canım ben 3 ay adet görmedim . tahlil sonuçlarımda fsh baya yüksek çıktı. menapoz dedi doktor. ve bu ilacı verdi bana. dün akşam içmeye başladım. adet olursam doktor bi dahakine 3 kutu yazacağını söyledi. İnşallah olurum. yan etkisi nedir bilemiyorum. araştırmalarımda bunu kullanırken hamile kalan çok insan var. sana geçmiş olsun..Hiç kullanan yok mu bu ilacı
Saol canım sanada çok geçmiş olsun üç aydır kullanıyorum bir yan etki görmedim adetlerimde düzrne girdi ama gebelikte yok maalesef bakalım tekrar gideceğim doktora. İnşaallah sanada faydası olurcanım ben 3 ay adet görmedim . tahlil sonuçlarımda fsh baya yüksek çıktı. menapoz dedi doktor. ve bu ilacı verdi bana. dün akşam içmeye başladım. adet olursam doktor bi dahakine 3 kutu yazacağını söyledi. İnşallah olurum. yan etkisi nedir bilemiyorum. araştırmalarımda bunu kullanırken hamile kalan çok insan var. sana geçmiş olsun..
Merhaba bana da 2 eylülde verdi bu ilacı ve bugün döngümün 24. günü regl oldum. acaba sen de ilaç bitmeden mi regl oldun canım kafam karıştıSaol canım sanada çok geçmiş olsun üç aydır kullanıyorum bir yan etki görmedim adetlerimde düzrne girdi ama gebelikte yok maalesef bakalım tekrar gideceğim doktora. İnşaallah sanada faydası olur
Evet canım ilaç bitmeden adet oldum doktorum adet olsanda ilacı hiç bırakmadan devam et dedi 3 ay kullandım her ay düzenli oldum yeni bitti ilacım bakalım önümüzdeki ay ilaçsız olabilecek miyimMerhaba bana da 2 eylülde verdi bu ilacı ve bugün döngümün 24. günü regl oldum. acaba sen de ilaç bitmeden mi regl oldun canım kafam karıştı
Etkisini gordunuzmucanım ben 3 ay adet görmedim . tahlil sonuçlarımda fsh baya yüksek çıktı. menapoz dedi doktor. ve bu ilacı verdi bana. dün akşam içmeye başladım. adet olursam doktor bi dahakine 3 kutu yazacağını söyledi. İnşallah olurum. yan etkisi nedir bilemiyorum. araştırmalarımda bunu kullanırken hamile kalan çok insan var. sana geçmiş olsun..
Canım bende bu ilacı kullanmaya başladım ama bende kasık ağrısı yapıyor şişkinlik yapıyor sizde herhangi bir ağrı yapiyormuSaol canım sanada çok geçmiş olsun üç aydır kullanıyorum bir yan etki görmedim adetlerimde düzrne girdi ama gebelikte yok maalesef bakalım tekrar gideceğim doktora. İnşaallah sanada faydası olur
Canım sizde hamilelik olustumu ben tarihe şimdi baktım zaman epey gecmisHiç kullanan yok mu bu ilacı
Şu an nasil adetlerinizEvet canım ilaç bitmeden adet oldum doktorum adet olsanda ilacı hiç bırakmadan devam et dedi 3 ay kullandım her ay düzenli oldum yeni bitti ilacım bakalım önümüzdeki ay ilaçsız olabilecek miyim