Doktorunuz mu bırakmanızı söyledi Genel yaşantınızda hamile değilken yaşanılan tiroid hastalıklarında ömür boyu ilaç kullanılıyor aslında Sadece dozaj değişiyor
Aile hekiminden geldim şimdi sadece kan üzerinden troid hastasısın denilemez ultrasonla baktı mı dedi bende hayır dedim. O da 6 ay kullanmış bırakmışsın 3 aydır da yapılan kanlarda gayet değerlerin normal ilaç kullanmana gerek yok bence dedi. Kadın doğumcuna ve bir dahiliyeciye sor yinede dedi.
Teşekkürler yanıt için ayrıca.
Bence bunu diyen doktora gitme bi daha. Moral daha önemli gebelikte. Benim tüm hormonlarım stresli bir zamanımda çok kötü çıkmıştı . Bir ayda bozulmuştu değerler. Kendime kötülük etmişim meğer. Neyse doktorun biri senin gebe kalman tüp bebekle bile imkansız dedi düşün. Ağla ağla mahvetti beni . Neyse Başka doktora gittim. Hiç üzülme herşey yolunda , stresten böyle olmuş senin tedaviye bile ihtiyacın Yok dedi. Toplamda bu 6. Gebeliğim düşün artık :) 3 tanesini erken Doğum oldu kaybettim
Aile hekiminden geldim şimdi sadece kan üzerinden troid hastasısın denilemez ultrasonla baktı mı dedi bende hayır dedim. O da 6 ay kullanmış bırakmışsın 3 aydır da yapılan kanlarda gayet değerlerin normal ilaç kullanmana gerek yok bence dedi. Kadın doğumcuna ve bir dahiliyeciye sor yinede dedi.
Teşekkürler yanıt için ayrıca.
Anlıyorum ama bence siz yine de konunun uzman branşı olan endokrin kısmından bir randevu alın sorun bence Ben 8 senedir tiroid hastasıyım annem de tiroid hastası İlk tsh yüksekliğimizden itibaren doktor ömür boyu kullanacağımızı söyledi bu ilacı ki ultrasonum normal. Doktor tabi belki bildiği bir durum vardır ama ilginç geldi bıraktırması..