• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tsh degerim yuksek mi?

Olmaz ben 3nokta bişeyle hamile kaldım 4ile 6ile kalan çok insan var ama bu yüksek değerlerde gebe kalmak tehlikeli olduğu için doktorlar indirmeye çalışıyor gebe kalmadan önce haklı olarak. Siz de 25lik dozda başlarsınız büyük ihtimal. Büyük ihtimal t3 t4ünüz de normaldir yine de baktırın içiniz rahat etsin
Okudugum konulardada gordum benden yuksek degerleri ama tabiki yinede hastaneye gidiyorum ben tedbirimi alayim takdir allahtan.

Eklentiler

• Screenshot_20220419-163345_Google.jpg
    Screenshot_20220419-163345_Google.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 59
Tsh degerim adetin 3.gunu yapilan hormon testinde 3.20 olarak cikmis doktora gosteremedim daha e nabizdan baktigimda kirmiziyla isaretli degil referans araligi icinde ama formda 2.5 alti olmasiyla alakali seyler okuyorum ve gebelik dusunuyorum 10 aydir.
aslında değerin normal aralıkta ama bebek tedavisi ya da hamilelik elde etmek için doktorlar 2.5 altında olmasını istiyorlar
Muhtemelen düşük doz ilaç başlatırlar size

aslında değerin normal aralıkta ama bebek tedavisi ya da hamilelik elde etmek için doktorlar 2.5 altında olmasını istiyorlar
Muhtemelen düşük doz ilaç başlatırlar size
Bugun tekrar kan verdim bu seferde 2.08 cikmis hastane farkindan mi bilmiyorum yada ozel gunumde verdigim icin mi oyle

Evet iki farkli devlet hastanesinde verdim kafami karistirdi ilki yani 3.20 cikanda ozel gunumun 3.gunuydu bunda normal gunumdeyim alakasi varmi sorucam doktora yarin
Laboratuar farkı olabilir mi acaba ? Yarın gidecekseniz doktor değerlendirsin en iyisi..guzel haberlerle insallah

Laboratuar farkı olabilir mi acaba ? Yarın gidecekseniz doktor değerlendirsin en iyisi..guzel haberlerle insallah
Oyle umuyorum randevu bulamadigim icin 1 saat uzakliktaki hastaneye gittim sonuc boyle cikti kafam karisti ama yarin tekrar gidicem mecburen bu kadar fark normalmi bilemedim hastane farkindan

O ne oluyo tam olarak troid bezleriyle alakali oda t4 t3 gibi
Tsh hormonum yüksek çıktığı için kandaki antikor durumunu ölçmek için mesela TSH t3 t4 falan normal ciksada kanda bazen bu yüksek çıkabiliyor bunada anti tipoyla bakılıyor yani kalıcı mı yoksa geçici durum mu onun için bu

Tsh hormonum yüksek çıktığı için kandaki antikor durumunu ölçmek için mesela TSH t3 t4 falan normal ciksada kanda bazen bu yüksek çıkabiliyor bunada anti tipoyla bakılıyor yani kalıcı mı yoksa geçici durum mu onun için bu
Gecmis olsun. Tez zamanda normal degerlere duser insallah

Back