trendyol-parfüm orijinalliği (?)

asena87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.692
6.598
358
Kizlar bir kac yil once hepsi buradadan lolita lempicka almistim.
Seve seve kullandim.
Simdi yine kullanmak istedim ama bu kez trendyoldan aldim.
5,10 tl daha ucuzdu.
Aldim ama sıktığimda ayni koku olsa da gun icinde hic hissetmiyorum koku aninda ucup gidiyor.
Benzer fiyatlar oldugu icin orijinalligine guvenip almistim.
Bu konuda bir fikriniz var mi?

Bu arada az once pierre cardin cantalari morhipoda pahali gormusken trendyolda daha ucuz gorunce aklima geldi parfum konusu...
Uzuldum yaa.para veriyoruz bir suru...

Ben pek internete güvenemiyorum yaa boyner indirimini takip ediyorum hemen hemen internetle aynı fiyata düşüyolar zaten.. daha 8 ay önce hypnose um imdirime girmişti 190 tl ye aldım boynerden kalıcılık olarak da 10 numara bikere aldım internetten çook pişman oldum kokusunu kalıcılığını bildiğim parfüm değildi sordurdum gösterdim sahte olduğu söylendi geri iade ettim paramı geri aldım ama iyi bi ders oldu bana internetten herşey alınmaz heleki orjinal parfüm se bu konu daha dikkatli olunmalı diyorum ben..

Trendyol sitesine güvenmiyorum ancak fiyat uygunluğu sebebi ile tercih ediliyor. Bundan 2 yıl önce calvin klein parfüm aldım. Ürün yanlış geldi. Israrla sipariş verdiğim ürün olmadığını belirtip iade etmek istedim ancak durum benim parfümü başka yerden alıp iade etmek istememe, kendi yolladıkları ürünün doğru olduklarına kadar geldi. Böyle iğrenç bir firma ile bir daha iletişime geçmedim, çevremdekileri de uyarıyorum

Ben cok alisveris yapiyorum oradan problem yasamadim.
Zaten herseyi oradan aliyorum parfumde oradan gelsin diye aldim ama pisman oldum.
Yani acaba bu parfum kalicimi degildi diyorum ama 200 lira veripte heralde kalici olurdu :)
Parfum ve canta almam oradan bu net artik

Hic parfüm almadım ordan...
Ama mesela narcisonun bi parfumu var 209 tl hani fazla ucuz geldi...gerci ayni parfum farkli farkli fiyatlarda var

Ben trendyoldan cok parfüm aldım şimdiye kadar bir sorun yaşamadım orjinallik konusunda.

Türkiye’den parfüm alırken her zaman şüpheci ol. Ünlü bi kozmetik mağazasından parfüm aldım gariplik hissettim teste gönderdim sahte olduğunu söylediler ama suçu kendilerinde değil bende buldular. Değiştirmişim sözde sahtesiyle :) tüketici haklarına başvurdum paramı da aldım. Artık orijinal parfüm almayı düşünmüyorum Türkiye’den. Güvenimi kaybettim. Az kalsın paramı da alamıyordum üstelemesem. Dolandırıldığımla kalacaktım.

Ben de genelde trendyoldan alıyorum ve şu ana kadar hepsi orjinal geldi.

internette şikayetleri okuyup şoka girdim. 600 küsür verilen parfümler bile sahte çıkmış . haftada 5,6 tane sahte parfüm şikayeti var aklımdan geçmişti ama asla riske girilmez bence :O

trnedyol hepsiburda n11 gibi sitelere parfüm konusunda güvenmiyorum artık
boyner ya da sephoradan alınanlarla arasında baya bi fark oluyo.
hatta yukardaki arkadaşın dediği gibi türkiye de satılan bütün parfümlere şüpheli bakıyorum.
yok orjinal testerlar yok orjinal kaçaklar yok dubai üretimler daha bilmem neler.
bi kaç kere boyner ve morhipodan almıştım onlar iyi çıkmıştı diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…