Slm, yardımcı olmayı çok isterdim ama ben de hala aynı sorunla uğraşıyorum tritone forte olduğu gibi duruyor ve daha niceleri maalesefBu lekeler hiç gitmeyecek onu anladım denemediğim ürün kalmadı çünkü...
Slm:)Tesadüf eseri girdim bugün. ben güneş kremlerinden sebamed-solante ve daylongu kullandım hepsi de spf 50 tabiki.Yaz kış kullanıyorum solante pigmenteyi geçen senealdım önceleri minik sivilceler yaptı bıraktım sonra verdiğim onca paraya acıyıp tekrar başladım ve cildim alıştı sanırım güneş lekelerim geçmedi tabiki ama kesinlikle önceki senelerdeki gibi atmadı bu yaz.Bitmek üzereydi daylong adım bu sefer ama kıvamı güzel değil bence yağlı yapışık bişey cilde sürüyosunya birini öpecek falan olsan yapışıyosun öyle bişey şimdi solanteye devam ediyoum.Memnunum.
Hala aynı fikirde misin canım?dudak üstümde kapatıcıların bile pek etki etmediği güneş lekem vardı kabus olmuştu benim için doktorumun tavsiyesiyle tritone forte kremi aldım ve sadece 15 gündür kullanmama ragmen artık kapatıcı kullanmıyorumdikkatle bakıldığında belli olan çok az bi lekem kaldı eminim onlarda ilerleyen günlerde geçicek şiddetle tavsiye ediyorum kızlar
bende senin gibi merak edenlerdenim işe yarar mı diye kullanırsan haberdar eder misin benimde bıyık bölgemde uçuk izleri var 2 yıl oldu nerdeyse hala izler varSlm Tritone kullananlar memnun kaldiniz mi . Ben de kullanmayı düşünüyorum
Merhabalar, acaba kullandığınız bu eczane ürünlerini nereden temin edebiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim...sebamed için de iyi korumuyor dediler o yüzden daylong aldım.. ya lekeler geçse bile eğer güneşten koruyamıyosak geri geliyolar o yüzden en önemlisi güneş kremi.. sebamed özellikle denizde iyi koruyomudur sence ? krem eczane yapımı izmirde çok uzun zamandır varmış da ben bilmiyomuşum balçova kremi diye falan tanıyolar konakta tek bi eczane leke terkibi diyee geçiyor içeriğini sormadım açıkçası ama sanmıyorum çinko ya da kortizon olsun.. ben tekrar şehir dışında bir arkadaşım için almaya gidicem bu hafta.. o da konyada doğum yaptı lekeler olmuş ..zaten pahalı bi krem değil 20 miydi 25 miydi 2 si.. işte telefonu alıyım içeriğini sorayım ..