• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trnaklarm krlyor acil yardm..

• Konu Sahibi Konu Sahibi didemce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

didemce

Ziyaretçi
kızlar tırnaklarım uzun degil ama çok kötüler tırnalarınım üstü soyuluyor resmen ve cok kötü duruyorlar ellerimden igreniyorum artık ellerim cok güzeldi herkez söylerid ama bu tırnalarım sayesinde ellerim hep cebimde geziyorum...bana bir öneriniz olabilir mi...

Hmm tırnaklarının üstü soyuluyorsa kağıt törpüyle yumuşak hareketlerle üstünü törpüle sonra nemledirici kremle fln temizle bi güzel..Tırnak güçlendirici ojeler,cilalar var onlardanda kullan.Özellikle kalyonu..Haftada 2 kez ojesiz bırak tırnakları hava alması önemli..Bide besinlerden yardım alabilirsin..Ceviz,yoğurt gibi besinler tırnakları güçlendirir.Ayrıca canım diğer başlıklarda bunlarla ilgili yazılar var orayada bi bak istersen.Aklıma gelmişken vitamin eksikliği ve ellerin çok suda kalmasıda soyulmaya neden olur...
Benim bildiklerim bu kadar cnm.Uyguladığım şeyler zaten..Umarım sorununa çare bulursunopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canım haftada 1 ya da 2 kez bir kaseye zeytinyağı ve limon suyu koy ellerini beklet içinde faydasını görürsün. ayrıca gün içinde salata falan yapıyorsan limonun işi bitince atma tırnaklarını ovala limonla. tırnakları çok güzel güçlendiriyor. ayrıca kalyon marka tırnak sertleştiricisi de kullanabilirsin

bende oje altına 1 kat kalyon kullanıyorum çok memnunum eskiden de limon ve zeytinyağını karıştırıp bir kapta tırnaklarımı içinde bekletirdim 10 dk.ama geçenlerde flormarın tırnak bakım serisinde bu karışımın hazır oje gibi şişelendiğini gördüm hemen aldım kokusuda çok güzel oje sürer gibi tırnağına sürüp bekliyosun sonra ıkıyosun hemen tırnağın canlılığa kavuşuyor. bir de flormarın sararan tırnaklar için bir ojesi var şiddetle tavsiye ederim özellikle uzun süre oje kullandıktan sonnra oluşan sararmalara hemen etki ediyor.(sararma için olanı beyaz görünen,bakım yağı olanı sarı olan bilginize)
BFLOR079.JPG

tırnak kırılması için bir su bardağı ılık suya yarım limon suyu, bir tatlı kaşığı tuz, bir tatlı kaşığı badem yağı katıp karıştırıyosn.biraz beklet malzemeyi sonra ister el ister ayak tırnağına sür masaj yap beklet durula sonra badem yağıyla masaj uygula yıkamana gerek yok haftada iki kere uyguluyorm ben ne kajala ne flormara gerek duyuyorm tırnaklarmda yumuşaklık falan kalmadı üstüne üstlük ellerini yıkasanda bir süre sonra parlaklığı kalıyor yapmanı tavsiye ederm umarm memnun kalırsn tırnak etlerini aldırmamayada özen göster onlarla bağlantıldr belki aldırıyorsan. Malzemdn tasarruf etmek istersn ölçüleri ve suyu yarı yarıyada kullanabilirsn boşa gitmemesi açısındana.s.

soyulma sorunu bende de var üzeri deil de uçlardan kenarlardan tırnaklarım ikiye ayrılıyor eskiden çok güzel uzarlardı ama neredeyse 3 yıldır böyle sertleştirici falan kullandım ama birşey deişmedi tırnaklarımın kenarlarındaki etler de sertleşti niye birden böyle oldu yaa var mı bir formülü olan

arkadaşlar benimde tırnaklarım çok kırılırdı hiç uzatamazdım ama bi yöntem buldum tırnaklarımı tırnak makasıyla hiç kesmiyorum artık kısaltmak istedigimde törpüyle kısaltıyorum...eskisi gibi kırılmıyo artık:)

kirilan,soyulan tirnaklar icin....
her aksam yatmadan once tirnaklariniza pamukla iyot surun.bunu duzenli 10-15 gun yapin.goreceksiniz ki tirnaklariniz gucleniyor.merak etmeyin,iyot ucup gittigi icin rengi falan da kalmaz tirnakda.

canım kuru soğan suyunu sık sür tırnaklara sonuç süper

SAÇMA :sinifsinif: LİMONSUYU İÇERİSİNDE 20 DKKA BEKLET YIKA WE NEMLENDİRİJİ KREM SÜR 7 WEYAHUT 5 GÜN ARAYLA UYGULA YETERLİDİR yerimseniben

Back