Marduks bu arada senin bıyık bölgesindeki leke neden oluştu??
marduks canım ne alemdesin lekeler ne durumda ben henüz bir gelişme göremiyorum acaba erken mi bilmiyorum ama canım sıkılıyor...Sende durum nasıl??
Marduks aynen ben de hiiiç memnun kalmYine sebamede döndüm.ama dudak üstü leke iğrenç yaaa.Sinirim çok bozuk.Bahsettiğin kremin adı falan var mı yoksa yapma ilaç mı.Bana bilgi ver lütfennnn.Çok acil ihtiyacım var denize bile gidemiyorum evde hapis kaldım resmen fondotensiz adım atamıyorum.Ben de tretin-expigment gibi bişeye başlıycaktım artık.Acaba bahsettiği krem kortizonlu falan mı ben de kortizonlu bir ilaç demiştimya elecon mesela onu sürünce 3-4 günde açılıyo leke ama geri geliyo sonra.
özel msj yazamıyorum.. buldum tlfonunu eczanenin 425 31 59 numarası 232 alan kodu.. bi konus bakalım ne diycek.. siziin hazırladığınız leke kremi dersen anlar
Çok teşekkür ederim canım.hemen aradım siparişimi bile verdim:)Anlattım durumu dudak üstü için olur mu diye sordum olur dedi eczacı.Bir gündüz bir gece kremi varmış.Sen geceyi kullan dediler ben de yok ikisini de isterim dedim.Sanki güneşemi çıkıyorum.Tanesi 7,5 tl.Toplam 15 TL.Şimdilik birer kutu aldım faydalı olursa alıcam devamını da.İnşallah işime yarar.Onca paralar döktüm dedim eczacıya bununla kurtulacaksam kutu kutu alırım:))Kesin yarayacak dedi.Gece sür sabaha kadar kalsın dedi yıkamıycam yani.Sen 2 saat beklettim yazmıştın sanırım.Pembe kutudaki gündüz mavi kutudaki geceymiş.Aynısıdır inşallah ya seninkinin ama kaç tane olacakki leke kremi diyince hemen evet kendimiz yapıyoruz dedi zaten.Bugün kargoya verecekler:)
Tüm yüzüme sürersem de yüzümün rengi de açılır bu sefer asıl leke yine koyu kalmazmıki??Senin lekeli olan yerler beyazladı mı?Nasıl etki ediyo krem.