• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcolular toplanın hadi

Normal testte ne xaman çıkar acaba nirmal test 5 erken gebelik 25 ilk yaptığım testlerde erken gebelikti bu ay benim parayı eczacılar yedi 😀
😂😂 O zaman bekleyeceksin canım yapacak birşey yok ama hamiş değilsen internetten erken gebelik testi almanı öneririm daha uyguna geliyor eczaneler kazıklıyor maalesef. Allah gönlüne göre versin 😍

😂😂 O zaman bekleyeceksin canım yapacak birşey yok ama hamiş değilsen internetten erken gebelik testi almanı öneririm daha uyguna geliyor eczaneler kazıklıyor maalesef. Allah gönlüne göre versin 😍
12 . 13 . günunu bekleyeyim (bekleyebilirsem) eczaneden alayım baktım negatif dediğiniz gibi toplu alacagim 😀

Arkadaşlar ben 6 yıllık evliyim bir tüp bebek denemesi oldu olumsuz du malesef geçen ay hornonlarıma amh bakıldı doktr ultrasonda pco görünümü var dedi eşimede test yapıldı doktra göstermesik daha ama normal görünüyo onunda bu ay ovulasyonla kendiliginden 15.gün yumurtlama oldu ovulasyonu ilk defa denedim şaşırdım hemn çıknca ben yumurtlayamadgmı sanıyodum neyse iki gün degerlendirdik sadce şuan adetime 3 gün var testim negatif çıktı anlamıyorum norml görünürken niye olmzki deneyebilecegimiz bişeyler var mı sizler neler yaşadınız hamile kalabilen varmı
Pcoluyum kavga mı var 🤩🤩🤩

İyi geceler hanımlar. Belki bir umut olur diye buraya minik hikayemi yazayım. Rabbim istediğiniz gönlünüzden geçenleri en kısa zamanda size versin inşallah. Bana lise yıllarımda pcos teşhisi kondu ve tedavisiz hamile kalman imkansız demişti doktor. Gel zaman git zaman evlendim. Evliliğimin ikinci yıl bitene kadar korunduk. Sonra bir ay tedavi olmak istedim ve klomen+ Çat iğnesi olacaktım ilacı günde iki demiş doktor nasıl hevesli idiysem duymamışım günde bir tane kullandım doktora gittim bu arada eşimin de spermiğramında sıkıntı çöktü doktor çat iğnesini ol ama bu ay es geçti adetten sonra gel tekrar tedaviye başlayalım dedi. Sadece iğne gününü değerlendirebildik. Salık bir ay geçirdiğimde şuan yanımda uyuyan oğlum tutundu bana çok şükür sağlıkla doğdu. Oğlum bir yaşına bastı ve ben adet olmayı beklerken lekelenme gördüm yerleşme kanamasından şüphelendim test yaptım ve evet tekrar hamile olduğumu öğrendim. Ne ilaç ne iğne hiç bir şey. Zamanı gelmişti gerçekten seni buluyor... umudunuzu asla ama asla yitirmeyin🦋🦋

Back