B Berfi Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2022 9 3 16 36 22 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Berfi #1 Trentyol şansli cekilis hakkinda ne düşünüyorsunuz ...ben hic duymadim araba cikani ...duyan varmi bu cekiliste kazanan yada
Trentyol şansli cekilis hakkinda ne düşünüyorsunuz ...ben hic duymadim araba cikani ...duyan varmi bu cekiliste kazanan yada
SVincent Guru Kayıtlı Üye 11 Ocak 2014 439 960 303 24 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Berfi #2 Kaç kere katıldığımı bilmiyorum :) hem araba olanlara hem de farklı birkaç çekilişe daha. Bana asla çıkmadı. Çıkan birisini de duymadım henüz çevremde.
Kaç kere katıldığımı bilmiyorum :) hem araba olanlara hem de farklı birkaç çekilişe daha. Bana asla çıkmadı. Çıkan birisini de duymadım henüz çevremde.
Derya12344 Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2023 623 216 23 13 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Berfi #3 Berfi .!.: Trentyol şansli cekilis hakkinda ne düşünüyorsunuz ...ben hic duymadim araba cikani ...duyan varmi bu cekiliste kazanan yada Genişletmek için tıkla... Ben de bayağı bir süre katıldım hiç de çıkmadı
Berfi .!.: Trentyol şansli cekilis hakkinda ne düşünüyorsunuz ...ben hic duymadim araba cikani ...duyan varmi bu cekiliste kazanan yada Genişletmek için tıkla... Ben de bayağı bir süre katıldım hiç de çıkmadı