Nasıl bişey ki mayonez maskesi..Tresan bana da hiç iyi gelmedi, sarımsak yerine mayonez maskesini dene. Ben de bugün ilk kez kullanacağım :)
Bu farmasinin sarımsaklı şampuanını övüyorlar bayrağı..Bitkisel sampuan kullanmak istiorsan marka veriliyomu bilmiorum ama ben bi kac senedir farmasinin sarimsakli sampuanini kullaniyorum cok gürlesti saclarim
Onu bilmiyorum valla.aslinda bende önyargiliydim böyle üyelikli urünlere ama bi deneyim dedim cok begendim.tabi herkese yaricak diye bisey yok.Bu farmasinin sarımsaklı şampuanını övüyorlar bayrağı..
Annem farmasinden keratin şampuan ve krem almıştı. Normalde şampuan beğenmememzlik etmez kullanırdı yani ama bunu direk çöpe attı hem dökmüş yolun gibi yaptı içimde nerede keratin bunun diyordu hem şişesi falan çok dandikti yani
Aynen canım ama bu sarımsaklısınıOnu bilmiyorum valla.aslinda bende önyargiliydim böyle üyelikli urünlere ama bi deneyim dedim cok begendim.tabi herkese yaricak diye bisey yok.
Bana da birisi önermişti. Marketten aldığın bildiğimiz mayonezi yumurta sarısıyla karıştırıp sürüyorsun canım. Yalnız havayla temas ettikçe kurumaya başlıyor. Sen en iyisi streç film gibi bir şeyle sar. Ben urban care kullanıyorum bu arada :)Nasıl bişey ki mayonez maskesi..
Yapınca etkilerini haber et kuzum..
Şimdi hangi şampıanı kullanıyorsun ?
Az önce saçlarımı yıkadım, dökülmelerim baya azalmıştı. Tabi bu ilk kullanımım, uzun vadedeki etkilerini bilemiyorum. Ama ben bir deneyin derim :)Nasıl bişey ki mayonez maskesi..
Yapınca etkilerini haber et kuzum..
Şimdi hangi şampıanı kullanıyorsun ?
Nasıl yaptın canım maskeyi ??Az önce saçlarımı yıkadım, dökülmelerim baya azalmıştı. Tabi bu ilk kullanımım, uzun vadedeki etkilerini bilemiyorum. Ama ben bir deneyin derim :)
Kesinlikle at hiç düşünme, kimyasal içeriği az olan bir şampuan kullanmaya başla. Mayonez arındı tatlım iki kez şampuanladım ama yumurta kokusu biraz kaldı.Nasıl yaptın canım maskeyi ??
Mayonez çok yağlı değil mi arındı mı saçından..
Biraz önce bende duş aldım elidor sürdüm ilk hiç elime saç gelmedi arkasından blendax ı bii sürdüm büssürü saçım geldi elime canım sıkıldı.
Bu 2 oluyor atsam mı napsam ben bu şampuanı ya
Ay sevindim senin adına canımKesinlikle at hiç düşünme, kimyasal içeriği az olan bir şampuan kullanmaya başla. Mayonez arındı tatlım iki kez şampuanladım ama yumurta kokusu biraz kaldı.
Ne kadar sirke koyacağım, tahmini bir ölçü verebilir misin, bir de tam olarak ne işe yarıyor bu sirke ? Bu arada şampuanımın içine ampul kırdım acayip sertleştirdi saçımı. Kullanmasam mı ki ya ?Ay sevindim senin adına canım
Maske işe yarıyor süper.
Vallahi bu blendaxmıdır nedir resmen deterjan kokuyor..
Saçı güzel yapıyor ama tutam tutam da döküyor nasıl iş anlamdım
Bnde bir ara yumurta zeytin yağı maskesi kullanmıştım yumurtaya kokusu kalıyor biraz saçta ama canlı da yapıyor saçı..
Son durulama suyuna az elma sirkesi katıp durula saçını istersen canım.
Saç kremi kullanmıyorsan eğer
Sirke saçı parlatıyor,yumuşatıyor, saç diplerini besleyip arındırıyorNe kadar sirke koyacağım, tahmini bir ölçü verebilir misin, bir de tam olarak ne işe yarıyor bu sirke ? Bu arada şampuanımın içine ampul kırdım acayip sertleştirdi saçımı. Kullanmasam mı ki ya ?
Urban care, bir süre kullanayım da içinde ampul var. Beğenmezsem bırakırım, sen ne kadar kullandın ampulü ?Sirke saçı parlatıyor,yumuşatıyor, saç diplerini besleyip arındırıyor
Bir tasın içine suyu doldur 2 yemek kaşığı sirke koy son durulama suyunu bununla yap dök saçına durulama.
Kokusu hiç kalmıyor besliyor saçı.
O ampul olayını Bnde önceden denemiştim beğenmemiştim bir garip yapmıstı saçımı.
Hangi şampuanı kullanıyorsun tresan mı?
1 1 buçuk ay falan galiba bemix de atmıştım ben İğrenç olmuştu.Urban care, bir süre kullanayım da içinde ampul var. Beğenmezsem bırakırım, sen ne kadar kullandın ampulü ?
Bepanten, evigen ve redox-c attım1 1 buçuk ay falan galiba bemix de atmıştım ben İğrenç olmuştu.