• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trombofili paneli pıhtılaşma testi sonucu

tubiikk

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
593
191
23
Kızlar sonucum bugün çıkmış pıhtılaşmaya yatkınlık varmı iğne kullanmalı mıyım 15 haftalık hamileyim

Eklentiler

• IMG_3086.jpeg
    IMG_3086.jpeg
    215,3 KB · Görüntüleme: 32
Bunu doktorunuza sorun bence buraya göre hareket etmeyin. Benimde 1 değerim homozigot 1 değerim heterezigot doktor hamile kalınca iğne başlayacağız dedi mesela

3 gende mutasyonunuz var, doktorunuza danışın kan sulandırıcı verir büyük ihtimalle..
Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲
Canım şuan 15 haftalık hamileyim şuana kadar bişey olmadı pıhtılaşma olunca kalp durması felan olmuyor muydu

Canım şuan 15 haftalık hamileyim şuana kadar bişey olmadı pıhtılaşma olunca kalp durması felan olmuyor muydu
Bilmiyorum benim 2 genimde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı, kan sulandırıcı iğne ve hap kullandığım halde 8 haftalıktı kalbi durdu, yani kalp durmasının sebebi pıhtılaşma olmayabiliyor..

Doktorunuza danışın, bu testleri neden yaptırdınız

Bunu doktorunuza sorun bence buraya göre hareket etmeyin. Benimde 1 değerim homozigot 1 değerim heterezigot doktor hamile kalınca iğne başlayacağız dedi mesela
Doktoruma sordum canım ondan yanıt gelene kadar tecrübeli arkadaşlarımdan fikir almak istedim doktorumda iğneye başlayalım dedi

Bilmiyorum benim 2 genimde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı, kan sulandırıcı iğne ve hap kullandığım halde 8 haftalıktı kalbi durdu, yani kalp durmasının sebebi pıhtılaşma olmayabiliyor..

Doktorunuza danışın, bu testleri neden yaptırdınız
Anladım canım doktorum şimdi yanıt vermiş ben zaten coraspin kullanıyordum şimdide iğneye başlayacakmışım ben tüp bebek ile hamile kaldım çoğu kişiden bu testi duydum önlem amaçlı kendim yaptırmakmistedim hatta doktorum gerek yok demişti ama ben yaptırmak istedim ve sonucum pıhtılaşma çıkmış iyi ki yaptırmışım şimdi iğneye de başlayalım demiş doktor

Anladım canım doktorum şimdi yanıt vermiş ben zaten coraspin kullanıyordum şimdide iğneye başlayacakmışım ben tüp bebek ile hamile kaldım çoğu kişiden bu testi duydum önlem amaçlı kendim yaptırmakmistedim hatta doktorum gerek yok demişti ama ben yaptırmak istedim ve sonucum pıhtılaşma çıkmış iyi ki yaptırmışım şimdi iğneye de başlayalım demiş doktor
Anladm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 🥰 bana da dua et bende tedavi görüyorum 🌸🌸

Back