canım ben markafoniden almıştımkusurlu geliyo bi bardağı hatalıydı ama kırık degıldı yınede sen bılırsın ben senın yerınde olsam magazasından almayı tercıh ederdım
Canım ben markafoniden pişirme kabı almıştım. Kapağı tam oturmuyordu, sorgusuz sualsiz ertesi gün iadesini aldılar.
Markafoni, Trendyol gibi sitelerden sık sık alışveriş yaparım henüz bir sorun yaşamadım.
Ayıplı ürün geldiğinde anında iade edebiliyorsun. Bu siteler güvenilirliği yüksek siteler.
Ancak şu da var, eğer gezme imkanın varsa aynı zaman diliminde aynı ürünü kendi mağazasında da aynı fiyata bulabilirsin, tabii kaldıysa :)
Canım ben markafoniden pişirme kabı almıştım. Kapağı tam oturmuyordu, sorgusuz sualsiz ertesi gün iadesini aldılar.
Markafoni, Trendyol gibi sitelerden sık sık alışveriş yaparım henüz bir sorun yaşamadım.
Ayıplı ürün geldiğinde anında iade edebiliyorsun. Bu siteler güvenilirliği yüksek siteler.
Ancak şu da var, eğer gezme imkanın varsa aynı zaman diliminde aynı ürünü kendi mağazasında da aynı fiyata bulabilirsin, tabii kaldıysa :)
Sizler sansli cikmissiniz bu konuda kizlar, benim aldigim bir cok cam urunde SIKINTI yasadim diyebilirim. Ozellikle camlar inceyse... O yuzden ne varsa gidip magazasindan almakta var. Ceyizimdeki butun pasabahce urunlerimi magazasindan aldim... Insan magazadan alip eve getirirkende korkuyor ya...
Sorunsuz alanlara cok sevindim, gule gule kullansinlar insallah..