• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TriZomi 13 nedeni ile Bebeğini kaybedip daha sonra sağlıklı bir bebek sahibi olanlar

Bende cuma günü langer giedion sendromu olan bebegimi doğurmak zorunda kalacagim (sonlandirma). suan 21. HaftaMdayim 11.haftadan beri kabus icindeyim. Ve gecwn hafta array testi sonucuna gore bu sendrom cikti 8.kromozomda bozukluk oldugunda oluyormus ve sonlandirmam istendi. Cuma günü sonlandirilacak ama cok korkuyorum cok zor oldugunu söylüyorlar :KK43: gercektende oyle mi?

cnm merhaba, bende suni sancı ile normal doğum yaptım. Allah razı olsun doktorum baya yardımcı oldu. ben sabah 9 da hastaneye yattım ve suni sancı verilmeye başladı. epidural taktırdım. akşam saat 9 da doğum oldu. sancıyı son 1,5- 2 saat çektim diyebilirim. oda dayanılır gibiydi. doğum başlayınca beni bayılttı. sonra uyandığımda herşey bitmişti :( doktorunla konuş bu şekilde ilerlesin. Benşim doktorum sağolsun zaten psikolojik acı çekerken fiziksel acı çektirmedi bana.

cnm merhaba, bende suni sancı ile normal doğum yaptım. Allah razı olsun doktorum baya yardımcı oldu. ben sabah 9 da hastaneye yattım ve suni sancı verilmeye başladı. epidural taktırdım. akşam saat 9 da doğum oldu. sancıyı son 1,5- 2 saat çektim diyebilirim. oda dayanılır gibiydi. doğum başlayınca beni bayılttı. sonra uyandığımda herşey bitmişti :KK43: doktorunla konuş bu şekilde ilerlesin. Benşim doktorum sağolsun zaten psikolojik acı çekerken fiziksel acı çektirmedi bana.
Devlet hastanesinde yaparlar mi bunu acaba? :(

cnm bilemiyorum ki bi konuş istersen :KK43: yardımcı olsunlar sana. Sende ki çıkan hastalıkta pek bilindik değil sanırım. Bizim daha hangi hastalık o bile belli değil :KK43: genetik test yaptıracak mısın?
Evet cok cok nadir görülen bi sendrommus. Persembe gunu capada kurula gircem o zaman genetik doktorumuz sizde karyotiplerinize baktirin derse mecbur baktircaz çünkü ayni seyi bi daha kaldiramam sanirim :( eger sorun bizden kaynakli ise tüp bebek artik

Bende cuma günü langer giedion sendromu olan bebegimi doğurmak zorunda kalacagim (sonlandirma). suan 21. HaftaMdayim 11.haftadan beri kabus icindeyim. Ve gecwn hafta array testi sonucuna gore bu sendrom cikti 8.kromozomda bozukluk oldugunda oluyormus ve sonlandirmam istendi. Cuma günü sonlandirilacak ama cok korkuyorum cok zor oldugunu söylüyorlar :KK43: gercektende oyle mi?
Nurgul cnm array testini nereye yaptirdin cnm sorabilirmiyim..

Nurgul cnm array testini nereye yaptirdin cnm sorabilirmiyim..
Capaya yaptirdik cnm 1100 tl. Ozellerde daha pahalidir sanirim. Biliyosun cvs temiz cikti noonan sendromu temiz cikti ama arrayda kromozomlarin herseyine bakiliyo cok detayli inceleniyo onda 8. Kromozomda bozukluk cikmis o da langer giedion sendromu oluyomus :(

Capaya yaptirdik cnm 1100 tl. Ozellerde daha pahalidir sanirim. Biliyosun cvs temiz cikti noonan sendromu temiz cikti ama arrayda kromozomlarin herseyine bakiliyo cok detayli inceleniyo onda 8. Kromozomda bozukluk cikmis o da langer giedion sendromu oluyomus :KK43:
Okudum cnm allah yardimcin olsun dualarim seninle.. bu arada cvs yede guven yok bunu gormus olduk.. size karyotipleme yapilinca esine ve sana yine sorarim nerde nasi filan die ama ilk once allahin izniyle su zor zamani bi atlat sonra facetyada burdan sohbette ederiz senle icini dokersin.. bu arada korkma sakin gecicek cnm mrrak etme emi

Okudum cnm allah yardimcin olsun dualarim seninle.. bu arada cvs yede guven yok bunu gormus olduk.. size karyotipleme yapilinca esine ve sana yine sorarim nerde nasi filan die ama ilk once allahin izniyle su zor zamani bi atlat sonra facetyada burdan sohbette ederiz senle icini dokersin.. bu arada korkma sakin gecicek cnm mrrak etme emi
Cok korkuyorum zor oluyo diyolar :( normal dogumda anneler bebegini gormek icin dislerini sikiyolar ya biz napcaz ölü bebek dunyaya getirnek icin tonla aciya nasil dayancaz :(

Cok korkuyorum zor oluyo diyolar :KK43: normal dogumda anneler bebegini gormek icin dislerini sikiyolar ya biz napcaz ölü bebek dunyaya getirnek icin tonla aciya nasil dayancaz :KK43:
Merhaba canim allah yardimcin olsun bende anensefali sebebi ile dogum yaptim senin bebegin hakkinda bi kac okuma yaptim ama yasama sansi hic yok mu allahim yar ve yardimcin olsun seni cok iyi anlıyorum bebek canli demi benim bebegimdecanlıyıdi :((

Merhaba canim allah yardimcin olsun bende anensefali sebebi ile dogum yaptim senin bebegin hakkinda bi kac okuma yaptim ama yasama sansi hic yok mu allahim yar ve yardimcin olsun seni cok iyi anlıyorum bebek canli demi benim bebegimdecanlıyıdi :KK43:(
YasAma sansi var ama zihinsel engelli ve bedensel engelli olarak :(

Evet okudum ama internette sadece el veya ayaklarda yani fiziksel olabilecegi söyleniyor doktorun ne dedi canim sana rabbim yardimcin olsun ama benim sana bir bacin olarak tavsiyem cooooook iyi dusun inan cok üzüldüm :( :(

Evet okudum ama internette sadece el veya ayaklarda yani fiziksel olabilecegi söyleniyor doktorun ne dedi canim sana rabbim yardimcin olsun ama benim sana bir bacin olarak tavsiyem cooooook iyi dusun inan cok üzüldüm :KK43: :KK43:
Hayir mental retardasyon eslik ediyor malesef. 3 tipi var tip2 ve tip3 en agir olani. Zaten tip1 olsaydi sonlandirma onerilmiyor imis ama bizimki malesef en agir olani tip2 :(

Hayir mental retardasyon eslik ediyor malesef. 3 tipi var tip2 ve tip3 en agir olani. Zaten tip1 olsaydi sonlandirma onerilmiyor imis ama bizimki malesef en agir olani tip2 :KK43:

Eklentiler

• Screenshots_2015-04-02-17-40-10.png
    Screenshots_2015-04-02-17-40-10.png
    359,5 KB · Görüntüleme: 252
Cok korkuyorum zor oluyo diyolar :KK43: normal dogumda anneler bebegini gormek icin dislerini sikiyolar ya biz napcaz ölü bebek dunyaya getirnek icin tonla aciya nasil dayancaz :KK43:
Evet cnm zor oluyo ama insanoglunun dayanamayacagi bisi degi.. epidurali sor yapilirsa onu iste.. lokal anestrzi filan derlerse kanma sakin

Evet cok cok nadir görülen bi sendrommus. Persembe gunu capada kurula gircem o zaman genetik doktorumuz sizde karyotiplerinize baktirin derse mecbur baktircaz çünkü ayni seyi bi daha kaldiramam sanirim :KK43: eger sorun bizden kaynakli ise tüp bebek artik

sanmıyorum canım herşey Allah'tan. tüp bebekte sıkıntılı o kadar kolay değil ki:( inşallah bizim sonuçlarımız temiz çıkarda bir nebze kalbimiz serinler.

Back