• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tribündeki ayıbı Arda bile önleyemedi!

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Türkiye - Yunanistan özel maçı öncesinde Yunanistan milli marşını tribünlerden bir gurubun ıslıklamasına kaptan Arda Turan müdahale etti. Yaşanan bu ayıp dünya basınında haber olurken, sosyal medyada da ses getirdi.

Anasayfa > Türkiye > Tribündeki ayıbı Arda bile önleyemedi! 18 Kasım 2015 09:01
759746.jpg

Konya'daki Türkiye-İzlanda maçı öncesinde yapılan saygı duruşunda sahnelenen 'saygısızlık' maalesef İstanbul'da da yaşandı. Türkiye-Yunanistan karşılaşması öncesi konuk ekibin milli marşı çalınırken tribünlerde bazı taraftarlar ıslıkla protesto etti.

Tribünden yükselen ıslık sesleri üzerine kaptan Arda Turan tribünlere dönerek, 'susun, ıslıklamayın' şeklinde el işaret yapıp duruma müdahale etti. Ancak taraftarların protestolara devam etmesi üzerine Arda ile birlikte Olcay ve Mehmet Topal da taraftarlardan tepkilerini bırakmalarını istedi.

Wembley'de 'saygı' gösterisi! Biz ıslıkladık, onlar sustu

SAYGI DURUŞUNA DA ISLIK

Fransa'da yaşanan terör saldırılarında hayatını kaybedenler için 90 dakika öncesinde yapılan saygı duruşuna da bir kısım taraftar tepki gösterdi. Türkiye sahaya Fransa'da yaşanan olay üzerine siyah bant ile çıkarken Başakşehir Stadı'nda saygı duruşu sırasında ıslıklar yükseldi. Bir grup taraftar ise ıslıklar esnasında, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde bağırdı.

Konya'daki milli maçta saygı duruşunun ıslıklanması halen tartışılıyor
Mustafa Denizli: Saygı duruşunu ne yazık ki yapamıyoruz

ULUSLARARASI MEDYA HABER YAPTI

Olay uluslararası medyada da haber oldu. Vice News, "Türk taraftarlar Yunanistan-Türkiye maçında Paris için saygı duruşunu bozdu" diye yazdı. Bu taraftarların "küçük ama sesi çok çıkan bir grup" olduğu haberde belirtildi.

Haberde ayrıca Türkiye-İzlanda maçında Ankara katliamının kurbanları için yapılan saygı duruşunda da bir grup taraftarın ıslıkladığı hatırlatıldı.

Ortak tasa ve sevinçte buluşmak çok mu uzak?
ABD merkezli sitenin Twitter hesabında bu gecenin en çok paylaşılan mesajlarından biri olan habere çok sayıda İngilizce yorum geldi. Kimi yorumcular bu tatsız hadisenin tüm Türk taraftarlara mal edilemeyeceğini vurguladı.

"lemmy" adlı kullanıcı ise "Kendi insanları için yaptıkları saygı duruşunu bile bozdukları düşünülürse bu durum şaşırtıcı mı" diye sordu.http://www.medyafaresi.com/haber/tribundeki-ayibi-arda-bile-onleyemedi/759746

herkese bunu belli etmek zorundalar sanki dünyanın izlediği bir maçta saygısızlığın kralını yap

sonra da neden bizim milletimizi kötülüyorlar de

Niye bu kadar öküz bir milletiz biz?
Sen millete maledemezsin terbiyeni takin
Bizim basketbol mac oncesi sehitler icin yapilan saygi durusunu gormeyip bize yapilan saygisizligi ne cabuk unuttunuz.
Burakin bu isleri tepki dogru bize yapilirken neden tepki verilmedi bu kadar
http://m.haberturk.com/spor/basketb...cesi-skandal-fiba-saygi-durusuna-izin-vermedi EuroBasket 2015'te Türkiye Almanya le oynayacağı maç öncesinde FIBA'ya saygı duruşu yapma isteğini bildirdi. FIBA bu isteği reddederken, ekibimizin kendi yaptığı saygı duruşu sırasında müzik çalındı!

Bizim basketbol mac oncesi sehitler icin yapilan saygi durusunu gormeyip bize yapilan saygisizligi ne cabuk unuttunuz.
http://m.haberturk.com/spor/basketb...cesi-skandal-fiba-saygi-durusuna-izin-vermedi EuroBasket 2015'te Türkiye Almanya le oynayacağı maç öncesinde FIBA'ya saygı duruşu yapma isteğini bildirdi. FIBA bu isteği reddederken, ekibimizin kendi yaptığı saygı duruşu sırasında müzik çalındı!

Terbiyeyi sen mi öğreteceksin bana? Komedyen seni. :KK48:

Yapılan hatayı başka birilerinin yaptığı hatayı örnek göstererek telafi etmeye çalışanlara sadece gülerim ben.

iyide evlaefe,yani bir yanlış yapılmışsa o yanlış yapıldı diye bizdemi yapalım. biz insan olmalıyız önce. ölenler masumdu. yanlış olan onların öldürülmesiydi.
onlar terbiyesz diye bizdemi terbiyesiz ve acımasız olacağız. insanlığımızı kaybedecceğiz.
bırak onlar istediğini yapsın ama biz insanız acımasız değiliz ve insanlığımızı asla bırakmamalıyız

Valla bizde 30 yildir teror var fransizlar fransa bizim icin ne yaptilar oh onlara iyi oldu demiyorum o hamile kadinin cmadan sarkmasi beni benden di gozlerim yasardi kendimi onum yerine koydum ama pazar gunu kosuda fransa bayragi asiliyor surekli heryerde bir saygı durusu bir anma surekli tv de haber bultenlerinde haberler sicak gelismeler falan ne oluyor arkadas biz teröre aliskiniz neyi bu kadar yagirdiyoruz anlamiyorum bizim 20 21 yaşında gençlerimiz sehit olunca fransa bize ne yapti saygi durusu yaptılar mi bayragimizi astilar mi saygi durusu yaptılar mi milletce kaniksadik sanirsam bizde teroru baska milletlerin basina gelince sanki hic teror magduru girmemis gibi davraniyoruz isliklama olayini da tasvip etmiyorum saygi durusunuda biz yillardir çekiyoruz kim bizim sehidimize saygi duydu

Ne kadar karaktersiz bir tutum.

Ben de şunu anlamıyorum. Çocukken mesela 'önce o küfretti ama' derdik. Bu hiçbir zaman bizi haklı çıkarmazdı oysa.

İyi ki yetişkin olunca bakış açımız değişmiş. değişmeyenler ortada.

Konya seyircisinden beklenen zihniyet ve tepki..Bunu 2. yapislari.Ilkini izlanda macinda Ankarada olenler icin saygi durusunda yuhalayarak yaptilar.Bu da ikincisi.Zihniyet bu..Bu maci inatla Konyaya veren federasyonda suç.Hak etmeyene vermeyeceksin.

IŞİD Ankarada bomba patlatır PKKlı oldu ıslık.

Fransa'da bomba patlatır, Fransalı gavur öldü ıslık.

Yarın öbür gün IŞİD sevdiklerinize uzansa ne yapacaksınız be mübarekler...

O patlama anındaki insanların korkusunu görüp oh olsun demek için ciddi devrelerin yanması gerek...

Konya seyircisinden beklenen zihniyet ve tepki..Bunu 2. yapislari.Ilkini izlanda macinda Ankarada olenler icin saygi durusunda yuhalayarak yaptilar.Bu da ikincisi.Zihniyet bu..Bu maci inatla Konyaya veren federasyonda suç.Hak etmeyene vermeyeceksin.
Olaydan ne kadar kopuk bilincsiz ve kin dolu oldugunuz belli oluyor. Gözünüz o kadar körleşmiş ki istanbul fatih terim stadinda oynanan maci konyada oynandigini saniyorsunuz. Acziyetinizi heryerde belli etmeyin bari

yalnız maç İstanbul Başakşehirdeydi Başakşehir Fatih Terim Stadyumu.

Back