• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TriZomi 13 nedeni ile Bebeğini kaybedip daha sonra sağlıklı bir bebek sahibi olanlar

sanmıyorum canım herşey Allah'tan. tüp bebekte sıkıntılı o kadar kolay değil ki:KK43: inşallah bizim sonuçlarımız temiz çıkarda bir nebze kalbimiz serinler.
Tüp bebekte saglikli embriyolari ayirip onlari transfer ediyolar. Ben kolay hamile kaliyorum sorun olcagini zannetmiyorum tek sorunu maddiyati o da bi sekilde halledilir. Ama tabi insallah bizdede bi sorun yokturda tüp bebege gerek kalmaz

Tüp bebekte saglikli embriyolari ayirip onlari transfer ediyolar. Ben kolay hamile kaliyorum sorun olcagini zannetmiyorum tek sorunu maddiyati o da bi sekilde halledilir. Ama tabi insallah bizdede bi sorun yokturda tüp bebege gerek kalmaz

hiç araştırdın mı canım, nasıl yapılıyormuş, ne kadarmış?

bende dünden beri burdaki pgt topiclerini okuyorum. normal yolla hamile kalıp pgt tüp bebek ile kalamayanlar falan varmış. iyice kafam karıştı stres yaptım valla ya :KK43:
Doktor bize bizden kaynaklanmafigini soyledi bebekteki kromozom bozuklugunun. Ama biz yine de kan verdik karyotiplerimize baktircaz insallah bi sorun olmazda saglikli cocuklar aliriz kucagimiza :(

Doktor bize bizden kaynaklanmafigini soyledi bebekteki kromozom bozuklugunun. Ama biz yine de kan verdik karyotiplerimize baktircaz insallah bi sorun olmazda saglikli cocuklar aliriz kucagimiza :KK43:

ne güzel inşallah bizde de kiz bozuklukta Allah'ın takdiridir bizden kaynaklı bir sorun çıkmaz. ben baya stres yaptım bu konu ile ilgili sürekli rüyalarıma falan giriyor :( Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah.
senin başka çocuğun var mı?

ne güzel inşallah bizde de kiz bozuklukta Allah'ın takdiridir bizden kaynaklı bir sorun çıkmaz. ben baya stres yaptım bu konu ile ilgili sürekli rüyalarıma falan giriyor :KK43: Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah.
senin başka çocuğun var mı?
Hayir ilk gebeligimdi... senin? Kac haftalik?

Cok gecmis olsun :( okurken.cok ama cok uzuldum :( allahim birdaha yasatmasin insan bunlari okuyunca odu kopuyor gercekten.zor be canim allahim dayanma guci versin ne zaman kurtaj ?

3 gün önce 23 haftalık oğlumu canımı bu hastalık teşhisi ile kaybettim.bebeğimin yaşamla bağdaşmadığını bu yüzden alınması gerektiğini söylediler.6 ay sonra tekrar hamile kalabileceğimi söylediler.benim acım hergün katlanarak büyüyor ve üç gün içinde tekrar bebek sahibi olmak için kafamda bir Sürü planlar Dönüyor.bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma Alıp koklayabileceğim ayaklarını minik ellerini öpebileceğim emzirebileceğim günü iple çekiyorum Allah bana nasip ederse.merak ettiğim böyle bir durumdan sonra Bebeğini sağlıklı kucağına alan var mı

3 gün önce 23 haftalık oğlumu canımı bu hastalık teşhisi ile kaybettim.bebeğimin yaşamla bağdaşmadığını bu yüzden alınması gerektiğini söylediler.6 ay sonra tekrar hamile kalabileceğimi söylediler.benim acım hergün katlanarak büyüyor ve üç gün içinde tekrar bebek sahibi olmak için kafamda bir Sürü planlar Dönüyor.bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma Alıp koklayabileceğim ayaklarını minik ellerini öpebileceğim emzirebileceğim günü iple çekiyorum Allah bana nasip ederse.merak ettiğim böyle bir durumdan sonra Bebeğini sağlıklı kucağına alan var mı

Back