Cok cok gecmiş olsun bende bebegimi anensefaliden kaybettim yani gebeliği sonlandırmak durumunda kaldım yaşama durumu olmadıgı için.merhaba arkadaşlar benim bebeğimde ultrasyonda beyninde kist diyafram hernisi ve kalpte delik çıktı amniyosentez yaptırdık sonucu trizomi 18 edward sendromu doktor aldır doğsada yaşamaz dedi eşimde aldırmak istiyor ben ne yapacağımı bilemiyorum yaşamayacağını biliyorum ama aldırmakta zor geliyor benim gibi hamilelik yaşayan varmı
amin çok sağolun bende sadece diyafram hernisi olsaydı doğurmaya kararlıydım ama ne yazıkki trizomi 18 de çıktı.Cok cok gecmiş olsun bende bebegimi anensefaliden kaybettim yani gebeliği sonlandırmak durumunda kaldım yaşama durumu olmadıgı için.
Yakın zamanda arkadaşımın bebeği diyafram hernisi idi Gebeliği sonlandırmayı düşündü ama yapamadılar devam ettirdi doğurdu bebeği sadece bir gün yaşadıçok zor bir karar çok zor bir durum Rabbim yardımcınız olsun.
teşekkür ederim amin. Böyle kalbinin attığını biliyorsun hareketlerini hissederken aldırmakta zor geliyor. Eşimde bebek doğduğunda eziyet çekmesin diye gebeliği sonlandırmaktan yanaMaalesef iyileşemeyeceği bi hastalık. Anne karnında kalbi durabilir doğsa bile uzun süre yaşayamaz.seni anlayamayız ama ne sana ne de bebeğe eziyet gibi geçer bu süreç. Allah yardımcın olsun
Evet anlıyorum yaşamla bağdaşmayan bi hastalık.amin çok sağolun bende sadece diyafram hernisi olsaydı doğurmaya kararlıydım ama ne yazıkki trizomi 18 de çıktı.
anlıyorum çok zor bir karar gerçektenEvet anlıyorum yaşamla bağdaşmayan bi hastalık.
Benim bebeğim de öyleydi Rabbim affetsin biz hiç düşünmeden gebeliği sonlandırdık
Allah sabır versinteşekkür ederim amin. Böyle kalbinin attığını biliyorsun hareketlerini hissederken aldırmakta zor geliyor. Eşimde bebek doğduğunda eziyet çekmesin diye gebeliği sonlandırmaktan yana
aminAllah sabır versin