Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Tresan (ısırgan otu şampuanı) saç dökülmesi için

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

canozumm

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
326
21
318
Sakarya
aRKADAŞLAR MERHABA ...
çok memnun kaldığım bu ürünü benım gibi saçları dökulen arkadaşlara tavsıye etmek istedim umarım işinize yarar...

kuzenımın tavsıyesı üzerine aldım ... benım saçlarım o kadar dökuluyordu ki evin her yeri saç banyo yaparken küvetın deliği tıkanırdı tutam tutam anormal derecede bir saç dökulmesı vardı... Tresanı ben eczaneden aldım zaten dediklerine göre meşhur bir şampuanmış...belkı bılenler vardır çok fayda etti bana suan çok ama çok az saçım dökuluyor...normal şampuan gibi kullanılıyor fiyatı 12.5 lira denemenızı tavsıye ederım...

aRKADAŞLAR MERHABA ...
çok memnun kaldığım bu ürünü benım gibi saçları dökulen arkadaşlara tavsıye etmek istedim umarım işinize yarar...

kuzenımın tavsıyesı üzerine aldım ... benım saçlarım o kadar dökuluyordu ki evin her yeri saç banyo yaparken küvetın deliği tıkanırdı tutam tutam anormal derecede bir saç dökulmesı vardı... Tresanı ben eczaneden aldım zaten dediklerine göre meşhur bir şampuanmış...belkı bılenler vardır çok fayda etti bana suan çok ama çok az saçım dökuluyor...normal şampuan gibi kullanılıyor fiyatı 12.5 lira denemenızı tavsıye ederım...

kesinlikle seninle hemfikirim canım.. Gerçekten mükemmel şampuan, ben saç yağlanması icin olanını almıstım ama 'normal saçlar' için olanını aldım. Nedendir bilmem ama hangi şampuanın yağlı saçlar için olanını alsam saçımı daha çok yağlandırıyor. Dolayısıyla ben artık normal saçlar için olan şampuanları alıyorum.

doktor bana plasenta verdi ama kullanmak istemiyorum şampuanım bitsin teresan ısırgan özlüyü mutlaka denicem..
teşekkürler

canım alma sakın seninde bildiğin gibi ben denedim. sadece ilk günler iyiydi sonra yağlanma devam etti. Bosuna giden 30 lirana olur.

plesantayı sen söylemiştin cnm böyle böyle diye almıcamm zaten..
bide minoxil ile pantogarı çakıp genetik dökülme dediii:47:(sigotaya gittim hormon testi yaptırdım bunu diyen doktor bu sigortanın doktoru hormon testim temizmiş)

teresanı denim diyorum belki yağlanmada işe yarar ısırganın faydalarını biliyoz hepimiz..
denim dimi

Ben bu şampuanı içine 2 Ampul Bepanten 2 Ampıl Bemiks 2 Ampul Evigen kırarak karıştırıp öyle kullanıyorum. Saç dökülmesine iyi geliyor diye bi güzellik merkezinde çalışan arkadaşım verdi bu formülü.

kesinlikle katılıyorum. ben kullanırken içine çam terebentinde katıp kullanıyorum

şeyy sorabilirmiiym kızlar ısırgan otu şampuanının içine çam terebentin yağı koyunca nasıl olur? yani ikiside bitkisel olunca faydası artarmı yoksa tam tersi kötü bi etki mi yapar ?

Bence bir sakıncası olmaz,ama miktarı da önemli
Zaten az miktarda kullanılması gereken bir yağ çamterebentin,ideal ölçüsünden biraz daha az koymak şampuanın etkisini artırabilir

teşekürler canım, aktarıma sordum aynısını söyledi öyle yaptım bnde :)

plasentayı düşünüyordum
tresan almaya karar verdim
yağlı saclar için olanını alıcam
sonucu bildiririm​

evet ben de tresandan çok memnun kaldım ama içine çamterebentin koyma fikri için şunu söyliyim eşim kendi şampuanının içine koymuştu vücudundaki tüyleri de besledi. dikkatli kullanın:))

aRKADAŞLAR MERHABA ...

mehabalaar
umarım yazımı görüp cevap verirsiniz ve beni çook mutlu edersiniz. hala kullanıyormusunuz bu sampuanı saclarımla ilgili çok sorun yasıyorum ben lütfen cevap verin size bikaç sorum varrr

mehabalaar
umarım yazımı görüp cevap verirsiniz ve beni çook mutlu edersiniz. hala kullanıyormusunuz bu sampuanı saclarımla ilgili çok sorun yasıyorum ben lütfen cevap verin size bikaç sorum varrr
Kullanmıyorum uzun zamandır canm ama tekrar almayı düşünüyorum bu aralar

Kullanmıyorum uzun zamandır canm ama tekrar almayı düşünüyorum bu aralar
merhabalarr
cevap verdiğinize cook sevindim tesekürleer. peki kullandıgınız sürece saclarınızın dökülmesi durdumu yeni saclarınız cıktımı uzama oldumu acabaa ?

merhabalarr
cevap verdiğinize cook sevindim tesekürleer. peki kullandıgınız sürece saclarınızın dökülmesi durdumu yeni saclarınız cıktımı uzama oldumu acabaa ?
Dökülmesini tamamen bitirdi diyebilirim kullandığım sürece 2parmak kalınlığında tutamla saçım geliodu elime sayılacak kadar azaldı 3-5tel kadar...

Yeniden çıktımı açıkçası ona dikkat etmedin çok farketmedim yani çünkü hamilelık sonrası saçlarım eskisi kadar gür olmadı zaten aöa dökülmeyi kesiyo onu söyleyebilirim...

Dökülmesini tamamen bitirdi diyebilirim kullandığım sürece 2parmak kalınlığında tutamla saçım geliodu elime sayılacak kadar azaldı 3-5tel kadar...

Yeniden çıktımı açıkçası ona dikkat etmedin çok farketmedim yani çünkü hamilelık sonrası saçlarım eskisi kadar gür olmadı zaten aöa dökülmeyi kesiyo onu söyleyebilirim...

peki nerden alıyorsunuz eczanelerdenmi aktarlardanmı bide fiyatını öğrenebilirmiiyim

süper bir şampuan birisi önermişti dökülme sorunu olan sonra kullanmaya başladım ben içine bemiks ampulle evigen kırdım 2 şer tane çok memnunum

süper bir şampuan birisi önermişti dökülme sorunu olan sonra kullanmaya başladım ben içine bemiks ampulle evigen kırdım 2 şer tane çok memnunum
canim dökülme sorunum var tavsiye eder misin kepek yapip saclari matlastiriyo mu

Back
X