• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tribündeki ayıbı Arda bile önleyemedi!

Olaydan ne kadar kopuk bilincsiz ve kin dolu oldugunuz belli oluyor. Gözünüz o kadar körleşmiş ki istanbul fatih terim stadinda oynanan maci konyada oynandigini saniyorsunuz. Acziyetinizi heryerde belli etmeyin bari

yalnız maç İstanbul Başakşehirdeydi Başakşehir Fatih Terim Stadyumu.

Ikinize de duzeltme icin tesekkur ederim.Ozellikle konu futbolla alakaliysa bu tarz hatalar pek yapmam.Izlanda macinda Konya taraftarinin yaptigi igrenclik fazla etkilemis sanirim.Tekrardan duzeltme icin tesekkurler

Türk düşmanlığı iyice artacak .
Büyük saygısızlık yaptıkları hatta terbiyesizlik .
Çok kınadım ve yakıştıramadım Türk milletimize .

Ölüm masum ve habersiz insanlara bu şekilde geldiğinde daha çok üzülüyor kalpler, nerede ve kim olurlarsa olsunlar.

Ancak bir grup kendini bilmez kişileri bütün insanlarımıza mal etmemeliyiz. Hele hele rezil olma düşüncesi çok düşündürücü.
Niye rezil olalım ki , onlarında böyle kendini bilmezleri var ve bizim milletimizden daha çoklar.
Türkiye'de ki vicdan kimsede yok..

Ölüm masum ve habersiz insanlara bu şekilde geldiğinde daha çok üzülüyor kalpler, nerede ve kim olurlarsa olsunlar.

Ancak bir grup kendini bilmez kişileri bütün insanlarımıza mal etmemeliyiz. Hele hele rezil olma düşüncesi çok düşündürücü.
Niye rezil olalım ki , onlarında böyle kendini bilmezleri var ve bizim milletimizden daha çoklar.
Türkiye'de ki vicdan kimsede yok..
Aynen katılıyorum bizdeki vicdan kimsede yok

iyide evlaefe,yani bir yanlış yapılmışsa o yanlış yapıldı diye bizdemi yapalım. biz insan olmalıyız önce. ölenler masumdu. yanlış olan onların öldürülmesiydi.
onlar terbiyesz diye bizdemi terbiyesiz ve acımasız olacağız. insanlığımızı kaybedecceğiz.
bırak onlar istediğini yapsın ama biz insanız acımasız değiliz ve insanlığımızı asla bırakmamalıyız
Canim dise dissss
Tepki yerinde bence ben oluye saygisizlikta demiyrm tepki yonetime
Tabiki olumun herturlusune saygisizlik kabul esilmez ama amac anlasilmamis.
Tas atana ekmek at der annem ama devir degisti tas atana tas atacaksin ki anlayacak essekligini

Canim dise dissss
Tepki yerinde bence ben oluye saygisizlikta demiyrm tepki yonetime
Tabiki olumun herturlusune saygisizlik kabul esilmez ama amac anlasilmamis.
Tas atana ekmek at der annem ama devir degisti tas atana tas atacaksin ki anlayacak essekligini
ben o kadar acımasız değilim

Valla bizde 30 yildir teror var fransizlar fransa bizim icin ne yaptilar oh onlara iyi oldu demiyorum o hamile kadinin cmadan sarkmasi beni benden di gozlerim yasardi kendimi onum yerine koydum ama pazar gunu kosuda fransa bayragi asiliyor surekli heryerde bir saygı durusu bir anma surekli tv de haber bultenlerinde haberler sicak gelismeler falan ne oluyor arkadas biz teröre aliskiniz neyi bu kadar yagirdiyoruz anlamiyorum bizim 20 21 yaşında gençlerimiz sehit olunca fransa bize ne yapti saygi durusu yaptılar mi bayragimizi astilar mi saygi durusu yaptılar mi milletce kaniksadik sanirsam bizde teroru baska milletlerin basina gelince sanki hic teror magduru girmemis gibi davraniyoruz isliklama olayini da tasvip etmiyorum saygi durusunuda biz yillardir çekiyoruz kim bizim sehidimize saygi duydu

Fransadan bunu bekliyorsunda, Türkiyeden niye beklemiyorsun? Suruc, daglica ve ankarada o kadar cok insan ölmesine ragmen 1 gün bile yas ilan edilmedi!! 1 gün!! Soma'da yüzlerce insan ölürken, Erdogan "is kazasi" dedi, "kader" dedi. Türkiye kendi vatandaslarina deger vermiyorsa, baska ülkeler niye versin?

Daglica haberini ilk duydugunda, Davutoglu halen maci seyretmeye devam etti, yani birak saygi durusunu!

Ve eger Fransa'nin yada dünyanin tepkisini fazla buluyorsan bunun yolu saygi durusunda alakasiz bir sekilde "sehit ölmez, vatan bölünmez" i bagirmak ile olmaz, olmamali. Sonucta orda ölenler aniliyor. Yapilan düpedüz bir saygisizlik iste.

Back