How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tsh 5.15 ve hamilelik

Ben aşılama yapyıracaktım bu ay tsh 2.81 cıktı bu ay erteleyelim dedi adam anlamadım ki. Sanki cok değil 2.81
Asılama ve tüp bebekte denemek istemuyorlar 2.5 üstünü.ama normal olunca bisey demiyorlar.sadece hamile kalinca hemen ilacin dozunu yükseltiyorlar.
Merak etme hemen düser de hamile kalirsın ins.

Nasıl hamile kaldın canım. Tsh düşünce mi kaldın
bu hastalikta zorda oluyo kolayda hamile kaliniyo.benim iki sene sonra oldu butun tahlilleri yaprirdim rahim filmi cekildim hersey temiz guatr var oda engel oluyo olabilir dediler ve ben 2sene ilacimi kullandim ara ara biraktim cunku bende carpinti yapmaya basladi tekrar basladim boyle 2sene oldu sonra asilamaya baslicaktim o ay hamile oldugumu ogrendim

Ben aşılama yapyıracaktım bu ay tsh 2.81 cıktı bu ay erteleyelim dedi adam anlamadım ki. Sanki cok değil 2.81
senin cokta yuksek degil stres yapma dahada yukselir bwnim 14 cikiodu tsh ama ilacta dusuyo hemen heray baktirmak lazim kanda cunku ilacla bile bazen yukselebiliyo diyet gibi beslen bisure

benimde ilacı kullanmaya başğadığım2. ayda hamile kaldım ilk ayda tshm 1,24e düşmüştü 2. ayda 0.84 oldu daha sonra ilacı ikiye bölüp sonrada 4e bölüp sabah aç karna içtim aynı saatte ve üzerinden en az 2 3 saat geçtikten sonra yemek yedim

benimde ilacı kullanmaya başğadığım2. ayda hamile kaldım ilk ayda tshm 1,24e düşmüştü 2. ayda 0.84 oldu daha sonra ilacı ikiye bölüp sonrada 4e bölüp sabah aç karna içtim aynı saatte ve üzerinden en az 2 3 saat geçtikten sonra yemek yedim
İlk kaçtı tsh canım senin

Back