Genelde engel olur ama sizde niye engel değil bilemedim. Doktorun bi bildiği vardır ama yumurtlamayı görmüştür kesin konuşmuşArkadaşlar ben geçen ay kontrole gittim tsh 4.33 çıktı doktorum sınırın üstünde değil ama daha düşük olması lazım dedi ilaç vermedi gebeliğe engel değil dedi başka bi problemim olmadığı halde gebe kalamadım. Böle bir durumla karşılaşan yada bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
Genelde engel olur ama sizde niye engel değil bilemedim. Doktorun bi bildiği vardır ama yumurtlamayı görmüştür kesin konuşmuş
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim o zman benim gebeliği düşünmem için tsh nın düşmesi gerekiyor doktorum niye öle söledi onu anlamadım ya başından mı saldı acabaTüp bebek tedavisinde 2,5'in altında olmasını istiyorlar o yüzden bu değer engel değilse bile zorlaştırır d,ye düşünüyorum.
O zaman engel olmuyorsur sizde. Ama düşse iyi olur tabi. Gitmeyin bence de. 11 ay çok değil. Yıllarca bekleyenler bile bu süreçte ara veriyor sizde korunmayın belki ama yumurtlama takibi yapmayın doktora gitmeyinEvet yumurtlamam düzenli geçen ay 3 yumurtam gelişmiştir 19 18 ve 16 mm klomen kullanmıştım ama tutmadı hamile kalamadım gene eşim hastaneye gitmemi istemiyor bu aralar kronik astım hastasıyım koronadan korkuyo napıcam bilmiyorum ya 11 ay oldu hala gebe kalamadım
İnşaallah öyledir allah razı olsun arkadaşlar cvp verdiğiniz için çok sağolunO zaman engel olmuyorsur sizde. Ama düşse iyi olur tabi. Gitmeyin bence de. 11 ay çok değil. Yıllarca bekleyenler bile bu süreçte ara veriyor sizde korunmayın belki ama yumurtlama takibi yapmayın doktora gitmeyin
Benim 2.40 ti bana levotrion verdilerArkadaşlar ben geçen ay kontrole gittim tsh 4.33 çıktı doktorum sınırın üstünde değil ama daha düşük olması lazım dedi ilaç vermedi gebeliğe engel değil dedi başka bi problemim olmadığı halde gebe kalamadım. Böle bir durumla karşılaşan yada bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
t
Benim 2.40 ti bana levotrion verdiler
Arkadaşlar ben geçen ay kontrole gittim tsh 4.33 çıktı doktorum sınırın üstünde değil ama daha düşük olması lazım dedi ilaç vermedi gebeliğe engel değil dedi başka bi problemim olmadığı halde gebe kalamadım. Böle bir durumla karşılaşan yada bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
Merhaba normalde gebelik planlayan birinde 2.5 ve altında olması beklenir ancak ben 3.11 olduğu ay hamile kalmıştım. Engel olur mu bilemiyorum ama sizinle paylaşmak istedim. Bir de soğuk sıkım çörekotu yağı tsh I düşürüyor bilginiz olsun ilaç kullanmak istemiyorsanız deneyebilirsiniz bende işe yaradı 2 nin altındaydı en son. Ama bu tavsiye niteliğinde bilemiyorum herkeste işe yarar miArkadaşlar ben geçen ay kontrole gittim tsh 4.33 çıktı doktorum sınırın üstünde değil ama daha düşük olması lazım dedi ilaç vermedi gebeliğe engel değil dedi başka bi problemim olmadığı halde gebe kalamadım. Böle bir durumla karşılaşan yada bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
Evet dusmesi icin canm sen baska dr a goster sonucuDüşmesi için mi bana neden bişi vermedi anlamadım gitti
Merhaba normalde gebelik planlayan birinde 2.5 ve altında olması beklenir ancak ben 3.11 olduğu ay hamile kalmıştım. Engel olur mu bilemiyorum ama sizinle paylaşmak istedim. Bir de soğuk sıkım çörekotu yağı tsh I düşürüyor bilginiz olsun ilaç kullanmak istemiyorsanız deneyebilirsiniz bende işe yaradı 2 nin altındaydı en son. Ama bu tavsiye niteliğinde bilemiyorum herkeste işe yarar miSevgiler .
Değerim 3 ile hamile kaldım. Antikorlarına bakılması gerek. Dr um antikorların negatifse değerin 10 bile olsa gebelik mümkün demişti.
Evet dusmesi icin canm sen baska dr a goster sonucu
Canım benim Allah razı olsun senden deSağol canım Allah razı olsun ben bu ay çörek otu bal tarçın yapmıştım umarım işe yaratmıştır allah sağlıklı Salih evlat versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben yıllardır tiroit tedavisi görüyorum. Endokrin doktorum hamile kalabilmek için 2,5 altında olması gerektiği için ilacımın dozunu iki katına çıkarmıştı. Bildiğim kadarıyla hamile kalmayı etkiliyor.Arkadaşlar ben geçen ay kontrole gittim tsh 4.33 çıktı doktorum sınırın üstünde değil ama daha düşük olması lazım dedi ilaç vermedi gebeliğe engel değil dedi başka bi problemim olmadığı halde gebe kalamadım. Böle bir durumla karşılaşan yada bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
Çok sağolun virüsten sonra bende tedaviye başlicam inşallahBen yıllardır tiroit tedavisi görüyorum. Endokrin doktorum hamile kalabilmek için 2,5 altında olması gerektiği için ilacımın dozunu iki katına çıkarmıştı. Bildiğim kadarıyla hamile kalmayı etkiliyor.
İnşallahÇok sağolun virüsten sonra bende tedaviye başlicam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?