Tsh bozukluğu

nurilos006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
7
1
24
Arkadaşlar 1bck yıldır evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama olmadı.doktora gittim hormon testi yaptı.TSH 0.005 degerinde çıktı düşük mu yuksekmi bilmiyorum.
Çocuk olmasina engel bir durum mu .
Birde şu var bu ikinci hormon testindeki sonucum.ilk yaptırdığım testte 1.31 cikti .
Bu değer sürekli değişir mi?
Dahiliye ye yonlendirdi simdi doktorum
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun 🙏🙏

Arkadaşlar 1bck yıldır evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama olmadı.doktora gittim hormon testi yaptı.TSH 0.005 degerinde çıktı düşük mu yuksekmi bilmiyorum.
Çocuk olmasina engel bir durum mu .
Birde şu var bu ikinci hormon testindeki sonucum.ilk yaptırdığım testte 1.31 cikti .
Bu değer sürekli değişir mi?
Dahiliye ye yonlendirdi simdi doktorum
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun 🙏🙏
Evet canım sürekli değişkenlik gösteriyor önemli olan prolaktin hormonun FSH amh değerlerin

Tshın çok düşük çıkmış ilaç tedavisi ile yükselmesi sağlanır, Tsh bütün hormonları etkiliyor çünkü hepsinin ortak noktası hipofiz bezi. Bu değer ile hamile kalmanızı da engelliyor olabilir. İlaç tedavisi ve takip ile olması gereken düzeye getirilir

Bu testleri genelde adetin 2.3. günü doğurganlığa bakmak için istiyorlar guatr hakkında bilgim.yok ama bu teste göre doğurganlığınız iyi görülüyor

Tshın çok düşük çıkmış ilaç tedavisi ile yükselmesi sağlanır, Tsh bütün hormonları etkiliyor çünkü hepsinin ortak noktası hipofiz bezi. Bu değer ile hamile kalmanızı da engelliyor olabilir. İlaç tedavisi ve takip ile olması gereken düzeye getirilir
Teşekkür ederim. Peki bu tedavi çok mu uzun sürer.

Arkadaşlar bugün dahiliye ye gittim bana ilaç verdi troid icin propycil ..ne kadar zmn sonra düzelir acaba.
Bide bn kendim folbiol başlamştm ikisini birden kullanym mi yine

Arkadaşlar bende bebek düşünüyordum ama ara kanamalarım oluyordu .doktorum bana agnucaston başladı şuan düzeldi..peki bu ilacin bebek olmasindaki etsikisi nedir bilen var mi lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

X