Gebelik var mı?Merhaba trombofili test sonucum pıhtılaşmaya meyilli çıktı.2 gende sıkıntı var.Benim gibi aynı genlerde sıkıntısı olan var mı
MTHFR MUTASYON ANALİZİ (c.677C>T)* NORMAL PAI MUTASYON ANALİZİ (4G/5G)* 5G/5G MTHFR MUTASYON ANALİZİ (c.1298A>C)* HETEROZİGOT FAKTOR XIII MUTASYON ANALİZİ (p.V34L)* HETEROZİGOT FAKTOR II (PROTROMBİN) MUTASYON ANALİZİ (g.20210 G>A)* NORMAL FAKTÖR V LEİDEN MUTASYON ANALİZİ (c.1691 G>A)* NORMAL
Başınız sağ olsun.Yok gebelik 1 düşük var
Kişiden kişiye değişir çoğu sebep düşük olma ihtimali ile kanama olur. Ama altta yatan sebep hastaya göre degisirKanama yapması için ne gibi sorunlar vardır
Başınız sağ olsun.. pıhtılaşma kanama sebebi değildir fakat gelişim için kanın vucutta rahat akması gerekir. Bebeğe uygun şekilde kan akışı sağlar kan sulandirici iğneler. Progestan iğnesini suan bende kullanıyorum oda kanama sebebi ile dusugu onleme amaçlı veriliyor.Anladım sağolun ikinci hamileliğimde 4 ay her hafta progestron iğnesi vurundum riskli gebeklikti ama bu durum bilinmiyordu 4 ay ful kanamayla geçti sonradan bebeğim öldü doğum oldu
Amin Allah razı olsun. Evet bende yatarak geçiriyorum ilaçlarlaSağolun Allah razı olsun Allah sağ salim kucağınızı alın inşallah bebeğinizi her şey iyi geçsin inşallah sağolun sizinde mi kanamalı hamilelik ful yatarak mı geçiyor
Anladım sağolun ikinci hamileliğimde 4 ay her hafta progestron iğnesi vurundum riskli gebeklikti ama bu durum bilinmiyordu 4 ay ful kanamayla geçti sonradan bebeğim öldü doğum oldu
Canım kaybın için çok üzüldüm acını en derinden hissettim, başın sağolsun..
ne kadarlıkken kaybettin?
Benimde bir kaybım var...
Geçmiş olsun benim de mtfhr değerim pıhtıya meyilli çıktı kan sulandırıcı ve aspirin öneriyor bu durumlarda kadın doğumcular. Ben de sizin gibi önce hematoloğa gösterdim