Hayır vermedi neredeyse ilgilenmedi bileTshın yüksek çıkması gebeliğin olmamasına etki edebilir ama direk ilişkili değildir, ilacı düzenli kullanıyorsanız etki eder bununla ilgili problem yaşamazsınız. Yumurtlama tembelliği asıl engelleyen faktör, bununla ilgili klomen vs. vermedi mi doktorunuz
Hayır vermedi neredeyse ilgilenmedi bilesizce ciddi bi sorun mu
Ben 5.30 la hamile kaldım canım 7. Ayima girdim . Hamile kalmadan 3/4 ay önce TSH 84 tü 5.30 lara düşünce hamile kaldım .Merhaba arkadaşlar benim tsh değerim 5,68 çıkmıştı. Ötröx kullanıyorum 50 mg. Geçen ay da sağ yumurtam 18 cmydi iyiydi ama solda yumurtlama tembelliği varmış. Suan t4 1,48 t3 3,50 sizce değerler nasıl gebe kalabilir miyim lütfen yorumlarınızı bekliyorum
7 aydır deniyoruz Okmeydanı hast rand aldım tekrar bakılayımÖyleyse başka bir doktora görünün bence. Ne kadardır hamile kalamıyorsunuz?
Ciddi bir sorun değik bende de aynı problemler var ama doktor takibi ve ilaç tedavisi gerekiyor bazı durumlarda
Anladım gerçekten beklemesi zor. Rabbim hepimize şifa ve hayırlı evlatlar nasip etsinBende de yumurta tembelliği var aynı zamanda tiroid 4tü ilaçla 2.66 kadar düştü. Ama doktor en fazla 2.5 olmalı dedi. Bir kere klomen ve iğne tedavisi oldum iki yumurta oluşmasına rağmen gebelik olmadı. Bu ay rahim filmi çektirdim. Eğer doğal yolla olmazsa femara isimli ilaca başlatıcak doktorum 9 aydır olmadı çünkü
Gerçekten çok istiyoruz 7 ay oldu hala tık yokBen 5.30 la hamile kaldım canım 7. Ayima girdim . Hamile kalmadan 3/4 ay önce TSH 84 tü 5.30 lara düşünce hamile kaldım .
Sana şöyle söyleyim bir yıl denemediğim halt kalmadı kur kalmadı en rahat olduğum ay hamile kaldım kafaya çok takma ovulasyon günlerini takip et Allah'ın izniyle olur 7 ay çok değil .bide hergun yumurta ye yumurtan kalitelessinGerçekten çok istiyoruz 7 ay oldu hala tık yok
Çok iyi benceAy kızlar şimdi bakaym dedim cikmis tiroid sonucum nasıl sizce ?
TSH 1.66
Serbest T4 0.75
Serbest T4 3.76
Tamam dikkate alıcam teşekkür ederimSana şöyle söyleyim bir yıl denemediğim halt kalmadı kur kalmadı en rahat olduğum ay hamile kaldım kafaya çok takma ovulasyon günlerini takip et Allah'ın izniyle olur 7 ay çok değil .bide hergun yumurta ye yumurtan kalitelessin
Engel değil bende aynı ilacı kullanıyorum aynı doz. Doktorum biz gebelikte 2.5 altı istiyoruz TSH ı dedi . Engel değil demedi ilacınızı düzenli kullanın . Ben de 4 aydır istiyorum henüz olmadı geçen ay doz yetersiz gelmiş TSH 8.5 olmuş yükseltti dozunu Şubat kontrolüm var
[/QU
Pardon engel demedi
Anladım ben de troid testi vereceğim bakalım kaç olmuşEngel değil bende aynı ilacı kullanıyorum aynı doz. Doktorum biz gebelikte 2.5 altı istiyoruz TSH ı dedi . Engel değil demedi ilacınızı düzenli kullanın . Ben de 4 aydır istiyorum henüz olmadı geçen ay doz yetersiz gelmiş TSH 8.5 olmuş yükseltti dozunu Şubat kontrolüm var
İçimi rahatlattinÇok iyi bence
Yumurta tembelliğine pko mu deniliyorİçimi rahatlattin
Bu pko amh napicam bilmiyorum . Bitki çayları ise yariyor mu belli degim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?