canım bu 2li yada 3lü testte çıkmamışmıydı peki trizomi 13 testi de yapıyolar ya3 gün önce 23 haftalık oğlumu canımı bu hastalık teşhisi ile kaybettim.bebeğimin yaşamla bağdaşmadığını bu yüzden alınması gerektiğini söylediler.6 ay sonra tekrar hamile kalabileceğimi söylediler.benim acım hergün katlanarak büyüyor ve üç gün içinde tekrar bebek sahibi olmak için kafamda bir Sürü planlar Dönüyor.bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma Alıp koklayabileceğim ayaklarını minik ellerini öpebileceğim emzirebileceğim günü iple çekiyorum Allah bana nasip ederse.merak ettiğim böyle bir durumdan sonra Bebeğini sağlıklı kucağına alan var mı
allah saglıklısını nasip etsin inşallah canım 2lide bişey çıkmasada doktor 3lü istiyo genelde ama dediğin gibi ayrıntılı bakılsaydı öğrenilirdi 23. haftada kanaman mı oldu patolojide mi trizomi çıktı canımIkili testimde bir problem yok üçlüyüde istemedi zaten.ama en azından iyi bir şekilde ultrasonla bakılsaydı anlaşılırdı 18 haftada gittiğimde cinsiyeti gösterdi diğer yerleri çok iyi kontrol etseydi anlaşılacağını düşünüyorum
basin sagolsun canim allah sabir versin bebegin patolojiye gitmesi bisey degistirmezdi amniyosentez yeterli merak etme tek sorun bu durum genetikmi esinle genetik test yaptirin sizde bi sorun varmi diye sonra korunmayi istedigin zaman birakabilirsin bende coklu anomali yuzunden oglumu kaybettim yasamla bagdasmiyordu amniyosentez yapilmadi bebekte sorunun nedenini bulamadik biz genetik test yaptirdik cunku nedeni bizden kaynakli olabilirdi icin rahat olmasi icin bir an evvel yaptir derim.3 gün önce 23 haftalık oğlumu canımı bu hastalık teşhisi ile kaybettim.bebeğimin yaşamla bağdaşmadığını bu yüzden alınması gerektiğini söylediler.6 ay sonra tekrar hamile kalabileceğimi söylediler.benim acım hergün katlanarak büyüyor ve üç gün içinde tekrar bebek sahibi olmak için kafamda bir Sürü planlar Dönüyor.bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma Alıp koklayabileceğim ayaklarını minik ellerini öpebileceğim emzirebileceğim günü iple çekiyorum Allah bana nasip ederse.merak ettiğim böyle bir durumdan sonra Bebeğini sağlıklı kucağına alan var mı
basin sagolsun canim allah sabir versin bebegin patolojiye gitmesi bisey degistirmezdi amniyosentez yeterli merak etme tek sorun bu durum genetikmi esinle genetik test yaptirin sizde bi sorun varmi diye sonra korunmayi istedigin zaman birakabilirsin bende coklu anomali yuzunden oglumu kaybettim yasamla bagdasmiyordu amniyosentez yapilmadi bebekte sorunun nedenini bulamadik biz genetik test yaptirdik cunku nedeni bizden kaynakli olabilirdi icin rahat olmasi icin bir an evvel yaptir derim.
Teşekkür ederim canım yaptıracağız bir iyileşeyim kısmet olursa yaptıracağız inşallah
bir şey çıkmaz Allah bir daha yaşatmaz inş çünkü ikinci sezeryanlı oldu bu
Canım Sağol benim ikili testimde bir sıkıntı yoktu ense kalınlığı felan yoktuçok geçmiş olsun Allah bir dahakini sağlıkla nasip etsin inşallah..peki ense de kalınlık çıkmamışmıydı canım iki testte kalınlığı ne kadar dedi dr.
Canım bana umut oldun inşallah Rabbim sana sağlıklı sıhhatli Nur topu gibi bir bebek versin inşallah iki sezeryanım var inşallah hamile kalırsam Allah banada sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin inşallah çünkü üçüncü sezeryanım olacak kısmetsebende 8 ay önce 19 hatalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık şimdi 7 haftalık hamileyim 8 yaşında bir de kızım var rabbim başka acılar göstermez inşallah
AMİNNN CANIM HEPİMİZİN İNŞALLAH BENİM İLK SEZERYANDI AMA KAYBETTİĞİM YAVRUM NORMAL DOĞUMDUCanım bana umut oldun inşallah Rabbim sana sağlıklı sıhhatli Nur topu gibi bir bebek versin inşallah iki sezeryanım var inşallah hamile kalırsam Allah banada sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin inşallah çünkü üçüncü sezeryanım olacak kısmetse
Bebeğinizi neyden dolayı kaybetmiştinizAMİNNN CANIM HEPİMİZİN İNŞALLAH BENİM İLK SEZERYANDI AMA KAYBETTİĞİM YAVRUM NORMAL DOĞUMDU
iskelet displasizi yani iskeleti gelilşmediği için iç organlarda gelişmemiş doğarsa solunum cihazına bağlı yaşayacak dediler.Bebeğinizi neyden dolayı kaybetmiştiniz
Kardeşim sana cevap yazmak ve bi umut olsun diye hesap açtım gecenin bu saatınde..ben gecen sene 2013 Aralık 21 de 18 haftalık bebeğimi trizomi 13 yuzunden kaybettim suni sancıyla normal dogum yapıldı ,13 Aralık'ta normal kontrolde damagı yarık olarak görüldü o zamana kadar hiç bişey söylenmemişti ve o kadar baglanmıştımki3 gün önce 23 haftalık oğlumu canımı bu hastalık teşhisi ile kaybettim.bebeğimin yaşamla bağdaşmadığını bu yüzden alınması gerektiğini söylediler.6 ay sonra tekrar hamile kalabileceğimi söylediler.benim acım hergün katlanarak büyüyor ve üç gün içinde tekrar bebek sahibi olmak için kafamda bir Sürü planlar Dönüyor.bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma Alıp koklayabileceğim ayaklarını minik ellerini öpebileceğim emzirebileceğim günü iple çekiyorum Allah bana nasip ederse.merak ettiğim böyle bir durumdan sonra Bebeğini sağlıklı kucağına alan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?