Eythyrox Verdiler bana.50mg dı.100mğ çıkardılar.gebe olduğum için bu sorun bende düşük riskine sebeb oldu..şuan lekelenmem var 1 haftadır.onun için yatak istiratindeyim.
Sabahları kahvaltıdan 45 dk önce alıyorum.Ben Hacettepe Endoroloji uzmanına göründüm özel olarak 40ytl ücret aldılar..
martın 5 de tekrar kontrol var..Hepinize geçmiş olsun..
Birde aklıma birşey takıldı ben hiç kilo veremezdim.diyette yapsam sporda yapsam veremezdim..Bu hormonlar buna sebebpmiş diyolar doğrumu arkadaşlar..
Arkadaşlar Ben 2 Tane Düşük Yaşadim Kanda Tsh Değerlerime Bakildi Dr Iyi Dedi Işyerimde Bi Arkadaş Var Onda Noduler Guatr Varmiş Bu Guatr çeşidi Kanda Belli Olmuyormuş Yoksa Bendede Böyle Bi Sorunmu Varki Kafama Takiliyor Bilgisi Olan Beni Aydinlatsin şimdiden Teşekkür Ederim
Arkadaşlar Ben 2 Tane Düşük Yaşadim Kanda Tsh Değerlerime Bakildi Dr Iyi Dedi Işyerimde Bi Arkadaş Var Onda Noduler Guatr Varmiş Bu Guatr çeşidi Kanda Belli Olmuyormuş Yoksa Bendede Böyle Bi Sorunmu Varki Kafama Takiliyor Bilgisi Olan Beni Aydinlatsin şimdiden Teşekkür Ederim
Selam kızlar,bugün Doktorla randevum vardı kan ve idrar sonuçlarıma baktı ve HORMON ile ilgili olan testte guatırım olduğunu Troidimn olduğunu ve bunun düşüğe sebeb olacağını söyledi yıkıldım resmen moralim bozuldu.
2 saatir ankaradaki tüm ENDOKRİNOLOJİ Bölümlerin aramasını yapıyorum..
Biliyosunuz Sosyal Güvencem yoktu!!! Ve 150YTL ücretleri artı bir sürü tetkit yapılıyomuş!!
TSH Denilen hormon bende 14,738 çıktı..Olması gereken en yğksek 4,65müş..
Buda bebekte zeka geriliği annede düşük erken doğum gibi bir çok şeye sebeb oluyormuş..
aman dikkat edin..Kan testlerinizi yaptırın en kısa zamanda..
deli mavi hamilemisin kullandığın ilaç hamilelerde kullanılabiliyormu canım geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım....TSH değerim düştü ilaç sayesinde..bir yandanda okadar çok ilaç alıyoruzki bebeğe zararı yokmu onu düşünüorum
progestan folik asit,troid ilacı...düşünmeden edemiyorum walla..
Teşekkürler tekrar kan verdim 14 olan değerim 3,5 düşmüş:) 5 marttada kontrolümüz var inşallah iyi geçerde..içimde inanılmaz bir sıkıntı var bein şuan..Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?