İnşallahsizde hamile kalır güzel haber haberi alırsınız ❤
eşimin sperm sayısı gayet normal çıktı başka test yapılmadıDeger cok yuksek degil,hamilelige engel olacak bir durumda degil yani.esinizin degerlerine bakildimi?
Benim de T3 3,62 - T4 0,91- Tsh 2,05Düşmesi için mi bana neden bişi vermedi anlamadım gitti
Ben troit rahatszlğm var. Gebelik planlayonca dr gidip seviyesini biraz daha düşürüyo dr. Normalde 4 seviyesi normal ama gebelik için bir dr 2.5 altı olması daha iyi demişti gerçekten değer düşünce hamile kaldm.Arkadaşlar ben geçen ay kontrole gittim tsh 4.33 çıktı doktorum sınırın üstünde değil ama daha düşük olması lazım dedi ilaç vermedi gebeliğe engel değil dedi başka bi problemim olmadığı halde gebe kalamadım. Böle bir durumla karşılaşan yada bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim virüs bitsin ilk işim doktora gitmek olucak allahın izniyleTriod degeriniz sınırda yani bu da demekki daha da yükselebilir . Triodinizi dengede tutmanız gerekir . Bende triod hastasıyım ilk başta benim doktorda oralı olmadı . 4 lerde sonra 5 7 derken dahiliye doktoruma gttim doktorum 5 deyken bile sen çocuk Sahibi olamıyormusun dedi hayır dedim . Bunu düşürmemiz lazım dedi ve ilaç kullanıyorum. Şuan normal seviyede 1,5 2 arasında gidip geliyor . Dahiliye doktoruna görünmeniz de fayda var detaylı inceler t3 t4 hormonlarına bakar.
Ben troit rahatszlğm var. Gebelik planlayonca dr gidip seviyesini biraz daha düşürüyo dr. Normalde 4 seviyesi normal ama gebelik için bir dr 2.5 altı olması daha iyi demişti gerçekten değer düşünce hamile kaldm.
İlaç kullanınca bir iki hafta içinde düşüyor ama doktorlar genelde 1 ay sonra kontrole çağırıyor. Sizin de herşey gönlünüze göre olur inş.Allah bağışlasın canım benim bende tekrar görüncem senin kaç ayda düştü troidin
Triod normalde ömür boyu kullanılan ilaç oluyor . Çok nadir kesim bırakıyor. Bir ayda kontrol sonra 2 ayda bir kontrol iyi gidiyorsa 3 ayda bir kontrol diye devam ediyor. Alışkanlık oldu bendede kahvaltı gibi bşey içmeden güne başlayamıyor insan . Rabbim beterinden korusun inşallahİlaç kullanınca bir iki hafta içinde düşüyor ama doktorlar genelde 1 ay sonra kontrole çağırıyor. Sizin de herşey gönlünüze göre olur inş.
Amin canım Allah razı olsun hepinizden Allah gönlünüze göre versinTriod normalde ömür boyu kullanılan ilaç oluyor . Çok nadir kesim bırakıyor. Bir ayda kontrol sonra 2 ayda bir kontrol iyi gidiyorsa 3 ayda bir kontrol diye devam ediyor. Alışkanlık oldu bendede kahvaltı gibi bşey içmeden güne başlayamıyor insan . Rabbim beterinden korusun inşallah
İlaç kullanınca bir iki hafta içinde düşüyor ama doktorlar genelde 1 ay sonra kontrole çağırıyor. Sizin de herşey gönlünüze göre olur inş.
Ama normalde hiç kullanmyorsan vermeyebilir dr. Biraz önce biinin yazdığı gibi troit ilaçları genelde bir ömür kullanılır. Bazen gebelik boyu kullananlar da oluyo amaİnşaallah benimkide bir iki haftaya düşer yarın gidip baktırcam ilaç isticem
Troidi düşürmek için içmem gerekiyor yoksa gebe nasıl kalcamAma normalde hiç kullanmyorsan vermeyebilir dr. Biraz önce biinin yazdığı gibi troit ilaçları genelde bir ömür kullanılır. Bazen gebelik boyu kullananlar da oluyo ama
Tsh gebeliğe engel olmuyor ancak gebeliğin sağlıklı ilerlemesi noktasında sorun çıkarıyor. Bana da sorun yok dendi 4 küsür değere. Gebe kalmadan önceki değerdi. Sonra gebe kaldım, düşük oldu. Ardından kontrollerde 6 küsür çıktı yine bir şey demediler. Artık ben aile dostumuz olan endokrin doktoruna söyledim o ilgilendi ve yaklaşık 4 aydır ilaç kullanıyorum. Gebelikte istenilen tsh değeri 2.5 altıymış. Benim en son ölçümüm 1.16 çıktı. Velhasıl Allah doktorunda ilgilisine ve iyisine denk getirsin. Siz de ihmal etmeyin.
Ben doğuma kadar düzenli troide baktrdm. Sizde varsa gerçekten önemli bir hormon. Benim kadın doğumcu doçent buranın en iyisi diyebilirm ve riakli gebeliklere bakıyor. Her gittiğimde kendisi sorardı troite baktryorsun demi diyeGeçmiş olsun canım Allah bidaha yaşatmasın ben bu gün tekrar kan verdim cuma sonucumu alıp tedaviye başlicam doktorumu değiştirince zaten hem özele gidip hem bi sonuç elde edememek çok can sıkıcı
Ben doğuma kadar düzenli troide baktrdm. Sizde varsa gerçekten önemli bir hormon. Benim kadın doğumcu doçent buranın en iyisi diyebilirm ve riakli gebeliklere bakıyor. Her gittiğimde kendisi sorardı troite baktryorsun demi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?