Bende cuma günü langer giedion sendromu olan bebegimi doğurmak zorunda kalacagim (sonlandirma). suan 21. HaftaMdayim 11.haftadan beri kabus icindeyim. Ve gecwn hafta array testi sonucuna gore bu sendrom cikti 8.kromozomda bozukluk oldugunda oluyormus ve sonlandirmam istendi. Cuma günü sonlandirilacak ama cok korkuyorum cok zor oldugunu söylüyorlargercektende oyle mi?
Devlet hastanesinde yaparlar mi bunu acaba?cnm merhaba, bende suni sancı ile normal doğum yaptım. Allah razı olsun doktorum baya yardımcı oldu. ben sabah 9 da hastaneye yattım ve suni sancı verilmeye başladı. epidural taktırdım. akşam saat 9 da doğum oldu. sancıyı son 1,5- 2 saat çektim diyebilirim. oda dayanılır gibiydi. doğum başlayınca beni bayılttı. sonra uyandığımda herşey bitmiştidoktorunla konuş bu şekilde ilerlesin. Benşim doktorum sağolsun zaten psikolojik acı çekerken fiziksel acı çektirmedi bana.
Devlet hastanesinde yaparlar mi bunu acaba?
Evet cok cok nadir görülen bi sendrommus. Persembe gunu capada kurula gircem o zaman genetik doktorumuz sizde karyotiplerinize baktirin derse mecbur baktircaz çünkü ayni seyi bi daha kaldiramam sanirimcnm bilemiyorum ki bi konuş istersenyardımcı olsunlar sana. Sende ki çıkan hastalıkta pek bilindik değil sanırım. Bizim daha hangi hastalık o bile belli değil genetik test yaptıracak mısın?
Nurgul cnm array testini nereye yaptirdin cnm sorabilirmiyim..Bende cuma günü langer giedion sendromu olan bebegimi doğurmak zorunda kalacagim (sonlandirma). suan 21. HaftaMdayim 11.haftadan beri kabus icindeyim. Ve gecwn hafta array testi sonucuna gore bu sendrom cikti 8.kromozomda bozukluk oldugunda oluyormus ve sonlandirmam istendi. Cuma günü sonlandirilacak ama cok korkuyorum cok zor oldugunu söylüyorlargercektende oyle mi?
Capaya yaptirdik cnm 1100 tl. Ozellerde daha pahalidir sanirim. Biliyosun cvs temiz cikti noonan sendromu temiz cikti ama arrayda kromozomlarin herseyine bakiliyo cok detayli inceleniyo onda 8. Kromozomda bozukluk cikmis o da langer giedion sendromu oluyomusNurgul cnm array testini nereye yaptirdin cnm sorabilirmiyim..
Okudum cnm allah yardimcin olsun dualarim seninle.. bu arada cvs yede guven yok bunu gormus olduk.. size karyotipleme yapilinca esine ve sana yine sorarim nerde nasi filan die ama ilk once allahin izniyle su zor zamani bi atlat sonra facetyada burdan sohbette ederiz senle icini dokersin.. bu arada korkma sakin gecicek cnm mrrak etme emiCapaya yaptirdik cnm 1100 tl. Ozellerde daha pahalidir sanirim. Biliyosun cvs temiz cikti noonan sendromu temiz cikti ama arrayda kromozomlarin herseyine bakiliyo cok detayli inceleniyo onda 8. Kromozomda bozukluk cikmis o da langer giedion sendromu oluyomus
Cok korkuyorum zor oluyo diyolarOkudum cnm allah yardimcin olsun dualarim seninle.. bu arada cvs yede guven yok bunu gormus olduk.. size karyotipleme yapilinca esine ve sana yine sorarim nerde nasi filan die ama ilk once allahin izniyle su zor zamani bi atlat sonra facetyada burdan sohbette ederiz senle icini dokersin.. bu arada korkma sakin gecicek cnm mrrak etme emi
Merhaba canim allah yardimcin olsun bende anensefali sebebi ile dogum yaptim senin bebegin hakkinda bi kac okuma yaptim ama yasama sansi hic yok mu allahim yar ve yardimcin olsun seni cok iyi anlıyorum bebek canli demi benim bebegimdecanlıyıdiCok korkuyorum zor oluyo diyolarnormal dogumda anneler bebegini gormek icin dislerini sikiyolar ya biz napcaz ölü bebek dunyaya getirnek icin tonla aciya nasil dayancaz
YasAma sansi var ama zihinsel engelli ve bedensel engelli olarakMerhaba canim allah yardimcin olsun bende anensefali sebebi ile dogum yaptim senin bebegin hakkinda bi kac okuma yaptim ama yasama sansi hic yok mu allahim yar ve yardimcin olsun seni cok iyi anlıyorum bebek canli demi benim bebegimdecanlıyıdi(
Bu aradabebeğin kiz mi erkek mi doğum ne zamanYasAma sansi var ama zihinsel engelli ve bedensel engelli olarak
Hayir mental retardasyon eslik ediyor malesef. 3 tipi var tip2 ve tip3 en agir olani. Zaten tip1 olsaydi sonlandirma onerilmiyor imis ama bizimki malesef en agir olani tip2Evet okudum ama internette sadece el veya ayaklarda yani fiziksel olabilecegi söyleniyor doktorun ne dedi canim sana rabbim yardimcin olsun ama benim sana bir bacin olarak tavsiyem cooooook iyi dusun inan cok üzüldüm
Hayir mental retardasyon eslik ediyor malesef. 3 tipi var tip2 ve tip3 en agir olani. Zaten tip1 olsaydi sonlandirma onerilmiyor imis ama bizimki malesef en agir olani tip2
Evet cnm zor oluyo ama insanoglunun dayanamayacagi bisi degi.. epidurali sor yapilirsa onu iste.. lokal anestrzi filan derlerse kanma sakinCok korkuyorum zor oluyo diyolarnormal dogumda anneler bebegini gormek icin dislerini sikiyolar ya biz napcaz ölü bebek dunyaya getirnek icin tonla aciya nasil dayancaz
Devlet hastanesinde epidural yaparlar mi bilmemEvet cnm zor oluyo ama insanoglunun dayanamayacagi bisi degi.. epidurali sor yapilirsa onu iste.. lokal anestrzi filan derlerse kanma sakin
Cinsiyey kiz. Yok ben bacaklari gostermek ocin atmadim orda tip1 tip2 tip3 te neler görülür onlar yaziyo. En agiri tip2 hersey var icinde bizimkide tip2 malesefO bebeğin bacaklarimi canim cinsiyet ne peki
Belki parayla yaparlar bilemiyorum cnm..Devlet hastanesinde epidural yaparlar mi bilmembian once bitsin su kabus yaa
Evet cok cok nadir görülen bi sendrommus. Persembe gunu capada kurula gircem o zaman genetik doktorumuz sizde karyotiplerinize baktirin derse mecbur baktircaz çünkü ayni seyi bi daha kaldiramam sanirimeger sorun bizden kaynakli ise tüp bebek artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?