treni yakalayan hanımlar ateş ölçmede uygun zaman

hilalnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
121
7
ateş ölçmede alternatif uygun zaman hangisi .... sadece ateşin yükseldiği gün mü ya sonrası? ...dün gündüz ateşimi ölçtüm 37 derece akşamda öyleydi.. tabi bizim adam nazlandı gene .. bugün baktım 36.5 ben şimdi kaçırdımmı treni...

canım bunu hiç trenle falan ilgisi yok bana inan bak ben 10 ay sona hamile kaldım ama her ay ha oldu ha olcak ısı takibi, yumurtlama günü hesabı hepsini yaptım ama banamısın demedi( tabi bu ALLAH ın bileceği bişey yani o verirse hiç bi engel tanımıyo) hamile kaldıım ay ise hiç diikkat etmedim gün saymadım hatta ve hatta ilişki sonrası fazle yatmadım bile yanlız hiç düşünmedim de hamile kalmmı diye aklıma getirmedim ve o ay hamile kaldım şuan 6. haftamın içindeyim yeni yani...

rabbim yar ve yardımcın olsun tez zamanda sanada nasip etsin inşallah hayırlısıyla:)

amin .. saol .. Allah senin de en yakın zamanda hayırlısıyla kavuştursun evladına.. ah bir de elimde olsa güya bu ay kendime tatil ilan etmiştim .. hiç bakmayacak düşünmeyecektim.. kendi kendime ben haziranda kalayım hamile diye şartladım da .. bu ay kafam rahat olsun diye ama ne mümkün.. gene de aklım hep orda.. umarım bende kafamdan çıkartabilirim.. sevgiler ..

ateşini sabah kalktığında yatakdan çıkmadan dil altından hassas bir termometreyle ölçeceksin şekerim...ama pek güvenli bir yol değil yanii hastaysan,tedirgin uyuduysan o gece ya da yorgun falansan o seni yanıltabiliyor...

X