Gebeliğe Hazırlık Troid ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yasemin-66

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
41
16
8
30
Mrb arkadaşlar ben 3 buçuk senelik evliyim ve troidim var. 2 buçuk senedir de bebek düşünüyorum ve maalesef olmuyor. Doktorun troid nedeniyle yumurtalarının gelişmediğini söylüyor bu durumda olan varsa lütfen yardım etsin...

Merhaba, hipo mu hiper mi sizin? Tedavi olmuyor musunuz?
Bende hipertiroid var tedavi oldum kontrol altında değerler şu an, 6 aydır iatiyoruz 1 kez kimyasal oldu daha doğrusu düzenli ilişki falan da olmuyor yani istitoeuz ama üstüne düşmüyoruz pek. Kaç dr gittim ama yumurtalarım güzel olgunlaşıyor benim, hipertiroidde zaten gebe kalmada hiç bi sıkıntı sorun yok kalırsın ama tedavi olup ilaç içmezsen zeka sorunu olur dediler. Akışına buraktım bende. 2.çocuk olacak kısmetse olur ilaçlarımı içiyorum düzenli tahlillerimi yaptıeıyorum. Sizde kontrol altında tutun mutlaka olur inş zamanı vardır

Benim ki hiper troid. Bizde de aynı düzenli ilişki yok. Tedavi görüyorum tam düzeldi derken TSH tekrar yükseliyor

Hipotroidim ve nodül var ikincingebeligi düşünüyoruz bakalım.nasib. ilk gebeligimde saraç oğlundan kür almıştım

Şükür bi kızım oldu ama kendisini arayarak almıştık kürü çayları tam hatırlayamıyorum sogannsuyu ve civan percemi idi birisi sadece ilknsigami ve civan oercemimden bi jac tane içtim o kadar

Merhaba bende aynı durumdayım yaklaşık üç buçuk yıllık evli ve 17 aydır gebelik düşünüyorum haşimato hipotroidi var bende ilaçla çok zor kontrol altına alabiliyorum değerler devamlı değişiyor.Bir kez hamile kalabildim tsh değerim düşüktü kimyasalla sonuçlandı test yaptığımda tsh yine yükselmişti doktorlar Ona bağladılar. Benim yumurtalarım gelişiyor troidden başka sorun çıkmadı bende ne olacak bilmiyorum...

İlk başlarda bende de devamlı değişiyordu ilacı her gün aynı saatte içip öğünlerini aksatmamaya çalış o zaman düzene giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…