Trip atma hakkım elimden alındı :)

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
508
34
Önceki konularımı özet geçmeyeceğim çok uzun :KK70: 2 yıla yakın ilişkim var. Kızlar ilişkimizin ilk 1 senesi erkek arkadaşımı çok fazla yordum. Trip üstüne trip , huysuzluk üstüne huysuzluk. Onunda aşırı kıskançlıkları oldu tabi. Sürekli ayrılalım dedim barıştık. Ayrılmak istediğimden değildi aslında sevdiğini görmekti. Onun ağzından 1 kere bittiyi duymadım. Yüzüklerimiz vardı parmağından bir kez çıkarmadı. Eline defalarca verdim. 1 sene sonunda sevgilim isyan bayrağını çekti. Yüzükleri denize fırlattı. Bir süre ayrılık yaşadık öyle garip bir ayrılık hergün konuştuk aslında. Ya ben adım attım ya o. Bu süreç 4 aya yakın sürdü. Ben çok adım attım elimden tüm ipleri kaybettim barışalım affet diye çok zırladım. O çekildikçe ben peşinden koştum. Ona gurur yapacak değildim. Sevgisinden şüphem yoktu çünkü. Bu arada bende çığırımdan çıktım. Saygı çerçevesini el birliğiyle yıktık. Aslında anlaşamayan bir çift değildik. Neyse 4 aylık zaman sonunda tam manasıyla barıştık . Ben bu ilişkiye çok zarar verdim biliyorum öncelikle.
Şuan aramız iyi fakat ben terslenmedikçe , suratım asılsa kızıyor eskiler aklıma geliyor diye. Şuan tripmiş , huysuzlukmuş hakkıım yok :KK50: Bana sen düzel eskisi gibi olma ben düzeleceğim dedi. Onu çok seviyorum çokda seviliyorum biliyorum. Ben bir süre alttan alsam , ne olursa olsun tepki vermesem o sizce eskisi gibi olur mu ? Beni eskisi kadar sevmediğinden böylesin diyorum. Bana hayır çok seviyorum ama eskiler aklıma gelince deliriyorum dedi. Ona güvenmeyeceğim tek bişey yapmadı bugüne kadar ama ben bu ara paronayak oldum herşeyine şüpheyle yaklaşıyorum. Bazen bana tepkiler veriyor. Bir güvensizlik hissine kapıldım.
Bu arada dün tekrar yüzüklerimizi aldık. :KK16: Aramız dediğim gibi iyi. Ama artık kavga esnasında bana eğilmiyor. Ben çok üstüne düştüm onu çok sevdiğimden emin o yüzden böyle. Bende kendimi tutamıyorum aradım bir şekilde o olaylardan sonra. Gitmeyeceğimi adı gibi biliyor.
Birde şu var . Ben bazen gün içinde beni aramamasına , mesajlarıma geç cevap vermemesine takıyorum. O çalışıyor ve ben evdeyim. İşlerin yoğun olduğunu söylüyor. Bunlara takılmamamı söylüyor. Zaten mesajlaşmayı çok sevmeyen biriydi. Mesela az önce aradı aşkım bebeğim meleğim efendim dedim herseferinde gülerek gönlümü alıyorsun değil mi dedim . Hayır gülüşüm çok yoğun benim suçum yok arayamadım dedi güzel güzel konuştuk. Ben bu konuda çok hassas davranıyorum sanki çok aramayan sevmiyormuş gibi davranıyorum.
Yanımdayken ilgili , elimi asla bırakmaz . Parmaklarım ufaktır onları çok sever mesela öper elimi hep , ne istiyorsam yapar asla hayır demedi bugüne kadar :KK16: Beraberken birşey beğenirsem alır muhakkak o an. Ama gelin görün ki hediye sürpriz akıl etmez. O böyleymiş ya hiç yapmasaymış :KK53: Çok iyi biri ama odunlukları dolu . Ama ben sakin davrandığımda sakin . Her durum ve olay karşısında çok rahat. Bense panik , heyecanlı. Benim taktığım şeylere asla takmaz. Böyle olunca kavga çıkaran oluyorum :26:
Ağızından bitti kelimesini duymuşluğum hiç olmadı. Ama şu ara trip yapmaya kalktığım an zıvanadan çıkıyor. Resmen naz , trip ve huysuzluk hakkım elimden alındı :KK14: Bu işin esprisi tabi ben ilk başta ki gibi olmayacağım zaten ama o da bu konu da bu kadar katı olmasın istiyorum. Kızlar onu eski sakin hallerine nasıl getirebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende şuan sevgilime trip atmaktayım :KK1: mesajlarna cvp vrmiorum.. yaklaşık 2 senedr brlkteyz.. bazen oda isyan çıkartıyo herseye trip atıosun die :KK1: üzülme trip atma hakkını zamanla yeniden kazanırsın bende çok trip atamadğım zamanlar yaşadım.ama erkeği kandırmak bi kadın için kolay bence bunu kullan :KK34: trip atman gereken yerlerde sadece üzüldüğünü belirtcek cümleler kurablirsin trip atmak yerine.. tabii sadce bi süreliğe :KK1: onu eski haline cevirene kadar..kzgın oldgunda bile askım hayatım canım vs demeyi eksik etme agzından.. ozamn sana hayatda kızamaz.

bende şuan sevgilime trip atmaktayım :KK1: mesajlarna cvp vrmiorum.. yaklaşık 2 senedr brlkteyz.. bazen oda isyan çıkartıyo herseye trip atıosun die :KK1: üzülme trip atma hakkını zamanla yeniden kazanırsın bende çok trip atamadğım zamanlar yaşadım.ama erkeği kandırmak bi kadın için kolay bence bunu kullan :KK34: trip atman gereken yerlerde sadece üzüldüğünü belirtcek cümleler kurablirsin trip atmak yerine.. tabii sadce bi süreliğe :KK1: onu eski haline cevirene kadar..kzgın oldgunda bile askım hayatım canım vs demeyi eksik etme agzından.. ozamn sana hayatda kızamaz.

Ben de şu trip olayını pek anlamıyorum be arkadaşım!
Yani yanlış anlama ama ortada önemli bir şey yokken (sırf şımarıklık olsun diye yapılıyorsa amenna ki ben de çok yaparım) küçük sorunlar için huysuzlanmanın anlamı nedir?
Yoğunmuş,mesaj sevmezmiş haksız mı yani?
Senin evde olup sıkılman onun kabahati değil ki. Part-time olsa bir yere gir çalış,kafanda kurma derim.
Madem sevdiğinden ve sevildiğinden bu kadar eminsin yazık etme gül gibi ilişkine.

Trip atma naz yapma huysuzluk yapma vs vs vs bunları bilerek yapmanın anlamı nedir hala anlamış değilim...
Sadece senin için demiyorum bunları yapan herkes için geçerli bu sözüm...
Karşınızdakini oyuncak mı zannediyorsunuz gel deyince gel git deyince git...
Bazı insanlar çok değer gördüğü zaman iyice şımarır kendini vazgeçilmez sanar...
Sizde o tipik insanlardansınız anlaşılan...
Bi sene içinde saltanatlığınızı sürdünüz adama nazını kaprisini huysuzluğunuzu çektirdiniz.
Ama bakın devren tersine döndü adam isyan bayraklarınıçekmiş.
Şimdi hiç böyle sızlanmayın.
Adam haklı. Seviyor diye sizin bütün aksiliğinizi surat yapmalarınızı vs çekmek zorundamı?

Trip atma naz yapma huysuzluk yapma vs vs vs bunları bilerek yapmanın anlamı nedir hala anlamış değilim...
Sadece senin için demiyorum bunları yapan herkes için geçerli bu sözüm...
Karşınızdakini oyuncak mı zannediyorsunuz gel deyince gel git deyince git...
Bazı insanlar çok değer gördüğü zaman iyice şımarır kendini vazgeçilmez sanar...
Sizde o tipik insanlardansınız anlaşılan...
Bi sene içinde saltanatlığınızı sürdünüz adama nazını kaprisini huysuzluğunuzu çektirdiniz.
Ama bakın devren tersine döndü adam isyan bayraklarınıçekmiş.
Şimdi hiç böyle sızlanmayın.
Adam haklı. Seviyor diye sizin bütün aksiliğinizi surat yapmalarınızı vs çekmek zorundamı?

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Ben zaten hata yaptığımın farkında olduğumu belirtmişim kendimi vazgeçilmez asla sanmadım böyle mi algıladınız bileiyorum.
Ben o tipik insanlardan değilim. Bana böyle itham etme hakkınız kesinlikle yok.
Yargılamadan bunları yazsaydınız hoş bile karşılayabilirdim .
Küçümser tarzı yazı yazınca büyümüyorsunuz.
Ben ne yapabileceğimi , hatalarımın farkında olduğumu bu durumu nasıl düzelteceğimi sormuşum zaten.

Ben de şu trip olayını pek anlamıyorum be arkadaşım!
Yani yanlış anlama ama ortada önemli bir şey yokken (sırf şımarıklık olsun diye yapılıyorsa amenna ki ben de çok yaparım) küçük sorunlar için huysuzlanmanın anlamı nedir?
Yoğunmuş,mesaj sevmezmiş haksız mı yani?
Senin evde olup sıkılman onun kabahati değil ki. Part-time olsa bir yere gir çalış,kafanda kurma derim.
Madem sevdiğinden ve sevildiğinden bu kadar eminsin yazık etme gül gibi ilişkine.

Ben biraz suyunu çıkarmıştım . Şımarıklık değilde sabrını ölçmekti duracağım yeri bilemedim. :26:
Ben zaten öğrenciyim okul bitti staj yapabileceğim iş bakıyorum.
Çok üstüne gitmemeye özen gösteriyorum.
Eskisi gibi zaten olmam hatamı biliyorum da ben sadece o nasıl eskisi gibi sakin olabilir ne yapsam diye sormak istedim

Bende zaten artık herşeye kızmasın istiyorum. Bu süreç de nasıl dvranmalıyım demek istedim.
Çünkü ben çekmeye başladım böyle de olsun istemiyorum.
Yoksa meselem trip atmak değil belirttim işin esprisi diye ben sadece eskisi gibi olalım istiyorm .

Ben biraz suyunu çıkarmıştım . Şımarıklık değilde sabrını ölçmekti duracağım yeri bilemedim. :26:
Ben zaten öğrenciyim okul bitti staj yapabileceğim iş bakıyorum.
Çok üstüne gitmemeye özen gösteriyorum.
Eskisi gibi zaten olmam hatamı biliyorum da ben sadece o nasıl eskisi gibi sakin olabilir ne yapsam diye sormak istedim

Eskisi gibi o nasıl sakin olacak derken?
Şu anda kırıp incitiyor mu?

Kuzuuummm kiz senn hala tripmi atiyosunn :KK1:
Sev,sevill tadini cikarr ne diye seytana uyup aranizi bozuyorsun tatlim :KK14:
Fazla naz yapma,yap ama yerinde yap hakliyken yap.
Cok takilirsan en ufak bir seye o zaman olaylar buyur..
Niye mesaj atmadin niye aramadin diyosan hep oda bunalmistir..
Bir sure bu takintilarini birak yani neden boyle olmadi soyle olmadi deme o zaman gorursun oda sasirir..
Eskiye donmesini istiyorum demissin ya ben pek anlamadim.. Yani sen trip atinca pesindenmi gelsin istiyosun ?
Kiz empati yap biraz o sana yapsa sen onun pesindne gider misin? Bu sekilde sorunlarini cozmeye calis..
Ama fazla naz gercekten biktirir canim ya,seviyomus iste seni sende onu seviyosun ee daha nee :KK16:

Son düzenleme:
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Ben zaten hata yaptığımın farkında olduğumu belirtmişim kendimi vazgeçilmez asla sanmadım böyle mi algıladınız bileiyorum.
Ben o tipik insanlardan değilim. Bana böyle itham etme hakkınız kesinlikle yok.
Yargılamadan bunları yazsaydınız hoş bile karşılayabilirdim .
Küçümser tarzı yazı yazınca büyümüyorsunuz.
Ben ne yapabileceğimi , hatalarımın farkında olduğumu bu durumu nasıl düzelteceğimi sormuşum zaten.

Yazılanlardan anlaşılan evet o oluyor.
Kendinizi vazgeçilmez sanmak...
Zira o kadar çok şeyi yapıyorsunuz sonrada beni sevdiğinden eminim çok seviyor diyorsunuz bu demektir ki adam beni seviyor o kadar şey yaptım benden hala vazgeçemiyor öyleyse hadi bakalım bu tavırlara devam diye düşündünüz.. Yalan mı ? değil...
Ayrıca küçümsemiyorum seni neden küçümseyim ki?
Böyle davranmanın mantığını anlamıyorum dedim. Sadece senin içinde değil böyle yapan herkes için geçerli dedim...
Ayrıca madem hatalarınızın farkındasınız önceki gibi davranmayın. Diyorsun ya hani trip yaptığımda surat yaptığımda zıvanadan çıkıyor o zaman böyle olduğunu bile bile küçük şeylere kızma huyundan vazgeçicen alttan alıcan olur olmaz şeye surat yapmıcan sen daha sakin olduğunda o da zaten değiştiğini görüp ister istemez eski haline dönücek. Çünkü adamın özü o.. Şimdi ki halleri senin o davranışlarının karşısında tahammülünün kalmamış olması.

Kuzuuummm kiz senn hala tripmi atiyosunn :KK1:
Sev,sevill tadini cikarr ne diye seytana uyup aranizi bozuyorsun tatlim :KK14:
Fazla naz yapma,yap ama yerinde yap hakliyken yap.
Cok takilirsan en ufak bir seye o zaman olaylar buyur..
Niye mesaj atmadin niye aramadin diyosan hep oda bunalmistir..
Bir sure bu takintilarini birak yani neden boyle olmadi soyle olmadi de o zaman gorursun oda sasirir..
Eskiye donmesini istiyorum demissin ya ben pek anlamadim.. Yani sen trip atinca pesindenmi gelsin istiyosun ?
Kiz empati yap biraz o sana yapsa sen onun pesindne gider misin? Bu sekilde sorunlarini cozmeye calis..
Ama fazla naz gercekten biktirir canim ya,seviyomus iste seni sende onu seviyosun ee daha nee :KK16:

Canımmm yok ben trip atayım o peşimden koşsun asla istemiyorum.
Eski sevgi dolu günlerimizi özledim.
O da korkusuna orta şekerli davranıyor.
Benim korkum bide hep alttan alırsam bu sefer de korkusu kalmaz , bu nasılsa benden vazgeçmez der.
Yoksa trip atayım koşsun değil derdim.
Ben zaten onları yapmam zarar gördüğümüzü gördüm.
Ben düzelelim bu konular hiç açılmasın istiyorum.
Ben ufak ayrıntılara takılan biriyim sorunlar burdan çıktı aslında hep.
Birde benim için sorun olanlar onun için değildi mesela.
Ama artık töbe eskisi gibi olalımda :))

Evet bazen kırıp inciltiyor.

İşte neden kırdığına bağlı???
Kaldıramayacağın bir konuysa alttan alma derim.
Senin için söylediklerim onun için de geçerli.
Eften püften sebeplerle birbirinizi üzmeyin.
İnan şu gençlik geri gelmiyor.
Ama konu önemliyse evet konuşulmalı,tartışılmalı gerekirse kavgayla da olsa orta yol bulunmalı bence.

Canımmm yok ben trip atayım o peşimden koşsun asla istemiyorum.
Eski sevgi dolu günlerimizi özledim.
O da korkusuna orta şekerli davranıyor.
Benim korkum bide hep alttan alırsam bu sefer de korkusu kalmaz , bu nasılsa benden vazgeçmez der.
Yoksa trip atayım koşsun değil derdim.
Ben zaten onları yapmam zarar gördüğümüzü gördüm.
Ben düzelelim bu konular hiç açılmasın istiyorum.
Ben ufak ayrıntılara takılan biriyim sorunlar burdan çıktı aslında hep.
Birde benim için sorun olanlar onun için değildi mesela.
Ama artık töbe eskisi gibi olalımda :))

Iste mesele o ufak ayrintilarda..
Hep sen alttan alamazsin tabiki o zaman o dedigin gibi dusunur..
Kendimden biliyorum :KK35:
Yerine gore nazini yaparsin fazlada uzatmadan..
Eger gercekten sevgi dolu gunlerinizi ozlediysen senin bu huyundan vazgecmen gerekiyor :44:
Ama takma kafana herseyi,buyutme o kadar..
Araniza sogukluk girmesin..
Ofke geldiginde baldan tatli,gectiginde de zehirden acidir unutma emi :KK34:

Son düzenleme:
nedir su trip atma olayi yahu?? Biri bana tam olarak bir alatsin... Duydugum zaman cocuk isi diye düsünüyorum ama iyi birseyse bende "trip atmayi" denicem... Allah rizasi icin biri anlatsin :KK1:

Yazılanlardan anlaşılan evet o oluyor.
Kendinizi vazgeçilmez sanmak...
Zira o kadar çok şeyi yapıyorsunuz sonrada beni sevdiğinden eminim çok seviyor diyorsunuz bu demektir ki adam beni seviyor o kadar şey yaptım benden hala vazgeçemiyor öyleyse hadi bakalım bu tavırlara devam diye düşündünüz.. Yalan mı ? değil...
Ayrıca küçümsemiyorum seni neden küçümseyim ki?
Böyle davranmanın mantığını anlamıyorum dedim. Sadece senin içinde değil böyle yapan herkes için geçerli dedim...
Ayrıca madem hatalarınızın farkındasınız önceki gibi davranmayın. Diyorsun ya hani trip yaptığımda surat yaptığımda zıvanadan çıkıyor o zaman böyle olduğunu bile bile küçük şeylere kızma huyundan vazgeçicen alttan alıcan olur olmaz şeye surat yapmıcan sen daha sakin olduğunda o da zaten değiştiğini görüp ister istemez eski haline dönücek. Çünkü adamın özü o.. Şimdi ki halleri senin o davranışlarının karşısında tahammülünün kalmamış olması.

Gerçekten vazgeçilmez sanmadım kendimi. İnsan çok sevsede vazgeçebiliyor.
Tripleri sebepsiz atmıyordum kendimce önemli olduğunu düşündüğüm şeyler yüzünden suratım asılıyordu.
Yapı olarak biraz alınganım sorunlar buradan kaynaklanıyor aslında.
Aramamasına takılmayayım o zaman.
Ne bilim buradakiler aranmamaya o kadar takılıyor ki ben de takıldım zamanla.

İşte neden kırdığına bağlı???
Kaldıramayacağın bir konuysa alttan alma derim.
Senin için söylediklerim onun için de geçerli.
Eften püften sebeplerle birbirinizi üzmeyin.
İnan şu gençlik geri gelmiyor.
Ama konu önemliyse evet konuşulmalı,tartışılmalı gerekirse kavgayla da olsa orta yol bulunmalı bence.

Sorun benim çok alıngan olmamdan kaynaklanıyor da olabilir.
Benim tartıştığım şeyler ona göre eften püften .
Küçük ayrıntılara takılmayacağım bundan sonra.
Üzmek , üzülmek gerçekten istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
nedir su trip atma olayi yahu?? Biri bana tam olarak bir alatsin... Duydugum zaman cocuk isi diye düsünüyorum ama iyi birseyse bende "trip atmayi" denicem... Allah rizasi icin biri anlatsin :KK1:

Trip olarak adlandırdığım burada ıhh ıhıhhh değil.
Kendimce önemli bulduğum birşey yüzünden sorun görünce tavır takınmam.
Çok iyi birşey değilmiş :KK53:

Iste mesele o ufak ayrintilarda..
Hep sen alttan alamazsin tabiki o zaman o dedigin gibi dusunur..
Kendimden biliyorum :KK35:
Yerine gore nazini yaparsin fazlada uzatmadan..
Eger gercekten sevgi dolu gunlerinizi ozlediysen senin bu huyundan vazgecmen gerekiyor :44:
Ama takma kafana herseyi,buyutme o kadar..
Araniza sogukluk girmesin..
Ofke geldiginde baldan tatli,gectiginde de zehirden acidir unutma emi :KK34:

Söz gerçekten çok güzel.
Öfkemi kontrol etmekte güçlük çeken biriyim.
Sorunlar başta benim yüzümden çıktı şimdi o bana çok çok iyi davranmıyor.
O günlere dönerim diye.
Ama yok onunla gerçekten iyi olmak istiyorum.
Bilir burada ki arkadaşlar çok üzülmüştüm çünkü.
Ben dediğin gibi herşyi takmayacağım , sorun olmayacağım . :KK19:

Bak şimdi aranmamak eften püften bir sebep değildir kavga için.
Ha sen 5 bekliyorsundur o 3 arıyordur onu bilemem.
Ama hiç aramıyorsa ya da sadece uyurken haber veriyorsa orada bir dur derim.
Sayısı mı olurmuş sevgiliyi demeyin?
Bence de olmaz!
İnsan aklına estikçe sevgilisiyle konuşabilmeli.
He yoğundur,mesaisi vardır,toplantıya giriyordur ama gün içinde mutlaka birkaç kez haberleşmeli derim ben.

Bak şimdi aranmamak eften püften bir sebep değildir kavga için.
Ha sen 5 bekliyorsundur o 3 arıyordur onu bilemem.
Ama hiç aramıyorsa ya da sadece uyurken haber veriyorsa orada bir dur derim.
Sayısı mı olurmuş sevgiliyi demeyin?
Bence de olmaz!
İnsan aklına estikçe sevgilisiyle konuşabilmeli.
He yoğundur,mesaisi vardır,toplantıya giriyordur ama gün içinde mutlaka birkaç kez haberleşmeli derim ben.

Yok öyle de değil , dediğiniz gibi ben 5 istiyorum o 3 yapıyor. Ben daha çok iletişim halinde olmak istiyorum.
Sanırım içi biraz rahat evde olduğumdan dolayı.
Allah için o da evinden işine işinden evine giden biridir.
Ben çok konuşalım istiyorum sanırım :KK16:
Ararsam mutlaka ulaşırım zaten.

X