Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 43 yazıyorYanlış anlamadıysam değeriniz yani sonuç 43 mü?
Değeriniz 43 yüksek yani doktora gidin mutlaka bir de gebemisiniz?Merhaba hanımlar tsh değerim yüksek mi düşük mü. Anlayamadım. Çok çarpıntım var kendimi çok yoğun bitkin hissediyorum. 6 aylık kızım var kan tahlili verdim önemsemedim kendimi kötü hissedince e nabız baktım sonuç böyle
Tsh çok yüksek kontrol altına alınması lazımMerhaba hanımlar tsh değerim yüksek mi düşük mü. Anlayamadım. Çok çarpıntım var kendimi çok yoğun bitkin hissediyorum. 6 aylık kızım var kan tahlili verdim önemsemedim kendimi kötü hissedince e nabız baktım sonuç böyle
T4 de biraz düşük değerinin altına düşmüşMerhaba hanımlar tsh değerim yüksek mi düşük mü. Anlayamadım. Çok çarpıntım var kendimi çok yoğun bitkin hissediyorum. 6 aylık kızım var kan tahlili verdim önemsemedim kendimi kötü hissedince e nabız baktım sonuç böyle
Yok gebe değilim doğumdan sonra oldu ve ilk başta bu kadar yüksek değil di emzirdiğim için önemsemedim bir rahatsızlıkta hissetmiyordum ama ilerlemişDeğeriniz 43 yüksek yani doktora gidin mutlaka bir de gebemisiniz?
Sakın ihmal etmeyin hiç beklemeden gidin bende sizin gibi önemsememiştim geçer diye beklemiştim hipertiroidi olmuştumYok gebe değilim doğumdan sonra oldu ve ilk başta bu kadar yüksek değil di emzirdiğim için önemsemedim bir rahatsızlıkta hissetmiyordum ama ilerlemiş
Geçmis olsun benim de gebelikten önce yuksekti dönem dönem yükselme olabiliyor strese yorgunluğa bağli ama sizin çok yüksek dikkat edin ayda 1 kontrol ettirmek gerekiyor bir de tahlil yapilirken yorgunsaniz o da sonucu etkiliyorYok gebe değilim doğumdan sonra oldu ve ilk başta bu kadar yüksek değil di emzirdiğim için önemsemedim bir rahatsızlıkta hissetmiyordum ama ilerlemiş
Hipotirodininiz var, TSH hormonu epey yükselmiş. Yorgunlukta ondan. Geciktirmedin Dr a gidin. Geçmiş olsun.Merhaba hanımlar tsh değerim yüksek mi düşük mü. Anlayamadım. Çok çarpıntım var kendimi çok yoğun bitkin hissediyorum. 6 aylık kızım var kan tahlili verdim önemsemedim kendimi kötü hissedince e nabız baktım sonuç böyle
Hipotirodi nedir ? Sağlığımı çok etkiler mi.. Beni bu kadar rahatsız edeceğini bilseydim hiç ihmal etmezdimHipotirodininiz var, TSH hormonu epey yükselmiş. Yorgunlukta ondan. Geciktirmedin Dr a gidin. Geçmiş olsun.
Endokrin uzmanina gidin vakit kaybetmeden tsh değeriniz epey yuksekMerhaba hanımlar tsh değerim yüksek mi düşük mü. Anlayamadım. Çok çarpıntım var kendimi çok yoğun bitkin hissediyorum. 6 aylık kızım var kan tahlili verdim önemsemedim kendimi kötü hissedince e nabız baktım sonuç böyle
Tiroid beziniz yeterli miktarda hormon üretmiyor. Dışardan alınması lazım. Kilo alma uyku hali kabızlık vs gibi şikayetler yapar. Tüm metabolizma yavaşlıyor bu hastalıkta.Hipotirodi nedir ? Sağlığımı çok etkiler mi.. Beni bu kadar rahatsız edeceğini bilseydim hiç ihmal etmezdim
merhaba ben troid hastasıyım değeriniz cok yuksek halsizlik ve yorgunluk bundan solayıdır acil bir şekilde endokrinoloji doktoruna görünmeniz gerekiyorMerhaba hanımlar tsh değerim yüksek mi düşük mü. Anlayamadım. Çok çarpıntım var kendimi çok yoğun bitkin hissediyorum. 6 aylık kızım var kan tahlili verdim önemsemedim kendimi kötü hissedince e nabız baktım sonuç böyle