trizomi 13

Gunes070920

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
44
29
3
27
Merhaba arkadaşları sizlere sorum olucak trizomi 13 ten dolayı 16 haftalık bebeğimi kaybettım bundan 5 ay önce şuanda allh nasip ederse tekrar ıstıyoruz ama aynı şeyleri yasamaktan çok korkuyoruz bu durum başına gelen varmı bana yardımcı olurmusunuz izmir için dr öneriniz var sa onu da bilmek isterim ?

Son düzenleme:
Bebeğin hastalığı neden olmuş diye bir araştırma yapılmadımı? Benimde sonlandırmam oldu Ama bizimkinde hidrosefali ye eşlik eden birçok anomalisi vardı,bebekten parça alıp test ettiler eşimle benden aynı hasta geni aldığı için olmuştu ve yine olma ihtimali %25 dediler, sonraki hamileliğimde yine aynısı oldu

merhaba canım günaydın evet trizomi13 den dolayı kaybettık bızdede gen arastırılıması yapıldı tasıyıcı degılız siz tüp bebek denemeyı düşündünüzmü peki hiç ,?

merhaba canım günaydın evet trizomi13 den dolayı kaybettık bızdede gen arastırılıması yapıldı tasıyıcı degılız siz tüp bebek denemeyı düşündünüzmü peki hiç ,?
Benim 9 yıl sonra oldu ilk hamileliğim, taşıyıcı olduğumuzu bilmiyoduk, ilk bebeğin sonucu gelmeden yani taşıyıcı olduğumuzu öğrenmeden yeniden hamile kaldım. Bundan sonra normal hamilelik denemeyeceğiz tüp bebekte nasip kısmet artık.

anladım canım bızde tasıyıcı olsaydık eger dırek tüp bebek denıycektık ama degılız çok şükür sende sıkma canını hersey olucagına varır olur inşallah sapa saglam bır evladın dua edelım ınsallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…