True Blue'da düğüne katılmış olan var mı?

birebir bi dügüne katilmadim ama, biz iskelede yemek yerken bi dügün vardi. biraz ruhsuzdu sanki. dügüne ayrilan pistin hemen yaninda bi bar var, disardan insanlar geliyo haliyle. iskelede yemek yiyenler, dogumgünü kutlamalari... dügün icin biraz fazla karisik gibi yani. ama yine de bi fikir sahibi olabilmek icin fiyat istedim. bakalim ne cevap gelecek?! :1rolleyes:

Ben fiyat aldım. Soyleyebilirim:) 70tl. Fakat menuleri hic hoşuma gitmedi. Sadece ızgara tavuk- ızgara kofte- ve ızgara levrek olarak 3 menu var. Deniz kenarında fenerbahce gibi hoş bir mekanda kebapcı mantıgı gibi geldi bu bana. Sarıyerdeki kır dugunu mekanında bile bir otelde verilmesini bekledigin tarzda yemekler var. Beni iten menusu oldu anlayacagın. Bir de tıkış tıkış olabilir diye dusundum. HAftaici olursa mekanı sana ayırıyorlar sanırım. Haftasonu baskaları da geliyor haliyle. BEnce sana ait olmalı dugun mekanı. Hoş deil etrafta meraklı gozler. Bilmiorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…