Tsh 83 degerinde acil yardim

Benim 54 çıkmıştı bundan 5-6 yil once. Hipotiroidi var sizde ama ilac kullanimiyla kisa surede duzeliyor merak etmeyin. Yalniz deger cok yuksek bir an once baslayin ilaca, hamile kalsaniz bile saglikli olmaz bu sekilde. Kendi kendinize ilaci birakmayin. Hamileyken de kullancaksiniz hatta.

Eminsiniz demi 53 cikti ya bende saniyordum benimki tek cok yuksek megerse benim gibi biride daha varmis valla sevindim tabiki ilaci asla birakmicam tesekurler

Eminsiniz demi 53 cikti ya bende saniyordum benimki tek cok yuksek megerse benim gibi biride daha varmis valla sevindim tabiki ilaci asla birakmicam tesekurler
Tabi eminim hatta doktor cok sasirdi bu degerle nasil hayatina devam ettin demisti. Ilactan sonra tekrar kontole gittigimde 19 olmustu tekrar gittigimde 8 falan olmustu sonra 4un altina dustu, yillardir da 2nin altinda. Cok duzenli kullandim, sizin de duser

Nerede verdiniz testi ? Aile hekimi ise akıllı bir doktor devlette ya da özel de tekrar yapmanızı isteyecektir. Benimde yüksek çıktı aile hekimliğinde yaptırmıştım sonra devlette verdim kanı ve TSH degerim normaldi.
Kizlar test verdim triod degerim 83 cikmis gozlerime inanamadim napmam lazim bunedir gebelik dusunuyordum
ı

Kizlar test verdim triod degerim 83 cikmis gozlerime inanamadim napmam lazim bunedir gebelik dusunuyordum
Günün saati ve stres düzeyi de etkiliyor. Vücud ağrıları ve kalp krizi korkusuyla bi gece acile gittiğimde bende de 23 çıkmıştı, bi iki gün sonra 8 e inmişti yine. Hatta o gece doktorlarda biraz endişelenip şaşırdırlar ama daha sonra başka bir doktor, olabilir, sabah ve gece alınan kan değerleri farklı olur dedi. Hamilelik düşüncesine girince bir sene boyunca sürekli takip ettirdim TSH değerlerimi, sıkıntı olmadı, hamile kaldım. Çok uzun zamandır hap kullanıyorum ama dozu düşükmüş, yükselttik. Doktora en kısa zamanda gidin ama stres de etkiler, mümkün mertebe sakin olmaya çalışın. Çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Hayla kullaniyormusunuz hayatiniza nasil devam etti derken yani kotu birseymu demek istedi

Bu siralar acayip stres oluyorum stn baska promblerimde ust uste gelince bide uykusuz gittim kan vermeye stresliydim onun cok etkiledigini dusunuyorum

Ya valla tip merkezinde vermistim

Hayla kullaniyormusunuz hayatiniza nasil devam etti derken yani kotu birseymu demek istedi
Depresyon falan yapiyo cok yuksek olmasi, kilo alimi ödem kabizlik vs. hayat kalitesini cok düşürdüğü icin dedi sanirim. Hala kullaniyorum evet hayat boyu da kullanmak gerekiyor benimkinde (hashimato tiroidi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…