Tretin krem mi contractubex mi?Tretin etkili bir krem mi lekeler için??

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
Sivilce izler ve lekeler için tretin krem mi contractubex mi daha etkilidir acaba?Kullanan arkadaşlar var mı?ev kremlerle doldu her doktor ayrı bi tane yazıp gönderiyor.tretin kreme başlamayı düşünüyorum yüzüm artk deneme tahtasına döndü hiçbirinin kısa vadede olumlu etkisi yok ama ben artk bunu geçtim zararından korkuyorum geri dönülmez sonuçlar vermesin sonra.çok beyaz tenliyim zaten

teretin krem çok etkili fakat yüzü soyuyor ve kızarıyor çok az miktarda sürerek kullanın

ben contractubez kullanıyorm jel kuruduktan sonra kendi kabuk olarak soyuluyo sonrada yıkıyorum hafif bi kızartı oluyo sonra geçiyo suan memnunum ama yeni başladım dedign gibi uzun vadede çözüm verecek diye düşünüyorum

ben contractubez kullanıyorm jel kuruduktan sonra kendi kabuk olarak soyuluyo sonrada yıkıyorum hafif bi kızartı oluyo sonra geçiyo suan memnunum ama yeni başladım dedign gibi uzun vadede çözüm verecek diye düşünüyorum

merhaba ben dun aksam ılk defa kullandım butun yuzume uguladım contractubex ı ve yattım sabah bı kalktım yuzum kıpkırmızı olmus yanmıs ssankı ck korkuyorum bu kızarıklık gecermı ben yanlısmı kullandım bunu neolur yardım mmmmmmmmmmmmm

bephantene nin kremını sürebilirsin.ben dedıgını hıc kullanmadım.tretını kullanıyorum ama sen bır kac gun boyle kuvvetlı ılac kullanma ve kızarık yüzünle gunese cıkma leke kalmaması ıcın.

merhaba ben dun aksam ılk defa kullandım butun yuzume uguladım contractubex ı ve yattım sabah bı kalktım yuzum kıpkırmızı olmus yanmıs ssankı ck korkuyorum bu kızarıklık gecermı ben yanlısmı kullandım bunu neolur yardım mmmmmmmmmmmmm

buz da gezdır yuzunde.annemın cıldı bı kere bı kremden tahrıs olmustu buzla mudahale ettık hemen gectı

bephantene nin kremını sürebilirsin.ben dedıgını hıc kullanmadım.tretını kullanıyorum ama sen bır kac gun boyle kuvvetlı ılac kullanma ve kızarık yüzünle gunese cıkma leke kalmaması ıcın.

buz da gezdır yuzunde.annemın cıldı bı kere bı kremden tahrıs olmustu buzla mudahale ettık hemen gectı

kızlar cok tesekkur ederım bılgı verdıgınız ıcın deneyecegım cok sagolunnnnnnnnnnn

bende çillerim için tretin krem kullanıyorum ama artık yüzüm ilk zamanlar gibi soyulmuyor artık etki etmiyomu acaba? :97:

merhaba Kızlar ben tretin kremi kullanmaya başladığımda soyulmalar oldu daha sonra 2 ay süreyle kullandım sorulma artık olmuyor fakat lekeler geçmedi bu tretin kremi ne zamana kadar kullanacağım bir tüp bitmek üzere ama ağız çevremde siyah güneş lekeleri vardı hâlâ duruyor çene kısımlarımda da kahverengimsi leke duruyor.
Birde kızlar şu ıslak mendillerle yüzünüzü silmeyin çoğu lekeleri onlar yapıyor ben makyajımı ıslak mendillerle siliyordum sonunda lekeli bir yüzüm oldu şimdide tretinle geçecek diye bekliyorum.
Benim gibi sorunu olan varsa paylaşımları bekliyorum.

X