truncus arteriosus KALPTEN TEK BİR BÜYÜK DAMARIN ÇIKMASI

notmeitsme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
28
1
1
Günaydın arkadaşlar. Ben 24 haftalık hamileyim, bebeğim 2 hafta gelişim geriliğine sahip. Aynı zaman da kalbinden tek damar çıkıyor iki tane çıkması gerekirken. Doktor sonlandıralım gibisinden konuştu. Doğsa da kısa süre içinde kaybedebilirmişiz. Böyle bir vakayla karşılaşma oranlarının düşük olduğunu söylediler araştırdım ama pek fazla bilgi bulamadım.Bu durumda olanınız var mı? Doğumdan sonra hemen ameliyata alınsa bile kaybedilebilme oranı çok yüksekmiş. Siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba baya uzun bir süre geçmiş ama mesajımı görürseniz bana dönüş yapar mışınız lütfen.
Bnde doğum yapmak üzereyim ve ayni problem var. Sizin bebeğiniz hastalığın üstesinsen gelebildi mi

Merhaba baya uzun bir süre geçmiş ama mesajımı görürseniz bana dönüş yapar mışınız lütfen.
Bnde doğum yapmak üzereyim ve ayni problem var. Sizin bebeğiniz hastalığın üstesinsen gelebildi mi
Mrb dogum yaptiniz mi? Bebeginiz nasil? Benimde oglum truncus arteriosus tip 3 a hastasi.suana kadar ameliyat olmadi.zaten ameliyat olmasi gerekirsede turkiyede bunu yapabilecek cerrah yok dediler.bebeginiz uasiyor mu genel durumu nasil bizi ne bekliyor? Yanliz biz miyiz truncus anneleri? burdan bulsak birbirimizi.dertlessek,onerilerimiz olur,bizi ne bekliyor az cok kestirmis oluruz

Mrb dogum yaptiniz mi? Bebeginiz nasil? Benimde oglum truncus arteriosus tip 3 a hastasi.suana kadar ameliyat olmadi.zaten ameliyat olmasi gerekirsede turkiyede bunu yapabilecek cerrah yok dediler.bebeginiz uasiyor mu genel durumu nasil bizi ne bekliyor? Yanliz biz miyiz truncus anneleri? burdan bulsak birbirimizi.dertlessek,onerilerimiz olur,bizi ne bekliyor az cok kestirmis
Mrb dogum yaptiniz mi? Bebeginiz nasil? Benimde oglum truncus arteriosus tip 3 a hastasi.suana kadar ameliyat olmadi.zaten ameliyat olmasi gerekirsede turkiyede bunu yapabilecek cerrah yok dediler.bebeginiz uasiyor mu genel durumu nasil bizi ne bekliyor? Yanliz biz miyiz truncus anneleri? burdan bulsak birbirimizi.dertlessek,onerilerimiz olur,bizi ne bekliyor az cok kestirmis oluruz
merhaba doğum yapan ya da ileri dönemle ilgili bir bilgisi olan var mı acaba? Ben de dün bebeğimin truncus arteriosus hastası olduğunu öğrendim. Tip 2 veya 3 olduğu söylendi ve sonlandırma önerildi. Ancak ben dünyaya getirip şansımı denemek istiyorum. Başakşehir çam sakura hastanesinde başhekimin daha önce bu tarz ameliyatlar yaptığını öğrendim. Doktora ulaşıp görüşme sağlamaya çalışıyorum. Şimdiden teşekkürler

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alabildiniz mi? Çok çaresizim ve bir umuda ihtiyacım var

Lütfen benim kizimda aynı sorun çıktı sizde nasil geçti yorumlarınıza ihtiyacim var

Back