- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
Terör örgütü mu degil mi bilmem ama Arakan katliami malumunuz
Yahudileri neden rahat birakayim islam peygamnerine defalarca suikast duzenleyen bugun gidalar üzerinden insan sagligini bozan bazi kutsal kitaplarinda kendi milletinin disindakileri hayvam olarak goren bir topluluk.Aslında öyle demedim, herkes tarihini belli bir bakış açısıyla inceler dedim. Mesela siz Dersim katliamdır diyorsanız, istisnasınız. Çoğu Türk böyle düşünmüyor.
Ben Rusların yapmadığını okuduğum kaynakları baz alarak, Türklerin yaptığını yine okuduğum kaynakları ve araştırmaları baz alarak söylüyorum. Türk veya Rus olmak gibi milliyetçi hassasiyetler barındırmıyorum, zaten yarı Türk'üm.
Ama sorunuz gayet şovenist bir soruydu, Ruslar Çeçenleri katletti mi katletmedi mi?
O halde şöyle de denebilir, Almanlar Yahudileri katletti mi katletmedi mi? Rahat bırakın o zaman Yahudileri, her komplo teorisine katmayın, yazık.
Budizmle basli basina çelişen bir fiildir bu. Gercek budizm bu degilCevap için teşekkür ederim, ancak ne yazık ki Arakan katliamı sizin düşündüğünüz şekilde gerçekleşmiş ise dahi, dini baz alan bir terör örgütü tarafından gerçekleştirilmiyor.
Yani sunni imam birine tecavüz edip sonra şii komşusunu suçlayıp kesti diye İslami terör örgütleri var demiyorum ben. İslam adına cihat yaptıkları için diyorum.
Yahudileri neden rahat birakayim islam peygamnerine defalarca suikast duzenleyen bugun gidalar üzerinden insan sagligini bozan bazi kutsal kitaplarinda kendi milletinin disindakileri hayvam olarak goren bir topluluk.
Bu demek değil ki Almanlar Yahudileri katletmedi. Bu da kisiye göre değişecek bir mesele degil.
O soruyu sordum çünkü direk anlasiliyor yanli olduğu
Çeçen ve Türkleri Ruslar katletmistir bu da kişiye göre degismez.
Allah'ın adı ile öldürenler müslüman olduğu için adamlar kendilerince haklı bence.
Üstelik müslüman değilller deme hakkına da sahip değiliz.Dünyanın en zengin ve en tanınan teröristleri müslüman kimliği ile terör yapıyor.
O müslüman değil,bu müslüman değil diye kendimiz kandırıyoruz.Adam kurandan ayetlerle karşı tarafı suçlu çıkarıp vahşice öldürüyor.Dünyadaki gerçek müslümanlar nasıllar ? hangi ülke gerçek müslüman bu durumda.
ay gecen sohbet olmustu bu soruyu sormustum gercek islam ne peki ?? yok beyni yikanmis yok yanlis ogrenmis yok o yok bu neden diger dinlerde yok bu celiski ? onu gectim cogu islam ülklerinde esitsizlige insan haklarina bakildiginda nerde o güclü duygu , neden hristiyan larda ki refah yok islam ülkelerinde ? birde begenmedikleri dini olan ülkelere kacma istedigi celiskisi nedir özentiye gecmiyorum bile ..... elhamdüllah muslumanim ama yüzde 80 sevmiyorum ....o kadar sey var ki oldugu gibi islam yasansaydi simdi cogu islam ülkleri refah mutluluk guven saglamaliydi ama cogu muslumanda hep bir egositlik hep bir bana diktatörlük duygusu hep bir ezmek hep bir köle görmek assaglamak
Benim kabul ettiğim mesele şudur ki . O insanlarin gaza gelmesinin sebebi din degil cahillil ilkelliktir. Orada insanlar Huri ile aldaniyorlar. Baska yerde para ve refah ile aldaniyorlar.
Siddete musait olan islamin kendisi degil insanın kendisidir.
Aslinda o kadar cumlemin ozeti se budur
Bu yorum değil İnkâr edilemez bir gerçektirPakistan İslam İdeoloji Konseyi Başkanı, konseyin kadının "hafifçe" dövülebileceği şeklindeki açıklamasına destek çıktı
Pakistan İslami İdeoloji Konseyi'nin, geçtiğimiz günlerde yaptığı 'Sorumluluklarını yerine getirmeyen karınızı hafifçe dövebilirsiniz' açıklaması dünya kamuoyunda geniş yankı bulmuştu.
Konsey, kadına karşı şiddetin "İslam'a aykırı" olduğunu açıklamaları yönündeki talebi reddetmiş, bu yönde çıkarılacak yasayı kabul etmediklerini duyurmuştu.
Kuran'dan bölümlerle yasanın İslam'a aykırılığını gösteren konsey, yasanın İslam'ın kutsal kitabıyla çeliştiğini ifade etmişti.
BBC'ye konuşan Konsey Başkanı Maulana Sheerani, konseyin açıklamalarının arkasında durarak skandal ifadeleri yineledi.tr
Hristiyanların ister din adına olsun ister sömürge adına olsun Müslümanları öldürdüğü gerçeğini görerek diğer dinlerde hiçbir şey olmuyor demek... Hristiyanlar gittikleri her yeri hem sömürüp hem katledip hem de kendi dinleri yaydılar. Yok diyen kördür ya da art niyetli.
Tüm dinlerdeki insanlar katliam yapıyor. Hatta ateistler bile katliam yapıp düşüncelerini ülkesine yaymamışlar mıdır? Stalin falan. Tabi sizler icin melektir onlar. Hatta Hitler ateist olmasa bile ateist düşüncelerine göre saf halk olusturacagim deyip katletmedi mi insanları.
Yahudilerin de Tevratı na göre şuan karışıklık olan Arap ülkelerini işaret eder. Hepsi de tek tek gerçekleşiyor. Büyük İsrail kurulacak belki. Ama çıkıpta kimse bir şey demiyor.
Millet hep şuana bakıyor. Ya da görunene. Biraz daha derine bakabilmek size de nasip olur inşallah.
Siz kötü deyin İslama. Inanmıyorsanız da inanmayın. Ama bir şey dikkatimi cekti. Hümanist insanlar hepiniz faşist Trump haklı bulmuşsunuz. Bu hümanistlik Müslüman olma da ne olursan ol anlayışı mıydı?
Deniliyor derken diyen benim. Insanda olduğunu da defalarca burada kanitladim.Ya bu canilik dinde değil insanda deniyor da, kardeşim zaten bu canilerin hepsi ellerinde kutsal kitapla, dillerinde Allah'ın adıyla yapıyorlar yaprıklarını. Hayır, İslam kötülemek için değil, ciddi ciddi dinin gereği olarak görüyorlar. Araplar desen, hepsi Müslüman, içlerinde neler var dini inanç diye uygulanıp bize ters gelen. Bizim ülkenin başındakiler bile din diye diye her türlü yolsuzluğu yapıp bu halka yedirdi. Bizim milletin yarısı Erdoğan'ı sevmeyi Müslümanlık'ın gereği sanır olmuş. Cidden, bu kadar insan İslam diye diye bir sürü pislik yaptı, Trump gibi dışarıdan bunu gören birinin bu dinden soğuması çok normal artık. İslam dininde niye bu kadar büyük kitleleri etkileyen "yanlış anlaşılmalar" var ve niye milyomlarca insan bazılarına göre "gerçek Müslüman" değil acaba... Niye diğer dinlerin insanlarından değil de bu dinden çıkıyor bu kadar felaket. Niye İslam devletleri hep çağın gerisinde? Bunları bir sorgulasak keşke ezbere "ama o da gerçek değil, bu da gerçek değil" diye aklamak yerine. Ya bilmiyorum, ben son 10 yıldır kadar Müslüman değilim, benim inanabileceğim bir din değil. Bunu bu din hakkında bilgilenmeye başladıktan sonra anladım. Üzerine Trump'ın da gördüğü şeyleri ben de görünce, bu şahsa da hak veremiyor değilim.
Siz konu islam diyorsunuz ama bir yorum yukari çıkın ve bakın sevde mesela ne demis neden diğer dinlerde yok. Iste gördüğünuz gibi biz buna islam düşmanlığı diyoruz.Gercekten anlayamadim, saf halk olusturmak ile ateist dusuncelerin alakasi nedir?
Donald Trump'in Islam'i neden boyle gordugunu anladiklarini soylemisler. Cunku Muslumanlar boyle gosteriyor.
Musluman olma da ne olursan ol anlayisi olmasi mumkun degil, zira Yahudilik de Hristiyanlik da pek humanist degildir. Kimse diger dinler harika demiyor, zaten ortada bir din elestirisi var. Sadece konu Muslumanlarla ilgili farkettiyseniz.
Gercekten anlayamadim, saf halk olusturmak ile ateist dusuncelerin alakasi nedir?
Donald Trump'in Islam'i neden boyle gordugunu anladiklarini soylemisler. Cunku Muslumanlar boyle gosteriyor.
Musluman olma da ne olursan ol anlayisi olmasi mumkun degil, zira Yahudilik de Hristiyanlik da pek humanist degildir. Kimse diger dinler harika demiyor, zaten ortada bir din elestirisi var. Sadece konu Muslumanlarla ilgili farkettiyseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?