Mr dan sonra uygun görülürse yapılmayacak mı bıyopsınız?ben de daha biraz önce meme biyopsisi yapan yerleri araştırırken bu konuya denk gelmem şaşırtıcı oldu.öncelikle geçmiş olsun inşaallah sonuçlarınız temiz çıkar.ben de dün memede kitle olduğunu öğrendim biyopsi ve mr istedi.mrı devlette olacam ama biyopsi için yer araştıracam.size biyopsi yöntemini doktor mu önerdi nerede yaptırıyorsunuz?araştırdığım kadarıyla her tip biyopside lokal anestezi oluyormuş ve acı hissedilmiyormuş.inşaallah sonuçlarımız temiz çıkar çıkmazsa da sağlık sıhhatle atlatırız bu süreci
Gittigınız hastane devlet mi özel mı bu aradaben de daha biraz önce meme biyopsisi yapan yerleri araştırırken bu konuya denk gelmem şaşırtıcı oldu.öncelikle geçmiş olsun inşaallah sonuçlarınız temiz çıkar.ben de dün memede kitle olduğunu öğrendim biyopsi ve mr istedi.mrı devlette olacam ama biyopsi için yer araştıracam.size biyopsi yöntemini doktor mu önerdi nerede yaptırıyorsunuz?araştırdığım kadarıyla her tip biyopside lokal anestezi oluyormuş ve acı hissedilmiyormuş.inşaallah sonuçlarımız temiz çıkar çıkmazsa da sağlık sıhhatle atlatırız bu süreci
Çok geçmiş olsun, tükürük bezinizde ne vardı.memede degil ama tukuruk bezinde igne biyopsisi oldum. benim raporumda orada olmamasi gereken bir hucre ismini yazmislardi onkoloji hastanesinde o nedenle bir unv hastanesinde ayni orneklerle (tekrar biyopsi olmadan) tekrar kontrol edildi. yani biyopsi olacaginiz yeri iyi secin lutfen...
tumor vardi. 3 cm capinda ameliyat oldum.Çok geçmiş olsun, tükürük bezinizde ne vardı.
Bir sene önce tükürük bezinde taş var dediler.
Ara ara agriyip, şişiyor.
Ultrasonla bakıldı sadece.
Önümüzdeki hafta tekrar gideceğim.
Sizin biyopsi gerektiren şikayetleriniz neydi acaba..
Allah sağlığınızı daim etsin, tekrar geçmiş olsun.herhangi bir sikayetim yoktu. agri sizi vs sadece siskinlik ve sertlik vardi.
ben muayeneye devlete gittim mr için haftaya gün verdiler ama biyopsi için hazirana verdiler.doktor demişti zaten biyopsiyi aylar sonrasına veriyorlar özelde yaptır diye.yani ikisini de yaptırmamı istedi eğer istanbuldaysanız nerede yaptırdınız bilgi verir misinizMr dan sonra uygun görülürse yapılmayacak mı bıyopsınız?
Şöyle söyleyim mememde yıllardır sıkıntı cekiyorum ve kıstım malesef alınmıyor.ben muayeneye devlete gittim mr için haftaya gün verdiler ama biyopsi için hazirana verdiler.doktor demişti zaten biyopsiyi aylar sonrasına veriyorlar özelde yaptır diye.yani ikisini de yaptırmamı istedi eğer istanbuldaysanız nerede yaptırdınız bilgi verir misiniz
Amin, ınsallah guzel haberler alırsınız.çok teşekkür ederim bilgiler için .iltihap olması durumunda biyopsi önerilmiyor demekki.bana ilk ultrasonla bakılınca kitle tespit edildi iltihap olsaydı çıkardı galiba.devletteki dr hakkında bilgim yokki ama eğitim ve araştırma hastanesi yanlış yapmazlar inşaallah.Allah size de şifa versin inşaallah
Bu arada meme basıma yapışık kist var bende de. O kist iltihap yapıyor.çok teşekkür ederim bilgiler için .iltihap olması durumunda biyopsi önerilmiyor demekki.bana ilk ultrasonla bakılınca kitle tespit edildi iltihap olsaydı çıkardı galiba.devletteki dr hakkında bilgim yokki ama eğitim ve araştırma hastanesi yanlış yapmazlar inşaallah.Allah size de şifa versin inşaallah
ben de yuz felcinden cok korktum ama ameliyati iyi bieine yeptirdim cok yakin ve buyuktu tumor cok sukur bisey olmadi.Allah sağlığınızı daim etsin, tekrar geçmiş olsun.
Bakalim geçen sene taş dediler ama, tekrar gittiğimde ne diyecekler bende merak ediyorum..
Bir de yüz sinirlerine yakın ki, ağrı girdiğinde, sistiginde yüz felci inecek sanıyorum
ben de yuz felcinden cok korktum ama ameliyati iyi bieine yeptirdim cok yakin ve buyuktu tumor cok sukur bisey olmadi.
merhaba biyopsi yaptırdınız mı bende tru cut bıyopsı yaptırdım mememdeki sertlilk daha da şişti gibi geliyor sizde de öyle oldu mu acaba sonuç çıktı mı?herhangi bir sikayetim yoktu. agri sizi vs sadece siskinlik ve sertlik vardi.