TRİPLİ ERKEK HALLERİ

cocostarpasta

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
96
64
18
31
Arkadaşlar tekrar merhaba. Ben 3,5 yıl ilişkiden sonra evlendim. 1 aylık evliyim. Önceden ben trip atıp özür dilettirken şimdi tam tersi olmaya başladı. Adam hata yaptığını bile bile başka odaya gidip evde ben yokmuşum gibi davranıyor. Zaten ilişkiye de giremedik. Evliliğimin balayından sonrası pek evli gibi değil. İş-yemek-uyku- ilişkiye girme çabaları şeklinde ilerliyor. Sizde de aynıları oldu mu? Benim evliliğim mi garip? Normal diyenler de var daha çok erken kavga bile edilmez diyen de. Biz ise küçük birşeye kavga çıkarıyoruz. 1 haftadır sesim yükselmiyo alttan alıyorum ama tripleri beni boğdu.

Alışması süreci.. bakınca kolay degil iki yabancının aynı evde yaşaması. Bska odaya gittiginde sende git konuş ne derdin var hatani niye kabul etmiyosun diye baktin yanit alamiyosun çarp kapıyı çık odadan. Böyle yaparsan onu harekete gecirrsin bu sefer o senin yanina gelir. Iliski konusundada tam birliktelik saglanmadysa kayganlastirici , zeytinyagı, tükürük kullanabilrsiniz adam belliki sıkılmış

Back