkulcak bısey yok dedı prolaktın yüksek çıkarsa gebelıge engel dedı benım 17.41 cıktı sızın kac acaba
Dr ile telf da gorstm canm ama bana dusurmemiz lazm saglikli gebelik olmaz zaten kalamzsin dedi cunku yumurta catlayamama problemimden dolayi kist olusuyor tsh yuksekliginden dolayo bende. Yarin ic hastaliklarina gdicem adet olursam 3. Gunu kadin dgumcuya. Yumurtlama takibi yapicak nasi oluyo kac gunde 1 cagiriyo bilio musnzbenimkide 4,56 çıkmıştı normalide 4,02 yazıyodu ben cildiyeye gitmiştim saç dökülmesi için test yapmıştı dr tshım öyle çıkınca dahiliyeye görün demişti dahiliyede de çok sıra olduğu için girememiştim,korktum bende tekrar başka dra görünüyüm diyorum bu ayda az adet olunca. merak ettim o yüzden değerinide o yüzden sordum, doktor sana ne dedi..?
Cahilliğime verin nolur prolaktin ne ki? kadın doğumcudan mı istiyonuz bu testleri anlamadım ki ben
Cahilliğime verin nolur prolaktin ne ki? kadın doğumcudan mı istiyonuz bu testleri anlamadım ki ben
benimkide 4,56 çıkmıştı normalide 4,02 yazıyodu ben cildiyeye gitmiştim saç dökülmesi için test yapmıştı dr tshım öyle çıkınca dahiliyeye görün demişti dahiliyede de çok sıra olduğu için girememiştim,korktum bende tekrar başka dra görünüyüm diyorum bu ayda az adet olunca. merak ettim o yüzden değerinide o yüzden sordum, doktor sana ne dedi..?
Bu arada lutfen ihmal etme canm sakat dogunlar dusukler sagliksiz gebeliklere yol aciyormus.. Yuksek olabi dusurmek kolay bende yarin gidicem bakalm kan sonuclarima gore ilac yazicak dr
anladım canım sen dr gidince ne dediğini yazarsan bizleride aydınlat olur mu. bende gidince bende yazarım.. İnşallah Rabbim korkularından emin eyler seni iyi haberlerle gelirsin..
Canm benm se 20 falan yani normal basla bi sorun yok tsh disinda hamile kalirmiyim acaba???
Dr ile telf da gorstm canm ama bana dusurmemiz lazm saglikli gebelik olmaz zaten kalamzsin dedi cunku yumurta catlayamama problemimden dolayi kist olusuyor tsh yuksekliginden dolayo bende. Yarin ic hastaliklarina gdicem adet olursam 3. Gunu kadin dgumcuya. Yumurtlama takibi yapicak nasi oluyo kac gunde 1 cagiriyo bilio musnz
Sut hormonu canm en onemli hormon aslinda
Merhaba arkadaslar..
Her ay kistim yenilediginden ve adet olamamaktan dolay dr gttim. Hormon testimde sadece tsh hormonum yuksek cikti... Ptesi dr gidicem muhtemelen bana ilac vericek ne zaman surede duser tsh im ve hamile kalamam degil mi boyle??? Kac ay da duser lutfen bana yardmci olun
canım tshın çok önemli hamile kalsan bile her ay kan değerlerini takip ettirmen lazım..
yumurtlama takibi yaptırman için daha çok erken değilmi ? 2- 3günde bir çağırıp yumurtalarının boyutuna bakıyo sonra adetinin ortalama 12-16. günleri arasında olgunlaştı çatlamak üzere ilişkiye girin diyor ve hamile kalmanı bekliyo.. eğer yumurta olgunlaşmıyorsa önce hapla sonra deneyip olmazsa bir sonraki ay iğneyle büyütmeye çalışıyorlar, yada çatlamıyorsa bir iğneyle çatlatıyolar falan filançok meşakkatli yollar bunlar.. şimdiden kafanı takma yaşın kaç bilmiyorum ama en az 6 ay korunmasız ilişki ile çocuğun olmazsa ozaman düş bu tedavi yollarına.. inanki çok sıkıcı ve yorucu , maddi manevi anlamda zor bir yolculuk
tüp bebekle hamile kalmış birisi olarak söylüyorum bunları..
Benimki yaklaşık 5 ay düzenli ilaçtan sonra düştü canım.
Kist oluşuyor çünkü adet olamadığından dolayı atamadığın yumurtalar kistleşiyorç.
Büyük ihtimalle bunun için ilaç verir doktorun zaten.
Hamile kalamazsın diye birşey yok ama sağlıklı bir hamilelik olmayabilir.
O yüzden önce tedavini tamamla derim.
Merhaba arkadaslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?