- 27 Mart 2021
- 17
- 4
- 1
- 44
- Konu Sahibi Kardelen010101
-
Yaşayan yokmu hiç bu ameliyatiTroid ameliyati oldum 1 ay oldu .fakat ameliyattan önceki o baskı hissi hala geçmedi sanki hiç duzelmemis gibi .iç dikişlerin acısını yoksa baskı hissi mi onuda ayırt edemiyorum.yasayan varmı zamanla düzelir mi bilmiyorum pazartesi gitcem kontrole doktor ilacın dozunu ayarlicak.bu ameliyatı olan varsa yazabilir mi acaba
Meehaba yok değil hipertroiddi benimki hamilelikte cikti sonra nodül varmis onu öğrendik boyutu büyük olunca da ameliyat oldum sonrasında çok baskı hissi vardi öyle gittim doktora ama hala var o baskı hissi ne anladım bu ameliyattan bilmiyorum içteki yara daha yeni diyo herkes ancak duzelirmis onjnlami alakalı ayırt edemiyorum onu zaten şu andaMerhaba şikayetiniz neydi zehirli guatr mi
Çok teşekkür ederim size gerçekten yüreğime su serptiniz inanın. okadar kötü bir ağrıki ameliyat olupta geçmedigini düşünmek korkuttu beniMerhaba, o hissin geçmesi bende neredeyse 1 yılı buldu. Geçiyor ama sonuçta, kesin bilgi :)
Böyle şeyleri duydukça rahatlıyorumBende oldum bütün troid bezlerim alındı ..geçiyor merak etmeyin
Sizede çok geçmiş olsun inşallah geçecek bekliyorum bendeBende oldum bütün troid bezlerim alındı ..geçiyor merak etmeyin
Doktor kilo alırsın dedi dikkat etmezsen öyle birşey oluyormu acabaSizede çok geçmiş olsun inşallah geçecek bekliyorum bende
Bende oldum 10 yıl kadar önce canım bendede olmuştu geçer takma kafana dikiş Acısi değilde bogazinda yumruk varmış gibi oluyorduTroid ameliyati oldum 1 ay oldu .fakat ameliyattan önceki o baskı hissi hala geçmedi sanki hiç duzelmemis gibi .iç dikişlerin acısını yoksa baskı hissi mi onuda ayırt edemiyorum.yasayan varmı zamanla düzelir mi bilmiyorum pazartesi gitcem kontrole doktor ilacın dozunu ayarlicak.bu ameliyatı olan varsa yazabilir mi acaba
Troid ameliyati oldum 1 ay oldu .fakat ameliyattan önceki o baskı hissi hala geçmedi sanki hiç duzelmemis gibi .iç dikişlerin acısını yoksa baskı hissi mi onuda ayırt edemiyorum.yasayan varmı zamanla düzelir mi bilmiyorum pazartesi gitcem kontrole doktor ilacın dozunu ayarlicak.bu ameliyatı olan varsa yazabilir mi acaba
Evet sadece nodül alindiSadece nodülü mü aldırdın?
Anladım bu ameliyatın rutin seyrinde bu varsa tabi çekerim artık bende yapacak birşey yok zonklama gibi böyle ameliyat yerinin iç bölümünde insanı mahvediyorŞimdi eşime sordum.
Eşim de 10 yıl kadar önce olmuş bu ameliyatı 2012de. Mete düren yapmış ameliyatını. Çok uzun süre devam etmiş o his.
Anladım bu ameliyatın rutin seyrinde bu varsa tabi çekerim artık bende yapacak birşey yok zonklama gibi böyle ameliyat yerinin iç bölümündeŞimdi eşime sordum.
Eşim de 10 yıl kadar önce olmuş bu ameliyatı 2012de. Mete düren yapmış ameliyatını. Çok uzun süre devam etmiş o his.
Evet yumruk varmış gibi bir his yutkunurken orda sanki iki kerede gidiyor.birde baskı hissi zonklama gibiBende oldum 10 yıl kadar önce canım bendede olmuştu geçer takma kafana dikiş Acısi değilde bogazinda yumruk varmış gibi oluyordu
Aynen geçer merak etme bende çok yaşadım bu durumuEvet yumruk varmış gibi bir his yutkunurken orda sanki iki kerede gidiyor.birde baskı hissi zonklama gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?