umutdeniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 1.905 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer Bursa 19 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #1 Trendyolda sorun var yaa her sabah açmaya çalışıyorum açılmıyor ilgililer dikkat etmeli buna...İki saat beekliyorum açılmasını...
Trendyolda sorun var yaa her sabah açmaya çalışıyorum açılmıyor ilgililer dikkat etmeli buna...İki saat beekliyorum açılmasını...
T tweety83 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Eylül 2010 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Şanlıurfa 19 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #2 sitede sorun olsa gerek kaç saattir bakıyorum ama açılmıyor. bi işler çevriliyor ama :)
S sese Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 17 Ağustos 2008 Mesajlar 246 Emoji Skoru 21 Puanlar 643 19 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #3 haftalardır bende sorun yaşıyorum,sürekli hata veriyor
Chelzy İkiz oğlan anası Pro Üye Katılım 20 Ocak 2008 Mesajlar 15.150 Emoji Skoru 31.844 Puanlar 1.123 20 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi umutdeniz #4 Bende bır sorun yok.Bağlantınız da sorun olabilir mi?Olmaması lazım çünkü benim bağlantım kadar yavaş olamaz sizin bağlantınız.Bende bile açılıyor.Sadece biraz yavaş ve bazı ürünlerin resmi çıkmıyor.O da en fazla 2-3 tane.
Bende bır sorun yok.Bağlantınız da sorun olabilir mi?Olmaması lazım çünkü benim bağlantım kadar yavaş olamaz sizin bağlantınız.Bende bile açılıyor.Sadece biraz yavaş ve bazı ürünlerin resmi çıkmıyor.O da en fazla 2-3 tane.