İnşaAllah düşer en kısa zamanda canımEvet oluyor mallesf doktora gidicem son care
InsAllah simdi sitede arastirdim biraz baya 100 olanlar bile düsmus neyseki ilaci var cok şükürİnşaAllah düşer en kısa zamanda canım
Evet evet var ya hemen etki ediyor zatenInsAllah simdi sitede arastirdim biraz baya 100 olanlar bile düsmus neyseki ilaci var cok şükür
Eminsiniz demi 53 cikti ya bende saniyordum benimki tek cok yuksek megerse benim gibi biride daha varmis valla sevindimBenim 54 çıkmıştı bundan 5-6 yil once. Hipotiroidi var sizde ama ilac kullanimiyla kisa surede duzeliyor merak etmeyin. Yalniz deger cok yuksek bir an once baslayin ilaca, hamile kalsaniz bile saglikli olmaz bu sekilde. Kendi kendinize ilaci birakmayin. Hamileyken de kullancaksiniz hatta.
Sabah aç karna bi tutam hergun dereotu ye canim o düşürüyor ama senin çok yüksek çıkmış insallah faydası olurKizlar test verdim triod degerim 83 cikmis gozlerime inanamadim napmam lazim bunedir gebelik dusunuyordum
Tabi eminim hatta doktor cok sasirdi bu degerle nasil hayatina devam ettin demisti. Ilactan sonra tekrar kontole gittigimde 19 olmustu tekrar gittigimde 8 falan olmustu sonra 4un altina dustu, yillardir da 2nin altinda. Cok duzenli kullandim, sizin de duserEminsiniz demi 53 cikti ya bende saniyordum benimki tek cok yuksek megerse benim gibi biride daha varmis valla sevindimtabiki ilaci asla birakmicam tesekurler
ıKizlar test verdim triod degerim 83 cikmis gozlerime inanamadim napmam lazim bunedir gebelik dusunuyordum
Günün saati ve stres düzeyi de etkiliyor. Vücud ağrıları ve kalp krizi korkusuyla bi gece acile gittiğimde bende de 23 çıkmıştı, bi iki gün sonra 8 e inmişti yine. Hatta o gece doktorlarda biraz endişelenip şaşırdırlar ama daha sonra başka bir doktor, olabilir, sabah ve gece alınan kan değerleri farklı olur dedi. Hamilelik düşüncesine girince bir sene boyunca sürekli takip ettirdim TSH değerlerimi, sıkıntı olmadı, hamile kaldım. Çok uzun zamandır hap kullanıyorum ama dozu düşükmüş, yükselttik. Doktora en kısa zamanda gidin ama stres de etkiler, mümkün mertebe sakin olmaya çalışın. Çok geçmiş olsunKizlar test verdim triod degerim 83 cikmis gozlerime inanamadim napmam lazim bunedir gebelik dusunuyordum
Hayla kullaniyormusunuz hayatiniza nasil devam etti derken yani kotu birseymu demek istediTabi eminim hatta doktor cok sasirdi bu degerle nasil hayatina devam ettin demisti. Ilactan sonra tekrar kontole gittigimde 19 olmustu tekrar gittigimde 8 falan olmustu sonra 4un altina dustu, yillardir da 2nin altinda. Cok duzenli kullandim, sizin de duser
Bu siralar acayip stres oluyorum stn baska promblerimde ust uste gelince bide uykusuz gittim kan vermeye stresliydim onun cok etkiledigini dusunuyorumGünün saati ve stres düzeyi de etkiliyor. Vücud ağrıları ve kalp krizi korkusuyla bi gece acile gittiğimde bende de 23 çıkmıştı, bi iki gün sonra 8 e inmişti yine. Hatta o gece doktorlarda biraz endişelenip şaşırdırlar ama daha sonra başka bir doktor, olabilir, sabah ve gece alınan kan değerleri farklı olur dedi. Hamilelik düşüncesine girince bir sene boyunca sürekli takip ettirdim TSH değerlerimi, sıkıntı olmadı, hamile kaldım. Çok uzun zamandır hap kullanıyorum ama dozu düşükmüş, yükselttik. Doktora en kısa zamanda gidin ama stres de etkiler, mümkün mertebe sakin olmaya çalışın. Çok geçmiş olsun
Ya valla tip merkezinde vermistimNerede verdiniz testi ? Aile hekimi ise akıllı bir doktor devlette ya da özel de tekrar yapmanızı isteyecektir. Benimde yüksek çıktı aile hekimliğinde yaptırmıştım sonra devlette verdim kanı ve TSH degerim normaldi.
ı
Depresyon falan yapiyo cok yuksek olmasi, kilo alimi ödem kabizlik vs. hayat kalitesini cok düşürdüğü icin dedi sanirim. Hala kullaniyorum evet hayat boyu da kullanmak gerekiyor benimkinde (hashimato tiroidi)Hayla kullaniyormusunuz hayatiniza nasil devam etti derken yani kotu birseymu demek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?