Tru-cut biyopsi olanlar destek lütfen!

merhaba biyopsi yaptırdınız mı bende tru cut bıyopsı yaptırdım mememdeki sertlilk daha da şişti gibi geliyor sizde de öyle oldu mu acaba sonuç çıktı mı?

merhaba biyopsi yaptırdınız mı bende tru cut bıyopsı yaptırdım mememdeki sertlilk daha da şişti gibi geliyor sizde de öyle oldu mu acaba sonuç çıktı mı?
Benimki kulak altinda bir tumordu. Tru cut yaptirmadim. İgneli biyipsi sonrasinda alindi ve normal biyopsi yapildi. Sukur bisey cikmadi.

Merhaba,
Mesajinizi yeni gördüm.
Ben başka bir doktora gittim biyopsi icin. O da bakıp buna biyopsi yapilmasina gerek yok, çünkü bu fibroadenom dedi. Sadece yilda bir kez kontrol edilmesi gerekiyor dedi. Biyopsi yapmadi.

Merhabalar konu ile ilgili bi sorum olacak ben de 1 ay önce tru cut biyopsi oldum sonuç çok şükür temiz çıktı.doktorum arayıp temiz çıktığını haber verdi.bu arada memede kireçlenme görüşmüştü çok az.ama doktorum dedi ki 1 -1.5 ay sonra gel biyopsi yerine bakayım dedi.orası zaten minnacık bi yet kayboldu nerdeyse doktorum neden yerini görmek istemiştir sizce

Merhaba,
Mesajinizi yeni gördüm.
Ben başka bir doktora gittim biyopsi icin. O da bakıp buna biyopsi yapilmasina gerek yok, çünkü bu fibroadenom dedi. Sadece yilda bir kez kontrol edilmesi gerekiyor dedi. Biyopsi yapmadi.
teşekkür ederim cevap için benim de yağ dokusu çıktı sonuç.

Dün bendede sol göğsümde birads4a biyopsi önerildi yaprirdinizmi sonuç nasıl. Ben hafif agri ile başvurmuştum şişme ele gelen yok ultrasonda gorunuyor20×7 mm ölçüsünde yaşım 33 sizinki nasıl sonuçlandı.

Benim yaşım 22 ve raporumda briads 4c yazıyordu yani %50 ile %90 aradı kanser demek ama Rabbime şükürler olsun kitle temiz çoktı kanserle en çok karıştırkan türmüş inşallah sizinde Allah ın izniyle temiz çıkar, ben tru cay biyopsi oldum ama profofösör yeterli bulmadı kitleyi tamamen almayı istedi ameliyat oldu

Insallah benimkide temiz cikar daha dr ile girusemedik biyopsiyi uzun gunemi veriyorlar birde agri acı oluyormu yapılırken Tek temiz çıksın da rabbim herkese şifa versin bu bekleme süreci daha kötü bi durum

Merhaba Çarşamba günü trucut biyopsi oldum 1 yıldır fibroadenom diye bildiğim kitlem meğer filoid imiş biyopsi de hiç bir ağrı sızı olmuyor korkmayın iki kitle birbiri ile çok sık karışa biliyorms

Giriş

Meme biyopsisi​

•••
C Can can mndh

C Can can mndh

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
Merhaba sitede gezerken karşılaştım buradan basından geçenlerden fikir almak için yazıyorum dün sol meme de 20×7mm yüzeysel lezyon saptandı ultrasonda hafif agri ile başvurmuştum ne benim nede dr eline gelen birşey yok ultrasonda görünüyor saat 3 yönünde birads4a yazıyor ve biyopsi öneriliyor. Korkudan stresten dünden beri çok kötüyüm basından böyle geçen ve sonucları nasıl

C Can can mndh

C Can can mndh

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye

C Can can mndh

C Can can mndh

Yeni Üye​

Kayıtlı Üye
BİLATERAL MEME VE HER İKİ AKSİLLAYA YÖNELİK
YAPILAN USG - DOPPLER İNCELEMESİNDE Her iki meme
cilt ve cilt altı yağ dokusu normaldir. Sağ memede 5 mm ve
altında basit septalı kist izlendi.Saat 3 Hizasında 2.9 mm
ölçülen yoğun içerikli dilate duktus izlendi. Sol memede
saat 3de areola kenarında yağ doku içerisinde yüzeyel
yerleşimli 20x7 mm ölçülen RDUS de yoğun vaskülerize
görünümde iç yapısı heterojen ekoda lezyon izlendi. (
BIRADS -4A ) Sol memede 5 mm ve altında basit kist
izlendi. Her iki aksillada patolojik olarak
değerlendirilebilecek lenf nodu izlenmedi. SONUÇ benim ultrasyon sonucum böyle biyopsi için ne zamana gün veriliyor ve kaç günde çıkıyor sonuc daha ben ultrasyon sonucumu dr gösteremedim inşallah salı günü ne alabildim randevu bi aksilik çıkmazsa çok stres yaptım inşallah kötü birşeyler çıkmaz sizede geçmiş olsun bu arada nasıl bir tedavi bekliyor dr birşey dedi mi

Mrhba benimde biyopsi iyi huylu cikti fibroepitelyal lezyon mus bu nedir sizinki ne cikmisti ameliyat oldunuz bsna sadece yilda 1 kontrol dedi .

Mrh Benim sonucumda cıktı fibroepitelya lezyon diğer adı galiba filloides tumor internette baktigim kadar iyi huylu dedi yılda 1 kontrol dedi size ne önerildi. Internette genelde bu lezyon cerrahi işlem ile alınması gerekmis bana öyle bisey denediler kafam karıştı

Merhaba Aynı semptomlar ben de de cıktı. Sürece nasıl devaö ettiniz. Umarım sonuclarınız temiz çıkmıştır.

Bana da sağ ve sol mememe bu hafta biyopsi yapılacak? acı sızısı nasıl? Deneyimleyen kimler var acaba?

Bana da sağ ve sol mememe bu hafta biyopsi yapılacak? acı sızısı nasıl? Deneyimleyen kimler var acaba?
Ben de geçen hafta yaptırdım.fiziksel olarak hiç bir acı hissetmedim ama bekleme süresi çok korkunç.sürekli kafamda ya kötü çıkarsa düşüncesi.sizin sonucunuz nasıl çıktı.umarım iyidir

Ben de geçen hafta yaptırdım.fiziksel olarak hiç bir acı hissetmedim ama bekleme süresi çok korkunç.sürekli kafamda ya kötü çıkarsa düşüncesi.sizin sonucunuz nasıl çıktı.umarım iyidir
Şüpheli durumum yok ara ara kontrol önerildi, sağ tarafımdaki biraz büyük belki aldırabilirim ileride daha da büyüyebilir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Esra hanım merhaba, uzun zaman olmuş ama yazınızı gördüm; ben de de usg de Mikrokalsifikasyon çıktı, panik yaptım renkli mr çekildi; bişey çıkmadı. Kafam hala takılı. Siz nasıl oldunuz; Mikrokalsifikasyon için izlendiniz mi?

Merhaba benim sağ memede 3 adet fibroadenom vardı 4 ay önce biyopsi yapıldı temiz çıktı normalde yapılması gerek yoktu ama meme küçültme ameliyatı olacağım için genel cerrahi biyopsi istedi sonrasında memede sertlik oluştu uzunca bir sertlik acaba biyopsiden dolayımı yani daha 4 ay oldu yaptıralı

Merhaba kaç gündür böyle Bi yorum arıyorum biyopsi den sonra sertlik oluştu bende fibroadenom vardı normalde doktor gerek yok dedi biyopsiye ama genel cerrahi sağ memede 3 tane fibroadenom var biyopsi olmadan meme küçültme ameliyatına onay veremem dedi yaptırdım temiz çıktı ama sertlik oluştu uzun Bi sertlik sizinkinde öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…