• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genel Cerrahi Troid ameliyati

Kardelen010101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
17
4
1
44
Troid ameliyati oldum 1 ay oldu .fakat ameliyattan önceki o baskı hissi hala geçmedi sanki hiç duzelmemis gibi .iç dikişlerin acısını yoksa baskı hissi mi onuda ayırt edemiyorum.yasayan varmı zamanla düzelir mi bilmiyorum pazartesi gitcem kontrole doktor ilacın dozunu ayarlicak.bu ameliyatı olan varsa yazabilir mi acaba

Troid ameliyati oldum 1 ay oldu .fakat ameliyattan önceki o baskı hissi hala geçmedi sanki hiç duzelmemis gibi .iç dikişlerin acısını yoksa baskı hissi mi onuda ayırt edemiyorum.yasayan varmı zamanla düzelir mi bilmiyorum pazartesi gitcem kontrole doktor ilacın dozunu ayarlicak.bu ameliyatı olan varsa yazabilir mi acaba
Yaşayan yokmu hiç bu ameliyati

Merhaba şikayetiniz neydi zehirli guatr mi
Meehaba yok değil hipertroiddi benimki hamilelikte cikti sonra nodül varmis onu öğrendik boyutu büyük olunca da ameliyat oldum sonrasında çok baskı hissi vardi öyle gittim doktora ama hala var o baskı hissi ne anladım bu ameliyattan bilmiyorum içteki yara daha yeni diyo herkes ancak duzelirmis onjnlami alakalı ayırt edemiyorum onu zaten şu anda

Bende oldum 10 yıl kadar önce canım bendede olmuştu geçer takma kafana dikiş Acısi değilde bogazinda yumruk varmış gibi oluyordu

Sadece nodülü mü aldırdın?

Şimdi eşime sordum.
Eşim de 10 yıl kadar önce olmuş bu ameliyatı 2012de. Mete düren yapmış ameliyatını. Çok uzun süre devam etmiş o his.

Şimdi eşime sordum.
Eşim de 10 yıl kadar önce olmuş bu ameliyatı 2012de. Mete düren yapmış ameliyatını. Çok uzun süre devam etmiş o his.
Anladım bu ameliyatın rutin seyrinde bu varsa tabi çekerim artık bende yapacak birşey yok zonklama gibi böyle ameliyat yerinin iç bölümünde insanı mahvediyor

Back